Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

saçmalama kızımm ya nereye gidiyorsunn gel bakıyımm şöyle yamacımı neyin var anlatttt sen gidersen patsyyyyy bizi döver kaçırdınız kızı diyeee :1::1:

tamam kız gıtmıyorum sakaydı zatennnnnnnnnnn:1:

meraba kızlar bende yeni katıldım aranıza sanırım mesajlarımı doldurmama lazımmış tecrübeli arkadaşlar varsa site hakkında bilgi alabalirim

hosgeldın canım bak bnm 3 tane kalbım oldu bgnn cok mutluyummm:24:

önceden günaydın falan diyodu sonra bi kaç gün hep ben başlattım merhaba dersem cevap veriyor arada cevaplar geçikiyo sonra çok yoğundum hemen dönemedim diyo sonra bi yazdığıma hiç cevap yazmadı bende anladım çok yoğunsun bi daha sen dönmeden seni rahatsız etmiycem söz dedim kapattım işte böyle bi daha da ben yazmadım o da dönmedi aman neyse ya :17:

yokkk kuzuummm boşver sana vakit ayıramayacak akdar meşgulse zaten hayır gelmezzz

hııım peki mesela sen çalışıyormusun yani genellikle bu siteyi çalışan bayanlarmı kullanıyor

önceden günaydın falan diyodu sonra bi kaç gün hep ben başlattım merhaba dersem cevap veriyor arada cevaplar geçikiyo sonra çok yoğundum hemen dönemedim diyo sonra bi yazdığıma hiç cevap yazmadı bende anladım çok yoğunsun bi daha sen dönmeden seni rahatsız etmiycem söz dedim kapattım işte böyle bi daha da ben yazmadım o da dönmedi aman neyse ya :17:
fine göre takılıyor...
Duramıyorsun di mi yazmadan.. Kendine bunu yapmasan keşke... Ama adam çakmıştır zaten, anlamasın diyosun, o çoooktan anladı....

Back
X