Arkadaş sıkıntı ne ola ki

Bu itici geliyo olabilir
Ben daha iyi kalpliyim ne demek kime göre neye göre
Bi de kendini öveni pek kimse sevmez
Başkası ne iyi kalpli derse, işte o hoş olur.

Anlatmaya çalıştığım şeklin somut örneği bu sanırım

inanın ben çirkin bi bayanım.ama şuan çok güzel olduğumu söyleyip peşimden koşan alacam seni diyen bi sapığım var.reddettim diye tehdit ediyor.polise gidecem en sonunda.herşey güzellik çirkinlik değil bence.karşımdaki sapığı bile kıramayacak kadar zerafet sahibi olduğum için adam musallat oldu.

Yanlarında filinta gibi yakışıklı sevgilileri,kocaları olan biz kısa boylu,kıllı,esmer kadınlar bayağı dert olmuşuz lan millete
Biraz daha dertlemeni istediğim için yazmak istediğim bir şey daha var;
1.58'lik kıllı,esmer bir kadın olarak hayatıma giren bütün erkekler 1.80 üstü ultra yakışıklı adamlardı muhahahaaaa

Yanlış anlamışsınız

ben ahim sahim guzel degilim, ama esime gore cok sevimliyim sanirim..hatta evlenmeden once hayatima giren tum erkekler icin sempatik bi tip oldum,cok guldururum etrafimdakileri..
askerinden,milli yuzucusune kadar erkek arkadasim oldu..
tas gibi kizlarin tavlamak icin yaristigi bi muzik grubunun solisti bile hipnotize olmus gibi gelmisti yanima beni tanimak icin..
benim etrafimdakilerde benim adima sizin yaptiginiz muhabbeti yapmis olabilirler,ne buluyor ki adamlar bu kizda diye
valla soyliyim bende bol kahkaha var,gozume bakinca gulesi gelir cogu kisinin

İş
İşte bu yüzden talibin yok..onun kıçı büyük bunun şurası kırışık değip insanların eksikleriyle meşgul olacağına içindeki kibiri yen.. Yaşın kaç bilmiyorum ama kişilik olarak daha çok fırın ekmek yemen lazım... Piyasada dünya güzeli bir sürü boş insan var neden acaba nedenki ah ah,vah vah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…