- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
sohbet et işte sen farkına varmadan dolmuş olurmeraba kızlar bende yeni katıldım aranıza sanırım mesajlarımı doldurmama lazımmış tecrübeli arkadaşlar varsa site hakkında bilgi alabalirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sohbet et işte sen farkına varmadan dolmuş olurmeraba kızlar bende yeni katıldım aranıza sanırım mesajlarımı doldurmama lazımmış tecrübeli arkadaşlar varsa site hakkında bilgi alabalirim
saçmalama kızımm ya nereye gidiyorsunn gel bakıyımm şöyle yamacımı neyin var anlatttt sen gidersen patsyyyyy bizi döver kaçırdınız kızı diyeee![]()
öyle sadece tanıdığa selam vermek oluyo mu cıks cıks cıks biz de buradayız heralde dimitatlım naber?nasıl gdyo
meraba kızlar bende yeni katıldım aranıza sanırım mesajlarımı doldurmama lazımmış tecrübeli arkadaşlar varsa site hakkında bilgi alabalirim
önceden günaydın falan diyodu sonra bi kaç gün hep ben başlattım merhaba dersem cevap veriyor arada cevaplar geçikiyo sonra çok yoğundum hemen dönemedim diyo sonra bi yazdığıma hiç cevap yazmadı bende anladım çok yoğunsun bi daha sen dönmeden seni rahatsız etmiycem söz dedim kapattım işte böyle bi daha da ben yazmadım o da dönmedi aman neyse ya![]()
kimse bi yere gitmesin oturun oturduğunuz yerde valla sizi hamile kalmaya çalışanlara sararım ona göretamam kız gıtmıyorum sakaydı zatennnnnnnnnnn![]()
fine göre takılıyor...önceden günaydın falan diyodu sonra bi kaç gün hep ben başlattım merhaba dersem cevap veriyor arada cevaplar geçikiyo sonra çok yoğundum hemen dönemedim diyo sonra bi yazdığıma hiç cevap yazmadı bende anladım çok yoğunsun bi daha sen dönmeden seni rahatsız etmiycem söz dedim kapattım işte böyle bi daha da ben yazmadım o da dönmedi aman neyse ya![]()
öyle sadece tanıdığa selam vermek oluyo mu cıks cıks cıks biz de buradayız heralde dimi![]()
tamam kız gıtmıyorum sakaydı zatennnnnnnnnnn![]()
dimi öyle görünüyor zaten eeee n'apalım bizim yeteneğimiz bu kadar işteyokkk kuzuummm boşver sana vakit ayıramayacak akdar meşgulse zaten hayır gelmezzz
kimse bi yere gitmesin oturun oturduğunuz yerde valla sizi hamile kalmaya çalışanlara sararım ona göre![]()
tafra mı yapıyo yoksa alttan mı alıyo ?Asla ve kat a konuşmam...Tıpış tıpış gelecek özrünü diliyecek...Çünki ben haksızsam, nadiren oluyor tabigidip paşa paşa özrümü dilerim...
hııım peki mesela sen çalışıyormusun yani genellikle bu siteyi çalışan bayanlarmı kullanıyor
dimi öyle görünüyor zaten eeee n'apalım bizim yeteneğimiz bu kadar işte![]()
bekar mısın ya vakit yok bakamıyorum kimsenin profilineayy aman aman bıde onlara ozenırım babasız buyutmıyım sımdı gerek yokk![]()
dimi öyle görünüyor zaten eeee n'apalım bizim yeteneğimiz bu kadar işte![]()
bekar mısın ya vakit yok bakamıyorum kimsenin profiline![]()