Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Ben fransaya gelin geldim. Ailem turkiyede. Ve 1,5 senelik evliyim. Esimin ailesinden iyilerde var kotulerde kaynanam gorumcem felan cok iyiler ama kayinbabam dugun icin kilini kipirdatmadi butun masraflari esim yapti halada cebellesiyo kredilerle burasi kisa bi ozetti..
Asil konu kaynanamin 4. ve son geliniyim ben cok begenerek severek aldilar ogullarina. Bende onlara saygi gosterdim. Kaynanamlar tr de yasiyor butun ogullari fransada gorumcem tr de bitek. 1 ay once geldiler kayinbabamla kaynanam buyuk oglunda kaldilar sonra kayinbabam gitti kaynanam bizde kalmaya basladi ben sevip sayiyodum ama mesela ailemle konusunca azcik kotu bisey duysam moralim bozuluyodu yada esimin bana ilgisi azalmis gibi hissediyordm annesi geldikten sonra pek ilgilenmedi sordum niye diye annemin yaninda ayip olur sakalasmak felan dedi bende e buna tamam ama yatakta neden konusmuyosun diyorum sana oyle geliyo diyo 2 hafta oncesine kadar guzeldi hersey ama bisey oldu adama. Gecen yemek yaptim kaynanam guzel olmus dedi, yediler salona gittiler bende orayi toplarken kaynanamin sozu kulagma geldi yaptigi yemek cok salcaliydi felan diye ben duydum ama yuzlerine vurmadim icimde kalsin dedim ama nasi moralim bozuldu, sonra yine konusuyolardi benim moralim bozuktu ister istemez biliyorum evde misafir var ama yalandan da olsa gulemedim kaynanamin bir morali bozuldu 2 gun anlatamam size opuyorm sariliyrm yine gulmuyo kari,sonra yine fisir fisir konusuyolar kendime anliyorum napiyim, sonra esim bendne bisey istedi bende getirdim sonra yorulmustum bi ofladim onuda kendine anladi bende en sonunda dayanamadim el kizi olmak ne zormus dedim anneside var. Niye noldu dediler bende annemin 2 gundur morali bozuk iste guluyrm sariliyorm yine bozuk dedim bendenmi diyorum yok diyo ama ben biliyorm konusuyosunuz dedim sonra kaynanam zoruna gitmis agladi ben sen izine gelince boylemi yapiyodum diye esimde senle sonra hesaplascaz dedi lafi uzatamadim cunki esimi cok seviyorum kaybetmeyi goze alamam. Kaynanamda bisey dersen kizarsan hakkimi helal etmem dedi geri. Hem olaya bakiyorum hakliyim hemde kaynanam geri arkamda duruyo haksizim hakliyken haksiz duruma dustum bundan daha buyuk hatalar var ozur dilerim ilk ve sondu dedim kaynanama hakli olsamda esimin annesi cok cileler cekmis aciyorum geride ama maksadim aglatmak degildi agliycani bilsem hic bisey demezdim. Zaten cocuk istiyoruz pko var bende korkuyorum stres sinir moral bozuklugu hic keyfim yok ama belli etmiyorum. INsanin hatasi olur ama bu sefer esim beni affetmez diye korkuyorum o kadar kotu biseyde yapmadm ustelik. diger gelinlerden ne farkin kaldi dedi esim bana ama ben onlar gibi arkasindna konusmak iftira atmak nedir yapmadim yapmamda ne dediysem yuzune oda aglatmak amacli degildi ne dedigmi unutmusum sonradan. Iste boyle biraz uzun oldu ama simdiki endisem esimle aram duzelmezse diye. Ilk kez evime geldi aglattin diye kizdi bana ilk seferde boyleyse sonra ne olur diye dusunuyomus beni sevdigin belli oldu gercekten dedi sonra :( simdi yatakta sariliyorum bisey demiyo kizmiyo ama konusmuyo en azindan kendimide oyle avutuyorum beni sevmese sarilmama izin vermezdi diye. Bide cok duygusallastim beni sevmiyo diye dusunuyorum :(((

bacım bnden sana bır tavsıye yanlıs anlama ama esınde olsa kaybetmekten korktugunu bu kadar bellı etme sonra bıtarafları kalkıyor bu erkeklerın
sen ne yapmıssın kı bırde ozur dılıyorsun kaynanaya bak be arkandan konussun sonra zırlasın oh ogluda arkasında anasını satım nasıl hesap vercekler olunce bılmıyorum sıkma canını sen ya salla esınde bakmıs sen ılgı gosterıyosun pesınden kosuıyorsun havalara grmıs pasa hazretlerı bosver cnm sen bıraz kendı halıne bırak o eskı halıne doner merak etme

