Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kımmıs o kacan ???
elıfıd bnım kı agrı kesıcıyle gecıyo ama 2-3 tane ıcıyorum ustuste
of başlarda 3 gün boyunca bu delilere anlattım durdum şidi bi daha mı anlatayım be gülüm bak şöyle bi 60 lı 70 li sayfalarada gel bi yorum yap bana hadi.:44:

kıs elifid bunlar niye sevdi şimdi birbirlerini anlamadım ben benim bilmediğim bişeyler mi dönüyo burada:44:

bebıs ben hepımızın adına yazdım onu sevıyoruz yazdım kımseyı ayırmadım yanı sızıde sevıyorum bebeklerım

kıs elifid bunlar niye sevdi şimdi birbirlerini anlamadım ben benim bilmediğim bişeyler mi dönüyo burada:44:

sevgi dolular kız... İnsanlığımdan utandım valla.Benim aklımda gıcık gıcık düşünceler... Beni sinir edenler falan... Valla ne insanlar baksana... Bulassın bize de işte... Bari sanalda sevgi dolalım, istiyorum...

of başlarda 3 gün boyunca bu delilere anlattım durdum şidi bi daha mı anlatayım be gülüm bak şöyle bi 60 lı 70 li sayfalarada gel bi yorum yap bana hadi.:44:

kızz bu ne sınır anacımmm bı sakın ol
tmm 70. sayfaya gdıom bıraz okuyım ama anlamazsam anlatcaksın okeyto:13:

o zaman hep beraber sevgi dolu kucaklarımızı açıyoruuuuz

dolalım anacım dolalım zaten başka yerden dolasımız yok nasıl olsa

O da olur, herşey bana uyar... Nefret doluyum zaten birilerine, onları hatırlar yeni konulara da bu öfkemle atlarım... Sen konu sööle yeter ki... Aşk olmasın ama kocama da gıcığım...
haydaaaaaaaaaa ya ikisinin ortası yok mu siz de kardeşim tövbe tövbe:44:

O da olur, herşey bana uyar... Nefret doluyum zaten birilerine, onları hatırlar yeni konulara da bu öfkemle atlarım... Sen konu sööle yeter ki... Aşk olmasın ama kocama da gıcığım...

ahahah süpersinn kuzummm kocişinedeee gıcık oldum şimdiiiiiiiii

slm nasılsınız kızlar depresifim bugün ne hikmetse ensem ağrıyo pfffff
sanki herzaman iyiyim de bugün kötüyüm pffff

bak orada bi sonu yok görüyorum yazmadan göndermeyin ilgilenin bi işim var

sonuyok sana ne oldu kızz bnmde bugun bı derdım var ama hala anlayamadım off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…