- Konu Sahibi Dindirella
-
Ne bakımdanEvlerden ırak bence
tamam o zamanibretlik diye bir foto yapıştırmışsınız ben de şaşırdım doğal olarak..pardon gülümseme eklememişim
cok alemsiniz. Hayvan degiliz, ciftlesip birakmiyoruz ki birbirimizi sadece goruntu onemli olsun. Demek ki insanlar sizi bir omur gecirilebilecek kadar uyumlu bir insan olarak gormuyorlar. Bi kere su dusunce yapisindan kurtulmadan imkansiz. Benim popom kalkik onun baseni genis ben ondan daha iyi seyleri hakediyorum diye bi dunya yok. Ayrica insanlara baktiginizda sadece kusurlarini goruyorsunuz. Bu da insanlari sizden uzak tutmaya yeter de artar bileBakıyorum yanlış anlaşılmasın bakın kimseyi aşağıladığım yok.sorunu bulamıyorum.
Kıllı tüylü şişman erkeksi kadının talibi var.çarpık bacakları,kocaman basenleri olan kadının peşinde tonla adam var.kırış kırış suratı olan kilolu kadın sadece gözü renkli diye ok güzel olarak nitelen iriliyo.
Kendime bakıyorum.kalkık popom var.92 65 93 ölçüm var.170e yakın boyum var.ama ben çirkinim.hiiiiiiç talibim yok.sıkıntıyı bulamıyoruuum.
Senin fotono biri yorum yapmış. Ama sakın değişme. Senin fotoyu görünce hemen gulmeye başlıyorum. Çok guzel, akilda da kaliyorsun.Çirkin şey
HIH
Hiç lafını bile etmemBişeyi çok merak ettim konular hep aynı günlük hayatınızda da sürekli bunu mu konusuyosunuz ?
Ya ben ömür geçirelim gelsin adamlar dwmiyorum.evlenmeyelim.ama yooook kimse bi gariplik yok mu arkadaslarcok alemsiniz. Hayvan degiliz, ciftlesip birakmiyoruz ki birbirimizi sadece goruntu onemli olsun. Demek ki insanlar sizi bir omur gecirilebilecek kadar uyumlu bir insan olarak gormuyorlar. Bi kere su dusunce yapisindan kurtulmadan imkansiz. Benim popom kalkik onun baseni genis ben ondan daha iyi seyleri hakediyorum diye bi dunya yok. Ayrica insanlara baktiginizda sadece kusurlarini goruyorsunuz. Bu da insanlari sizden uzak tutmaya yeter de artar bile
Bu nasıl bir yakıştırmaBakıyorum yanlış anlaşılmasın bakın kimseyi aşağıladığım yok.sorunu bulamıyorum.
Kıllı tüylü şişman erkeksi kadının talibi var.çarpık bacakları,kocaman basenleri olan kadının peşinde tonla adam var.kırış kırış suratı olan kilolu kadın sadece gözü renkli diye ok güzel olarak nitelen iriliyo.
Kendime bakıyorum.kalkık popom var.92 65 93 ölçüm var.170e yakın boyum var.ama ben çirkinim.hiiiiiiç talibim yok.sıkıntıyı bulamıyoruuum.
Teşekkür ederim de yorumu bulamadım benSenin fotono biri yorum yapmış. Ama sakın değişme. Senin fotoyu görünce hemen gulmeye başlıyorum. Çok guzel, akilda da kaliyorsun.
Her anlamdaNe bakımdan
Fiziği değil yanlış anlamayınNe bakımdan
ben çirkin demedim yanlış anlamayın lütfen sempatik olduğunu biliyorum..kalbiniz güzel olsunnevriye budak teyzemiz idolüm
sağolun şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?