- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bakıyorum yanlış anlaşılmasın bakın kimseyi aşağıladığım yok.sorunu bulamıyorum.
Kıllı tüylü şişman erkeksi kadının talibi var.çarpık bacakları,kocaman basenleri olan kadının peşinde tonla adam var.kırış kırış suratı olan kilolu kadın sadece gözü renkli diye ok güzel olarak nitelen iriliyo.
Kendime bakıyorum.kalkık popom var.92 65 93 ölçüm var.170e yakın boyum var.ama ben çirkinim.hiiiiiiç talibim yok.sıkıntıyı bulamıyoruuum.
Bakıyorum yanlış anlaşılmasın bakın kimseyi aşağıladığım yok.sorunu bulamıyorum.
Kıllı tüylü şişman erkeksi kadının talibi var.çarpık bacakları,kocaman basenleri olan kadının peşinde tonla adam var.kırış kırış suratı olan kilolu kadın sadece gözü renkli diye ok güzel olarak nitelen iriliyo.
Kendime bakıyorum.kalkık popom var.92 65 93 ölçüm var.170e yakın boyum var.ama ben çirkinim.hiiiiiiç talibim yok.sıkıntıyı bulamıyoruuum.
ibretlik
dış güzellik önemli değil iç güzellik önemlidir..sizin dış güzellik bazında güzelsinizdir kesin..Çünkü insanlar (kadın veya erkek) bir ömür boyu birlikte yaşayacakları insanı seçerken boy pos güzellik dışında şeylere de bakar.
imza: bir şişman
yok canımibretlik
anlamadımyok canım
ibretlik diye bir foto yapıştırmışsınız ben de şaşırdım doğal olarak..pardon gülümseme eklememişimanlamadım
durumumuz vahim desene..zayıfım beyaz tenliyim masmavi gözlerim var güzel oldugumu söylerler ama sonuc yanlızım hee bide bi evlilik yaptım aldatıldım renkli göz ise yaramıyo bil istedim.
O saydığım hatunlara göre güzel.ela gözlerim var uzun kirpiklerim varfiziğin güzel ama yüzün güzel mi? çok güzel vücutta olsa yüzü çirkinse ben o insana güzel diyemem asla.
Evlerden ırak benceMesela benim eşim yarışmadaki bir çok kızdansa nur yerlitaşı daha güzel ve kadınsı buluyor. Bencede öyle
ya şu fotonuzu değiştirin yavv..baktıkça çok gülesim geliyor..isimle foto uymamışÇirkin şey
HIH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?