- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yok hiç öyle düşünmedim. O fotoğrafa yorum yapan çok oluyor. Sempatik geliyor banada.ben çirkin demedim yanlış anlamayın lütfen sempatik olduğunu biliyorum..kalbiniz güzel olsun
Bu itici geliyo olabilirYa hu ben güzelim demedim.bende çirkinim.ama onlar da çirkin.ben daha iyi de kalpliyimdir aslında.sorun çirkinlik değil ne eksik onu arıyorum.ölçü iyi olunca popo kalkık olunca güzel olmaya yetmiyo ki...sadece onlara göre iyiyim diye örnek yaxdım.bana niye bakmıyolar diye anladınız mı
Anlatmaya çalıştığım şeklin somut örneği bu sanırımişte benim stilimdeki simada kendini öve öve bitiremiyor, güzelim de güzelim diye ama erkek olsam son kız o kalsa dahi dönüp bakmam o kadar ki güzel bulmuyorum çünkü fesat bi kız içinin kötülüğü dışına vuruyor
siz de kötüsünüz demiyorum da şu tarz konuşmanız çok itici bu dışarı yansıyorsa insanların size yanaşmaması normal
Talip bulacaksan foto koyar belkitbsl abla tipini cok merak ediyorum valla
He yaa sorma adamcagizin biri mezara öteki hapse gitti ne kadınmış
Hakikaten el birligi edip tbsl ablayi evlendirelim.Talip bulacaksan foto koyar belki
Adam sülaleye dert oldu evlendirim de rahatlasınlar diye yani
Yanlış anlamışsınızYanlarında filinta gibi yakışıklı sevgilileri,kocaları olan biz kısa boylu,kıllı,esmer kadınlar bayağı dert olmuşuz lan millete
Biraz daha dertlemeni istediğim için yazmak istediğim bir şey daha var;
1.58'lik kıllı,esmer bir kadın olarak hayatıma giren bütün erkekler 1.80 üstü ultra yakışıklı adamlardı muhahahaaaa
Ya amacım kötülemek değil işte niye anlamıyosunuz.ben kimim kçtüleyeyimiçin fesat olup başkalarını kötüledikten sonra manken olsan ne yazar.neden yalnız kaldığın belli
Bi foto koysan belki daha anlaşılır olurBeni anlamıyosunuzgerçekten
aynen bakım için para lazımÇirkin kadın yoktur. Bakımsız ve parasız kadın vardır
İşte bu yüzden talibin yok..onun kıçı büyük bunun şurası kırışık değip insanların eksikleriyle meşgul olacağına içindeki kibiri yen.. Yaşın kaç bilmiyorum ama kişilik olarak daha çok fırın ekmek yemen lazım... Piyasada dünya güzeli bir sürü boş insan var neden acaba nedenki ah ah,vah vah...Bakıyorum yanlış anlaşılmasın bakın kimseyi aşağıladığım yok.sorunu bulamıyorum.
Kıllı tüylü şişman erkeksi kadının talibi var.çarpık bacakları,kocaman basenleri olan kadının peşinde tonla adam var.kırış kırış suratı olan kilolu kadın sadece gözü renkli diye ok güzel olarak nitelen iriliyo.
Kendime bakıyorum.kalkık popom var.92 65 93 ölçüm var.170e yakın boyum var.ama ben çirkinim.hiiiiiiç talibim yok.sıkıntıyı bulamıyoruuum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?