bahar dogan hosgeldın cnm tabıkı alırız aramıza :13:
cnm bn telefonlara bakıyorum arada kasıyerlık yapıyorum kurumsal bı fırmadaym ısım maasım ıyı ama bu ınsanların davranısları hc cekılecek gbıde degıl
ya geçen yine burda okumuştu herhalde parası çok iyiydi
falan sebeb lerden bıraktı keşke bırakmasaydım falan
neslıhancık en ıyısı valla dogru ınsanla evlenmek gersı hıc muhım degıl Allah tadınızı bozmasın
bn yazmısımdır parası ıyı dıye bırakmak ıstemıyorum dedım gecen gun burda bırıyle konusuyordum
noldu cnm sorun mu var ?
ay bu evlılık ıslerıde zor be valla nefret ettım herseyden
kıs niye nefret ediyorsun sen bakma bizlere...
herşey güllük gülistanlık olmuyor biz en çok canımız sıkıldığı zaman dır dırlanırız senin bize işinden dert yanman gibi
hangi bir derdimi anlatayım ki dert çok bende. en iyisi siz konuşun ben yazayım arada :) bir girersem dertlere hiç çıkamam işin içinden...
mesleğim halkla ilişkiler. trabzondayım. evliyim. yaşım 30 öyle işte :)
ah cnım bn evlıydım bosandım bılıyorum o dertlerı bnde
anlat cnm anlat hangımız ıcınden cıkabılıyoruz kı anlatta acılırsın
işte çok sıkılıyorum. iş arkadaşlarım çok tuhaf tipler... çok benciller... dedikoducular... burnumda eğrilik vardı malum karadenizliyim. nefes alamıyordum. geçen yaz ameliyat oldum ama şansızım burnum iyi olmadı. çok zor zamanlar geçirdim. aylarca dalga geçtiler filanborcumuz çok. sıkıntı bir sürü... amaaaaaaan....
çok şey yapıyorum ama kimseye yaranamıyorum... öyle iştedaha da var ama buraya yazmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?