Arkadaş sıkıntı ne ola ki

cok alemsiniz. Hayvan degiliz, ciftlesip birakmiyoruz ki birbirimizi sadece goruntu onemli olsun. Demek ki insanlar sizi bir omur gecirilebilecek kadar uyumlu bir insan olarak gormuyorlar. Bi kere su dusunce yapisindan kurtulmadan imkansiz. Benim popom kalkik onun baseni genis ben ondan daha iyi seyleri hakediyorum diye bi dunya yok. Ayrica insanlara baktiginizda sadece kusurlarini goruyorsunuz. Bu da insanlari sizden uzak tutmaya yeter de artar bile

Ya ben ömür geçirelim gelsin adamlar dwmiyorum.evlenmeyelim.ama yooook kimse bi gariplik yok mu arkadaslar

Bu nasıl bir yakıştırma

Git kopruden atla sen ...
insanin butun derdi erkek olur mu?
Gecen konularda kimse ilgimi cekmiyor diyordun
dahada gecmis konularda kimsenin ilgi i cekmiyorum diyorsun
bu konuda artik iyice cirkin olduguna emin oldum...
icin cirkin fazlasiyla...duzelemezsin

Güler yüz ve kibarlık asillik bi kadını güzel gösteren şeyler birazda bakım kendine güven ohh daha ne olsun

Ben kız arkadaşlarımı seçerken bile güler yüzüne pozitif enerjisine bakarım yanında kendimi mutsuz hissettiğim insanla arkadaş bile olmam sürekli hoşnutsuz olumsuz bi insanla yarım saat geçirmek zorluyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…