Bayanlar çalıştığım firmada arkadaşım vardı. Biz o şirkette tanıştık kendisiyle. Çok samimi olduk. Her şeyimizi paylaşıyoruz bana abla gibi oldu biyer de. Abla gibi derken yaşça benden oldukça büyüktü. İkimizde o dönemde işe yeni başladığımız için daha iyi samimiyet kurabildik. Çalıştığımız kurumda bayan oranı oldukça fazlaydı. Sağlık sektörü. Ben o dönemde sözlüyüm oda eşinden daha yeni boşanmış ve 2 çocuk annesiydi. Ailesinin yanında çocuklarıyla beraber yaşıyordu. Eski eşi de sanırım doğuda bi yerde. O dönmelerde arkadaşım olan bayan oldukça kilolu kendini salmış bi dutumdaydı. Hatta görev itibariyle prezantabl bi eleman arandığı için onu çokta tanımadan önce bulunduğu bölüme yakıştıramamıştım. Ardan bir kaç ay geçtikten sonra arkadaşım olan bayanda inanılmaz değişiklikler olmaya başladı Kilo kaybı saç modelinde değişiklik makyaj ve giyim. Bunun beraberinde çok mütevazi sessiz sakin hanım hanımcık olan arkadaşım bi anda kendini genç kız sanmaya ben fıstık gibiyim genç kızlara taş çıkarırım bugün nasılım falan. Biz bu arada 5 arkadaş olduk arkadaş gurumuza bi kaç arkadaş daha dahil oldu. Geziyoruz yemek saatlerimizde muhabbet ediyoruz akşam iş çıkışlarında da bu arkadaşın ego tatminini tavan yapma yolunda ilerliyorduk. Çünkü her akşam nasılım kızlar falan Aradan 1 - 2 ay geçti bayan arkadaş bi gün ağzı kulaklarında tavan yapmış vaziyette işe geliyor soruyoruz aşık olduğunu söylüyor. Telefon görüşmeleri falan bunlar iyce işi ilerletiyor. Daha sonra ilişkisini anlatıyo falan sevgilisi kendisinden yaşça küçük evli ve 1 çocuk babası olduğunu kendisini kötü karşılamayacağımızı onu çok sevdiğini ve sadece onunla olmak isteğini anlatıyo. Diğer kızlar yalaka modunda tabi, bunların yaşları 22 , 24 bizim bayan arkadaşında 37 bu arkadaşlar ona destek oluyo ben ısrarla ilişkinisin yanlış olduğunu bi beraberliğin ve evliliğin ne kademe ve zorluklarla kurulduğunu anlatsamda faydası olmuyo. Ben zamanla kendimi bu arkadaşımdan çekiyorum kendisini arkadaş olarak çok sevmeme rağmen ilişkisine onay vermediğim için. Bu aradaki bayanlarda ona olumlu bana koca kadın sapıtmış yorumları yapıp yanında ego tatmin etmeye devam ediyolar. Gel zaman git zaman bu arkadaş çıkışlarda saklı gizli bu adamla görüşmeye devam ediyo. Taki adamın karısı mesajını yakalayana kadar. Ogün akşam arkadaş bana msj gönderiyo canının çok yandığını yaptığının yanlış olduğunu ama onu çok sevdiğini dertleşmek için cevap vermiyorum. Bu arada arkadaşın 2 çocuğu olduğu için iş yerinden çocuğumun okulundan çağırdılar beni diye sabah işten izin alıp bizede o kişiyle buluşacağını söyleyerek yerine işine görev yerini idare ettiğimi o gelincede kendi işlerimi yetiştirmeye çalıştığımı söylemiyorum bile. En çok kızdığımda buluşup gelip evli adamla pişkin pişkin gülmesiydi Eşine yakalandıktan sonra adam arkadaşa yol veriyo tabi. Bu üzgün gelip benle ara düzeltme modunda ben de nişanladım falan nişan stresi işin stresi bide bu arkadaşın bana hiçte uygun olmayan ve tasvip etmediğim edepsizliğiyle uğraşıyorum. Neyse konuşmaya devam ettik. Bu yakala arkadaşlarımızda tabi beraber arkadaş gurubumuzla ama akşam iş çıkışları ben kendilerine katılamıyorum nişanlı ve velilik hazırlarımla uğraşıyorum. Bu arkadaş o sevgilisiyle yeniden birleşiyor ve bu buluşmarını arkadaş ortamında iğrenç iğrenç anlatıyodu. Arkadaşlar arasın dada benden başka doğrucu mahmut yok tabi benim tepki veriyorum utanmıyomusun aynısı senin başına gelse ne yapardın vs. Küsüyoruz bende tamamen kesiyorum arkadaşlığımı onunda 1 numaralı düşmanı oluyorum işine gelmediği için haliyle. Sonuç ne peki o adamdan ayrılıyo bi süre sonra başkasıyla beraber olmaya devam ediyo 2 yalaka arkadaşta yanında farklı işyerine gitselerde görüşmeye devam ediyo. Sizinle paylaşmak istedim bayanlar. Hep erkekleri suçlarız aldattı diye ya karşısındaki bayan gözümle şahit olmasam asla inanmazdım. Böyle bayanlarda var bilin istedim.
Aynen takıntılı olup bi bayana ne yapsa uzak durmayan erkeklerden ziyade böyle bayan örnekleride çok var hemcinslerimiz arasında ki bu insan evlilik yapmış olaylı bi şekilde boşanmış yuvası dağılmış bi başkasının yuvasını ne hakla huzursuz ediyosun ki. Tabi yanındaki arkadaşlarada örnek onlarda onun yandaşı. İlişkisi hakkında üzülme başkasını bulursun. Ay seni çok seviyo