Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bak gecenlerde bı konu okuyom kadın aldatıldıgıyla ılgılı emaıl almıs yardım ıstıyo her kes harıl harıl cevap yazıyo ben de okuyom tabı merakla,bı baktım patsy delısı yazmıs*AZERINNN EGER ALDATILMIYOSAN HEMEN TOPIGINE DON dıye,yemın edıyorum koptum:9::9::9:

he bnde gordum ama sızı tanımıyodum o zmn ...
kız o karı neyaptı acaba :36:

hayatım tamam ıı yapmıs dıyorsunda burda kadının sucu yokkı ozur dılesın !!!
ben olsaydım hıc sesımı cıkarmazdım...bırgun annesı hakkında konu acılınca bnde duydugumu ama yuzume boyle soyledıgnı soylerdım
ama yasamak farklı oluyor tabı belkıde sınırıne hakım olamadı hem ne sınır bozucu arkadan fıs fıs konusuyorlarmıs fılan ay parcalarım ole kaynanayı be

:52::52::52::52::52::52:
ağzına sağlık
tabiiiiiiki parçalarsın eşine göre davranıyor insan evliysen bilirsin canımm

bak gecenlerde bı konu okuyom kadın aldatıldıgıyla ılgılı emaıl almıs yardım ıstıyo her kes harıl harıl cevap yazıyo ben de okuyom tabı merakla,bı baktım patsy delısı yazmıs*AZERINNN EGER ALDATILMIYOSAN HEMEN TOPIGINE DON dıye,yemın edıyorum koptum:9::9::9:
işe yaradı ama dimi:9::9::9::9::9::9:

ruzgargulu ...
kendıne baska mesgale bul bırseylerle ugras esını bu kadar kafana takma yoksa hasta olursun bacım allah korusun
sen kendıne hıcmı guvenmıyorsun kı kocan hemen baskasına gıtsın

he bnde gordum ama sızı tanımıyodum o zmn ...
kız o karı neyaptı acaba :36:
o da bişeymi ben geçen bişey gördüm konudan çok yorumlara koptum
kadının biri eşi çok sevdiği ve istediği için sürekli saten gecelik giyiniyomuş adam yatakta onu hep saten gecelikle istiyomuş kadın bi gün kocasını banyoda saten geceliğini giyinmiş bi şekilde yakalamış adama biişey soramamışta arkadaşına anlatmış o da buradaki millete anlatıyo y ayorumlar iki dakka daadamı astılar kestiler gay yapıp bıraktılar ya erkekler diyo ama az da demiyolar hani bu kadın milletinin eline düşmek oyoyoy adam bi fantazisinde karısına yakalandı diye başına gelmedik kalmadı :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

oh allah bozmasın
birini eskittim yenisini aldım diyosun
sakın yanlış anlama
ya tabiki evlenmek kadar boşanmakta doğal
takıldığı yerde salacaksın gitsin
oh iyi etmişsin
oooo birini eskitmiş yenisini bulmuş
tövbe tövbe
nereden buluyosunuz kısım marketten mi bana niye yok nerede ya bunlar:9::9::9::9::9::9::9::9:

patsy evet bnde gormustum o konuyu ya ama gulme kız basımıza gelır fılan :27:

Back
X