Arkadaş sıkıntı ne ola ki

valla sen kendine cirkin dedikten sonra dunya guzeli olsan kimse senle ilgilenmez. onemli olan kendine olan guveninde durusunda yuruyusunde tavrinda konusmanda... olay sadece dis gorunuste bitmiyor yani
uzun boylu duzgun fizikli olunca tamam mi oluyor yani? Yuzun yerde pisirik konusamayan , ozguvensiz, yada daha beteri sapsal ne dedigini bilmeyen agzindan cikani kulagi duymayan falan biriysen mesela yine ise yaramaz.
Tama fizik kesinlikle ilk bakista etkilemek icin bir avantaj ama sadece fizikle isin bittigini dusunmek cok yuzeysel bir bakis acisi olur.
Sisko,carpik bacakli,tuglu hanimlari dusman belleyecegine kendini bir irdele derim. Ayrica bir genc hanimin pesinden 10 larca erkegin kosmasininda hos birsey oldugunu dusunmuyorum ben, o zamanda ortada bir yanlislik vardir bence oda cok ozenilecek birsey degil yani.

Kaliteli talip ve izleyici kitlesini hedeflemelisiniz

İnsanları dış gorunusune gore yargilamanin bedelini kendine takılı kalmakla oduyosun.Bu bakış acini degistirmelisin herşey dış gorunus olmayabiliyo

Geçmiş konularınıza baktım anladım ki aşırı takıntılı durumdasınız. Hep çirkinim, acaba çirkin miyim, kıskancım demişsiniz. Ayrıca neden kendinizi şişmanlarla kıyaslıyorsunuz ki. Şişman çirkin diye birşey yok. Bazı erkekler belki de öyle seviyor. Yada şişmanlar ama içten seviyor, kendini sevdiriyor, güzel yönlerini ortaya çıkarabiliyor. Ben de eşimle tanıştığım zaman 166 boyunda 82 kiloydum. Hem de tam tarifiniz gibi renkli gözlü sarışınım. Eşim çok peşimden koştu, ondan başka da çok peşimden koşan vardı. Ben eşimi sevdim 2 sene görüştüm evlenirken 70 kiloydum. Gelinlik bulamam korkusuyla zayıflamıştım 2 senede. Ama girdiğim ortamda itici olmazdım, sevilirdim. Güzel giyer, temiz ve bakımlıydım her zaman. Aklı başinda davranırdım. Güzel de bir mesleğim vardı. Al işte ben şişmandım ve özelliklerim de yukarıdaki gibiydi sevdim sevildim 2 yıl flört ettim evlendim ve mutluyum. Bak bakalım bir şişmandan ne eksiğin ne fazlan var.

Erkeklerin ilk bakistaki elektrik.kriterine gore fizik iyi hatta taşa yakin.. fakat biz Şekle takilmayalim sirf disiniza asik olan adam bakimsiz.hasta halinizde sizi kirar doker iyi insanlarla.karsilasirsiniz insaAllah kismet.meselesi

bir abla çirkinin talibi daha çok olur o güzelliği ile elde edemeyeceğini cilvesi ile elde eder demişti.Bende bunu gözlemledim güzellik görecelidir ama bana göre hiç albenisi olmayan kızlarda bir işve bir cilve güzel olanların kendine olan güveni çevresindekileri uzaklaştırıyor gibime geliyor

işte benim stilimdeki simada kendini öve öve bitiremiyor, güzelim de güzelim diye ama erkek olsam son kız o kalsa dahi dönüp bakmam o kadar ki güzel bulmuyorum çünkü fesat bi kız içinin kötülüğü dışına vuruyor
siz de kötüsünüz demiyorum da şu tarz konuşmanız çok itici bu dışarı yansıyorsa insanların size yanaşmaması normal

Çünkü insanlar (kadın veya erkek) bir ömür boyu birlikte yaşayacakları insanı seçerken boy pos güzellik dışında şeylere de bakar.

imza: bir şişman
dış güzellik önemli değil iç güzellik önemlidir..sizin dış güzellik bazında güzelsinizdir kesin..

fiziğin güzel ama yüzün güzel mi? çok güzel vücutta olsa yüzü çirkinse ben o insana güzel diyemem asla.

Ya hu ben güzelim demedim.bende çirkinim.ama onlar da çirkin.ben daha iyi de kalpliyimdir aslında.sorun çirkinlik değil ne eksik onu arıyorum.ölçü iyi olunca popo kalkık olunca güzel olmaya yetmiyo ki...sadece onlara göre iyiyim diye örnek yaxdım.bana niye bakmıyolar diye anladınız mı

Mesela benim eşim yarışmadaki bir çok kızdansa nur yerlitaşı daha güzel ve kadınsı buluyor. Bencede öyle

Niye bu kadar takıyorsun onu anlamadım bu işer kader kısmet işleri çirkinlikle güzellikle alakalı değil derler ya ''sen bide onu benim gözümde gör ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…