Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Ayyy canım ne güzel kutsal bir mesleğiniz var...:42:

İnsanın haşatını çıkaran bir meslek bence.O kadar saat çalış, nöbete kal... Bir de işin hasta insanlar... Mesaileri azaltılmalı bence... Böylece yüzleri de hastaya daha çok gülebilir... Ben suratsız bir doktor gördüğümde bir daha ona gitmiyorum :9:

İnsanın haşatını çıkaran bir meslek bence.O kadar saat çalış, nöbete kal... Bir de işin hasta insanlar... Mesaileri azaltılmalı bence... Böylece yüzleri de hastaya daha çok gülebilir... Ben suratsız bir doktor gördüğümde bir daha ona gitmiyorum :9:

EWt bencede....
Çalışma şartları daha iyi olmalı.Çünkü insan sağlığı insan hayatı sözkonusu:51:

aslında haklısın nöbet işi zor yada nöbet sonrası izin olmalı bizde o yok ondan biraz sıkıntı oluyor eger o gece uyumadıysan ertesi gün suratsız olabiliyorlar ama ben genelde olmuyorum yorgunda olsam hastalarımı güler yüzle karşılamak istiyorum

aslında haklısın nöbet işi zor yada nöbet sonrası izin olmalı bizde o yok ondan biraz sıkıntı oluyor eger o gece uyumadıysan ertesi gün suratsız olabiliyorlar ama ben genelde olmuyorum yorgunda olsam hastalarımı güler yüzle karşılamak istiyorum

Branş ne? Ona göre soru sorcam :60:

elimden geliyorsa cevaplıyorum ailemin yanındayken etrafta yaşlı teyzeler,nineler varsa durmadan soru sorarlar bazen onlar sıkıcı olabiliyor onun dışında sikayetım yok

bende ücretsiz izin kulanmak isterdim en azından 8-9 aylık olana kadar ama yönetim izin vermed şimdilik kayınvalidem yanımda annemle sırası ile bakacaklar bebek bakmakta zor iş gerçi bazen çalışmak daha iyi oluyor evde çok bunalıyosun çalısıncada bebege zor...

bende ücretsiz izin kulanmak isterdim en azından 8-9 aylık olana kadar ama yönetim izin vermed şimdilik kayınvalidem yanımda annemle sırası ile bakacaklar bebek bakmakta zor iş gerçi bazen çalışmak daha iyi oluyor evde çok bunalıyosun çalısıncada bebege zor...

Özel sektör mü? kolay gelsin canım... İki annelerde yardımcıysa daha kolay... Kolay diyorum ama :9: Çocuklar için mecburen :9:

2 gündür de eşimle konuşmuyoruz :9:
hayırdır kızzzz neden küstün kocayaaaa kocaya küsersen taş olursun mazaallaahhhhhh
anladım Tatliş beni seemiooo :43:

elifimmmm canım seni seviyom ama hep bilgisayar başında kalamıyorum çocuklar bi yandan eşim bi yandan bak şimdi girdim yazıyom ama şimdide sen yoksun sen nasıl yetiştiriyon işleri bacımmmmm.küsme bana emiiiiiii

Back
X