Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

oh allah bozmasın
birini eskittim yenisini aldım diyosun
sakın yanlış anlama
ya tabiki evlenmek kadar boşanmakta doğal
takıldığı yerde salacaksın gitsin
oh iyi etmişsin

ıyı ettım valla yoksa askımı nasıl bulcaktım
hersey kader kısmet tabı olmadı bıraktım onu dogal ortamına saldım:9:

ben kaçtım benim çocuk don kişot soyunmuş bu karlı havada :5::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hadi baş baş
çocuk oldumu zor benim velet te odada babasıyla ne yaptı bende baksam iyi olur
o da bişeymi ben geçen bişey gördüm konudan çok yorumlara koptum
kadının biri eşi çok sevdiği ve istediği için sürekli saten gecelik giyiniyomuş adam yatakta onu hep saten gecelikle istiyomuş kadın bi gün kocasını banyoda saten geceliğini giyinmiş bi şekilde yakalamış adama biişey soramamışta arkadaşına anlatmış o da buradaki millete anlatıyo y ayorumlar iki dakka daadamı astılar kestiler gay yapıp bıraktılar ya erkekler diyo ama az da demiyolar hani bu kadın milletinin eline düşmek oyoyoy adam bi fantazisinde karısına yakalandı diye başına gelmedik kalmadı :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ya bende okudum okonuyu
ne saçma banene arkadaşımın kocasından gecelik giymesinden
yorum alıyo gidip arkadaşına senin kocana bun umu dediler dicek acaba

oooo birini eskitmiş yenisini bulmuş
tövbe tövbe
nereden buluyosunuz kısım marketten mi bana niye yok nerede ya bunlar:9::9::9::9::9::9::9::9:
kız benim kocişim var 5 seneden beri mutlu mesut geçiniyoruz
ha didiştiğimizde olmuyo değil napayım dinlemeden çakanlardanım ben ,
heheh akrep kadınıyım heralde ondan
ben arkadaşa dedim
sen bekarmısın
evet gunluk dedıkodular:9:yok bazılarımız daha yenı

hım bende burdayım bundan sonra
eklicem bu topiği

o da bişeymi ben geçen bişey gördüm konudan çok yorumlara koptum
kadının biri eşi çok sevdiği ve istediği için sürekli saten gecelik giyiniyomuş adam yatakta onu hep saten gecelikle istiyomuş kadın bi gün kocasını banyoda saten geceliğini giyinmiş bi şekilde yakalamış adama biişey soramamışta arkadaşına anlatmış o da buradaki millete anlatıyo y ayorumlar iki dakka daadamı astılar kestiler gay yapıp bıraktılar ya erkekler diyo ama az da demiyolar hani bu kadın milletinin eline düşmek oyoyoy adam bi fantazisinde karısına yakalandı diye başına gelmedik kalmadı :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

bak o konuyu kacırmısım ben,goruyon mu:1::1:

Son düzenleme:
patsy evet bnde gormustum o konuyu ya ama gulme kız basımıza gelır fılan :27:
ya gelirse gelsin valla ben oraya dayazdım yine yazıyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler bunlar fantazi dediğin şey erkek beynin de özellikle sınır tanııyor şimdi bazı kumaş dokunuşları erkeklerde kadınlarda olduğundan daha fazla tahrik dici oluyor saten ipek kadife gibi
yani bu kumaşın erkeğin tenine dokunması gerekiyor zaten adamın eşinden sürekli saten gecelik giyinmesini istemesinden belli gay değil erkekçe bir tahrik durumunun olduğu e giyinmiş olmasına gelince bazen yalnız takıldıklarını hepimiz biliyoruz bu da anormal değil e bi dünya evli kadının cinsellik konusunda bi çok durumda eşlerini yargıladıklarını da biliyoruz durum gayet normal yani
adam banyoda bi fantazi için yalnız takılıyor ne var bun da e sende yakaladın madem bozma birlikte eğlenebiliriz diye teklif et ha adam olmaz der tepki gösterir o zaman başka

ya gelirse gelsin valla ben oraya dayazdım yine yazıyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler bunlar fantazi dediğin şey erkek beynin de özellikle sınır tanııyor şimdi bazı kumaş dokunuşları erkeklerde kadınlarda olduğundan daha fazla tahrik dici oluyor saten ipek kadife gibi
yani bu kumaşın erkeğin tenine dokunması gerekiyor zaten adamın eşinden sürekli saten gecelik giyinmesini istemesinden belli gay değil erkekçe bir tahrik durumunun olduğu e giyinmiş olmasına gelince bazen yalnız takıldıklarını hepimiz biliyoruz bu da anormal değil e bi dünya evli kadının cinsellik konusunda bi çok durumda eşlerini yargıladıklarını da biliyoruz durum gayet normal yani
adam banyoda bi fantazi için yalnız takılıyor ne var bun da e sende yakaladın madem bozma birlikte eğlenebiliriz diye teklif et ha adam olmaz der tepki gösterir o zaman başka
sınır tanımıyor yazacaktım yanlış olmuş:9:

ıyı ettım valla yoksa askımı nasıl bulcaktım
hersey kader kısmet tabı olmadı bıraktım onu dogal ortamına saldım:9:
hahah bu güzelmiş doğal ortam hahah
valla aslında hepsinin içinde bi hayvan dürtüsü var
haha bende doğal ortamına salsam ne yapar ki
hahaha

slm kızlar ben yeniyim buralarda ve hiç arkadaşım yok bu kadar kalabalık bir forumda :(
gel bacım bak ne güzel sohbet var burda
canımcım o benı buldu valla :9:

oh iyikide bulmuş
allah herkesin gönlündeki aslanı veriyo senin aslan şimdi çıkmış karşına

kız cıddı olamazsın:9::9::9::9:

kız patsy bnnmkını dusundumde ayy bn oyle gormeye dyanamam ya param parca ederım onu :27:

Back
X