Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Patsyyyy.... Sen benim gibi vefalıyı zor bulursun...Konuşma bakalım...Suçumuz neyse artık :19: İlgilendikçe delleniyo bu :19:

Patsyyyy.... Sen benim gibi vefalıyı zor bulursun...Konuşma bakalım...Suçumuz neyse artık :19: İlgilendikçe delleniyo bu :19:
ay hem suçlu hem güçlü zeytinyağı mübarek" patsy yok rahatça konuşalım Allahtan akşamları girmiyo "hanımefendi acaba bu cümleleri bi yerden hatırladız mı mesela akşam ki kankalarınızla muhabbetinizden alıntılar olabilir mi ilgiymiş ilgin böylryse ilgisizliğinden Allah muhafaza

eh öyle böyle diyelim dışarıda yağmur evde pcnin başında oturuyorum buralara alışmaya çalışıyorum. sen nasılsın.

alışırsınn kuzumm bendeee dünden beri bu topikteyimmm çok sevdimm herkes çok iyiii :16: bende aynı evdeyim kös kös oturuyorummmm:31:

merhabaaaa şükür bir iki kişi merhaba demeye başladı teşekkür ederim
merhaba demişşimdir ama yine merhaba

ben de bı cıkıp gelıyom benım kız altına yapmıs:1:cok yazmayın sonra okuyamıyom:1:

heheh bende şimdi bakıcam
kesin yapmıştır benim velette
ay bi çıktım diğer topiklere bakmak için bulamadım
abonek eklememişim şimdi ekledim
dışardada yağmur var pazara gidecektim

merhaba demişşimdir ama yine merhaba

heheh bende şimdi bakıcam
kesin yapmıştır benim velette
ay bi çıktım diğer topiklere bakmak için bulamadım
abonek eklememişim şimdi ekledim
dışardada yağmur var pazara gidecektim

Merhaba, o zaman göremediğimden dolayı özür dilerim. burada her şey çok hızlı gelişiyor. tekrar kusura bakma.

ay hem suçlu hem güçlü zeytinyağı mübarek" patsy yok rahatça konuşalım Allahtan akşamları girmiyo "hanımefendi acaba bu cümleleri bi yerden hatırladız mı mesela akşam ki kankalarınızla muhabbetinizden alıntılar olabilir mi ilgiymiş ilgin böylryse ilgisizliğinden Allah muhafaza

:60: Dün iyi değildim, doğru dürüst kalamadım bile nete... Akşam bile aklımdasın...Sana laf atıyorum...Sabah oku, beni unutma diye.Yoksa Eva dan sonra gönlümün sahibi oldun :16:

Back
X