kıs elifid bunlar niye sevdi şimdi birbirlerini anlamadım ben benim bilmediğim bişeyler mi dönüyo burada:44:bızde senı sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar ben hepinizi çok sefiyommmm
of başlarda 3 gün boyunca bu delilere anlattım durdum şidi bi daha mı anlatayım be gülüm bak şöyle bi 60 lı 70 li sayfalarada gel bi yorum yap bana hadi.:44:kımmıs o kacan ???
elıfıd bnım kı agrı kesıcıyle gecıyo ama 2-3 tane ıcıyorum ustuste
kıs ne oluyo kim kimi niye seviyo şimdi of baymayın beBen sevsen de seviommm, sevmesen de seviommm
müdür bozuntusu kuuzmmmm ya iki tel saçı varr onuda ben yolcam haberii yokkkk
kıs ne oluyo kim kimi niye seviyo şimdi of baymayın be
kıs elifid bunlar niye sevdi şimdi birbirlerini anlamadım ben benim bilmediğim bişeyler mi dönüyo burada:44:
kıs elifid bunlar niye sevdi şimdi birbirlerini anlamadım ben benim bilmediğim bişeyler mi dönüyo burada:44:
of başlarda 3 gün boyunca bu delilere anlattım durdum şidi bi daha mı anlatayım be gülüm bak şöyle bi 60 lı 70 li sayfalarada gel bi yorum yap bana hadi.:44:
sevgi dolular kız... İnsanlığımdan utandım valla.Benim aklımda gıcık gıcık düşünceler... Beni sinir edenler falan... Valla ne insanlar baksana... Bulassın bize de işte... Bari sanalda sevgi dolalım, istiyorum...
kimse kimseyi sevmesin konu kapansınn anacımmmmmmm
dolalım anacım dolalım zaten başka yerden dolasımız yok nasıl olsasevgi dolular kız... İnsanlığımdan utandım valla.Benim aklımda gıcık gıcık düşünceler... Beni sinir edenler falan... Valla ne insanlar baksana... Bulassın bize de işte... Bari sanalda sevgi dolalım, istiyorum...
haydaaaaaaaaaa ya ikisinin ortası yok mu siz de kardeşim tövbe tövbe:44:O da olur, herşey bana uyar... Nefret doluyum zaten birilerine, onları hatırlar yeni konulara da bu öfkemle atlarım... Sen konu sööle yeter ki... Aşk olmasın ama kocama da gıcığım...
O da olur, herşey bana uyar... Nefret doluyum zaten birilerine, onları hatırlar yeni konulara da bu öfkemle atlarım... Sen konu sööle yeter ki... Aşk olmasın ama kocama da gıcığım...
o zaman hep beraber sevgi dolu kucaklarımızı açıyoruuuuz
slm nasılsınız kızlar depresifim bugün ne hikmetse ensem ağrıyo pfffff
sanki herzaman iyiyim de bugün kötüyüm pffff
bak orada bi sonu yok görüyorum yazmadan göndermeyin ilgilenin bi işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?