Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ee glıkozy sende anlatsana bıraz canım

sozlerı guzel ve anlamlı bnden bırıne gıtsın uyuyordur sımdı dana

ee glıkozy sende anlatsana bıraz canım

Canım bende geçen sene bir dershanede rehberlik yapıyordum benden kendini daha deneyimli zanneden diğer rehberlikçi karı bütün işi bana yıkıyor kendi yan gelip yatıyordu seni mi çekecem dedim ayrıldım işten kafayı yemiştim ağlıyordum hergün bunalıma girmiştim şimdi ewde pineklesemde ohh be diyorum :103:

kızlar ıcıme dogdu ıste sevdıgınız ... ermıs mı oldum nedır korktum kendımden be

youtube-gülmek garanti komedi muhsin beyin haykırısları -yazip bi bakin cok guluceksiniz

Son düzenleme:

ıyı yapmıssın benı anlayabılıyorsun degılmı canım bnde smdı aynı durumdayım ıste....ınan calısmaktan gocunmuyorum oncedn 12 saat calısıyorduk bn yne bırsey demedım bnm kızdgm nokta ıkımızınde caısma saatlerının esıt olması ...hafta ıcı bn 10.30 saat calısıyorum o 9 saat ayrıca bn bnu soledgmde o hafta sonları sabaha kdar kalcak dıe bole yaptık denıldı smdı dıolarkı o sabahlıycak sen gec cık bıraz anca dengelenır sankı dalga gecıyorlar zaten bn fazla calısıyorum sınırden mıgrenım tuttu yıne ya

Seni çok iyi anlıyorum canım bende ondan daha çok çalışırdım ama o yöneticiyle daha samimiydi nedeni yalakalık yapmasının iyi biliyordu ve nerde ne dedikodu varsa gidip yetiştiriyordu benim hakkımda bile olur olmaz dedikodular çıkarmıştı sinirlendim bak hatırlayınca o günleri bence sen yöneticiyle konuşmayı dene kendi kendine zarar verme sinirlenerek...

bırtane daha adam var onada soylıcem...bırde su sorunum var bn daha fazla calısıyorum bu yetmezmıs gbı arkadas saatınde ısıne gelmıyor sureklı gec gelıyor buda sınırlerımı bozuyor ve onlar bunu gorunce hıcbırsey demıyolar guluyorlar...sınırlenmemek elımde degıl ınan kımseyı kırmak ıstemedgmden bunlar gelıyor benım basıma hep ıyı davranıyorum herkese ısım olmasa ble onlara yardm edıyorum ama yapmamam gerekıyormus demekkı

bu arkadas kiz mi peki???

tamam tskler.bi de bu altta resimin varya hani 3 ay 2 hafta midir nedir yazan seyi nasil yaptin???/

canım onu daisypath.comdan yaptım resmi seçtim ewlilik yıldönümümüzü yazdım sonra resmin urlsini kopyalayıp profil düzenle kısmındaki yere yapıştırdım çok karışık bayağı uğraştım bende :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…