Arkadaş sorunu

mesan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
308
324
103
23
Merhaba cuma günü arkadaşımla konuşuyorduk bunun hoşlandığı ama pas alamadığı biri vardı bende o gün şakasına ayy çok yakışıklı çocuk işte keşke sen hoşlanmasaydın ben hoşlanırım falan dedim bunların hepsini de gülerek söyledim oda bak kızıyorum dedi ama güldük.Sonra yine konuştuk bin şey olmadı
Bugün de 3 4 kişi üstümü geldiler (fiziksel değil)işte yok başkası olsa döverdim falan diye sonra ben şaka yaptım dedim özür diledim yok yanın da yürüyüşümüz bu arada o çocukla aramda hiç iletişim yok sonra ben baya ağladım üzüldüm suçlu muyum sizce?

o gün şakasına ayy çok yakışıklı çocuk işte keşke sen hoşlanmasaydın ben hoşlanırım falan dedim
Yani bunu demen hos olmamis. 3-4 kisi uzerine gelmeleri de normal degil. Gerceklik payi oldugunu mu dusunuyorlar acaba?

Bir de arkadasinin duygulari yogunsa incinmis olabilir. Ozur dilesen konu kapanabilir.

Merhaba cuma günü arkadaşımla konuşuyorduk bunun hoşlandığı ama pas alamadığı biri vardı bende o gün şakasına ayy çok yakışıklı çocuk işte keşke sen hoşlanmasaydın ben hoşlanırım falan dedim bunların hepsini de gülerek söyledim oda bak kızıyorum dedi ama güldük.Sonra yine konuştuk bin şey olmadı
Bugün de 3 4 kişi üstümü geldiler (fiziksel değil)işte yok başkası olsa döverdim falan diye sonra ben şaka yaptım dedim özür diledim yok yanın da yürüyüşümüz bu arada o çocukla aramda hiç iletişim yok sonra ben baya ağladım üzüldüm suçlu muyum sizce?
Yaş kaç?

Bence sizin söylediğiniz baya ters olmuş.Arkadaşım yanımda böyle bir şey söylese içimde bir acaba oluşur açıkçası.

Yani bunu demen hos olmamis. 3-4 kisi uzerine gelmeleri de normal degil. Gerceklik payi oldugunu mu dusunuyorlar acaba?

Bir de arkadasinin duygulari yogunsa incinmis olabilir. Ozur dilesen konu kapanabilir.

Yok ben zaten başkasından hoşlandığımı biliyordu sırf gülsün diye söyledim özür de diledim

Belliki liselisiniz ve suclusunuz bence neden boyle bi saka yapma geregi duydunuz.ben olsam bende kizardim herseyin sakasi olmaz

Yaş aralığı kaç 14-18?
Fikriniz dilinize yansımış .3 kişinin üstünüze gelip dayılanmaları aynı liseliler gibi.
Bence her düşündüğünüzü sesli söylemeyin.
Düşüncelerimde ciddi değildim

Bu yasta olur oyle seyler bidaha oyle sakalar yapma bnce sonra ki
Yaş aralığı kaç 14-18?
Fikriniz dilinize yansımış .3 kişinin üstünüze gelik dayılanmalarıda aynı liseliler gibi.
Bence her düşündüğünüzü sesli söylemeyin.
Yas 17ymis katiliyorum size bi niyet varmis saka yollu ortaya cikmiS:))

Yok ben zaten başkasından hoşlandığımı biliyordu sırf gülsün diye söyledim özür de diledim
Ozrunu samimi bulmamis demek ki... Seni kirmaya niyetim yoktu. Saka yapayim derken, oylesine agzimdan cikti. Gerceklik payi yok. Seni kirdiysam ozur dilerim diyebilirsin.

Beni asıl üzen o gün bir şey demeyip bugün böyle gelmesiydi benim kalbim daha çok kırıldı beraber gülüşmüstük o gün zaten soğuk davranıyorlar dışında buda bahanesi oldu

Herkes her sakayi kaldiramaz o arkadasarinlada bnce arana mesafe koy gercekten arkasdin olsaydi 2 3 kisi gelip atar yapmazlardi. Arkadisn seninle konusrdu

Bence de bide ben ağladım üzüldüm bunu büyük ihtimalle anladılar yine de öyle yaptılarsa özür de diledim ben iyi niyetim den eminim

Back
X