patsy bosver sen o kotu karıları bıze takıl kız :24:

bacım bnden sana bır tavsıye yanlıs anlama ama esınde olsa kaybetmekten korktugunu bu kadar bellı etme sonra bıtarafları kalkıyor bu erkeklerın
sen ne yapmıssın kı bırde ozur dılıyorsun kaynanaya bak be arkandan konussun sonra zırlasın oh ogluda arkasında anasını satım nasıl hesap vercekler olunce bılmıyorum sıkma canını sen ya salla esınde bakmıs sen ılgı gosterıyosun pesınden kosuıyorsun havalara grmıs pasa hazretlerı bosver cnm sen bıraz kendı halıne bırak o eskı halıne doner merak etme

cooooooooooook haklısın ne bu ya kendılerını bı sey zann edıyolar,kadına bak hem guzel dıyo hem de ogluna salcalı dıyo,bence de ozur dılemen hıc ıyı olmamıs

al bendende okadar:emir_bebek: valla kıs çal şeyine :21: ben 5 senedir sabrediyorum
ardaki saygı sevgi bozulmasın eşim ailesinden kopmasın vs vs
şimdi hakkımda ne söylerlerse söylesinler patlasınlar çatlasın lar umrumda değil:36:
artık aramıyorum bile
ama eşim detek tabii bide dolduruşa gelmiyor artık

cooooooooooook haklısın ne bu ya kendılerını bı sey zann edıyolar,kadına bak hem guzel dıyo hem de ogluna salcalı dıyo,bence de ozur dılemen hıc ıyı olmamıs

bence asıl suc ana kuzusu kocada ... bnm sevgılımde babasından cok cekınır ondan ayrılmayı bıle dusunuyorum bu neden den dolayııı:26:

patsyyy bnde gdebılırmıyım seye :26:anladın sen onu

bence senın bı sucun yok bu olayda ama alttan alı ver zaten bı kac gune gıttcek dımı ama

sen şimdi zannediyosun ki bu sadece senin başında ve bu sadece evliliklerde oluyor kısım iş yerindeeyiz ne kaynanalarla uğraşıyoruz bunun kaynana olmakla bi alakası yok güç göstergesi
bak şekerim orası senin evin o evin kraliçesi sensin ipleri elinde tut ufak tefek oyunlar oyna eşinin gözüne gir kendi kendini yücelt
diyiceksin nasıl mesela senin sinir eden şu basit yemek mevzuu ev senin mi evet o yemeği sen mi yaptın evet o zaman yemeğin yorumu sana düşer kayınvalidenin söylediğini gizlice duydun mu çok güzel duymuş olman çok güzel mutfağı toparlayıp geldikten sonra safça ve masum bi gülümsemeyle "aşkım yemeği biraz salçalı yapmışım biraz kaçmış dimi" deseydin de konuyu lehine çevirseydin herşey geçerli küçük oyunları sen oyna pro ya gelince burada bi site var senin gibi olan çok kadın var tedavi süreçlerini tecrübelerini falan paylaşıyorlar birlikte aşıyorlar her problemi araaaaada takıl oraya ama bizi de unutma :9:

Tskler cvplar icin bi yandan da cok yuz vermek iyi degil diye dusunuyorum ama esim cok iyi niyetli bana kopek aldi cani sklyo diye ben bakamam diye geri gonderdim sonra ben asiri kiskancim hep kiskaniyorum esimi is geregi bi bayanla konussa moralim bozuluyo ya guven meselesi ama kiskaniyrm elimde degil napiyim. Simdi ben yuz vermezsem oda disariya gider diye korkuyorum napiyim simdi ben iki arada bi derede kaldim.

Son düzenleme:
valla kadın dediğin hileci olcak
özür dilemesi ii olmuş olabilir
1 eşiyle araı bozulmasın diye
2eşini kandırabilsin diye yani

hayatım tamam ıı yapmıs dıyorsunda burda kadının sucu yokkı ozur dılesın !!!
ben olsaydım hıc sesımı cıkarmazdım...bırgun annesı hakkında konu acılınca bnde duydugumu ama yuzume boyle soyledıgnı soylerdım
ama yasamak farklı oluyor tabı belkıde sınırıne hakım olamadı hem ne sınır bozucu arkadan fıs fıs konusuyorlarmıs fılan ay parcalarım ole kaynanayı be

özge hani dedinya bende ok işareti yok diye hatırladım bak sen tam ekranda duruyosun da o yüzden yok esc ye bas ya da mausu en üst noktaya götür tam ekrandan çık yazısı gelecek onu tıkalarsan normale döner:9:

Back
X