Arkadaş sorunu

Sen arkadas desen de duygusal olarak etkileniyorsun bu adamdan anladigim kadariyla ve annen de bunun farkinda. Buyuzden tek gorusmeni istemiyor.

Bence hakli. Iliskilerde fazla yas farki bence buyuk bir problem. En fazla 1-2 yas olmali ciftler arasinda.

Mesela senin heveslerin var, enerjiksin ama bu adam senin gectigin yollardan coktan gecmis, bazi seyleri yasamis hevesini almis.. Buyuzden cok fazla ortak noktaniz olmayacak. Her acidan bu durum boyle. Cinsel acidan bile. Bence ciftler bir birlerine yakin yasta olmalilar.

Aslında şöyle ben hiçbir şey hissetmiyorum kendisine karşı. Zaten aramızda hiçbir şey de yok.
Bana göre bir şeyi yapmamam için ya dinen günah olması lazım, ya bana zarar vermesi lazım ya da toplum tarafından ayıp karşılanması lazım. Mesela ben reşitim o reşit. Suç teşkil eden bir durum yok. Toplum da normal arkadaşları ayıplamaz bence. E o yüzden kendimi haklı görmüştüm. Bir de üniversitede hiç kimseyi görmedim annem izin vermiyor gelemem diyen. Hani çünkü üniversitede gülerler annem izin vermiyor diyen tiplere. Tabii ki anneler canımız ciğerimiz ama işte herhalde benim yaşımda anlayamıyoruz.
kimseyi güzellemeye çalışmıyorum ama annemle tanıştırsam annem bana kızar sen o ahlaksız adam (eski sevgilim) yüzünden bu insandan mı vazgeçtin diye (görüşmemize izin vermiyordu, çocuk bana hal hatır sorsa sorun oluyordu bu niye sana yazıyor diye o kadar Kİ normal konuşmalarımızı bile silmek zorunda kalıyordum- gerçi aslına bakarsanız kız erkek fark etmez kimseyle görüşemiyordum sürekli gözü üstümdeydi o niye bunu yazdı şu niye şöyle dedi bu niye bu şakayı yaptı hmmm ne anlattıysan artık gibisinden). Ne bileyim..

Yıllarınızı mı sömürecek ben anlayamadım annenizin mantığını maalesef.Aranızda birşey olmasını istemiyor büyük ihtimalle ondan bu tavrı

Annen haklı sen 18 o 30 yaşında ise fark çok fazla ve bu kişiyle arkadaşlık yapmaman senin için daha iyi olur ...şimdi bazı şeyleri hayat tecrübesiyle anlıyorsun ..ama annen haklı bir çok sebebi var bazen dile getirilemiyor

Değil ben 21 yaşındayım o 32 yaşında. Üniversite üçüncü sınıf oldum ben o ikinci üniversite okuyor.

Değil ben 21 yaşındayım o 32 yaşında. Üniversite üçüncü sınıf oldum ben o ikinci üniversite okuyor.
Şaka mı yapiyorsun 21 ve 32 ile ...18 ve 30 arasındaki fark ne yani bunu bana yazabiliyorsan benim sana anlatabileceğim bir şey yok sadece üzülmek istemiyorsan anneni dinle....

Bu zamana kadar öğrendiğim en iyi şey annelerin hep haklı çıktığıdır. Bana mantıkli gelen, annemin istemediği her şeye sonunda haklıymışsın anne dedim. Anneler hissediyor.
Anneler bir şekilde haklı cıkıyor. Bence dınle

Anneler bir şekilde haklı cıkıyor. Bence dınle
Ya beni yanlış anlamayın ama sanki annemi dinleyince bir sürü şeyden geri kalacakmışım gibi hissediyorum. Mesela üniversitede birine annem izin vermiyor senle görüşemem hadi güle güle desem gülerler ki haklılar. Ya da hiç evlenemeyecekmişim çocuklarım olamayacakmış gibi. Yani ya annemi dinlemek Ya da yaşamak gibi bir durumdayım. Ama bildiğim kadarıyla ortada suç teşkil eden bir durum yok, günah değil, sağlığı bozan bir durum da yok, toplum da ayıplamaz niye bu kadar sorun oldu anlamadım

Allah ızın verırse 2.ve hatta 3.ye anne olacagım ikizlerim olacak. Bır tane oglum var. Annelerın gözlerinde radar var desem
Yani elbette hayatımızdakı tum kararları annelerımız veremez. Sen bır yanlıs gormedıgın surece gorus fakat tetıkte ve uyanık olmanı tavsıye edebılırım. Emın ol annelerde haklı cıkmak degıl cocukları mutlu olsun ıstıyorlar. Ve bazen cok korumacı davranabılıyorlar. Belkı de arkadasının yası gozunu korkutmustur. Sen sadece arkadas olarak goruyorsundur fakat ateşle barut olarak degerlendırıyorlar onlar
Ben esımle evlenmeden once nişan attım. Sımdı esımle aramda 14yas var annem evlatlıktan reddetmıstı benı. Sımdı esımle ana ogul bende gelın gıbı hıssedıyorum bır araya gelınce
Bana aynen soyle demıstı AYOL BU ADAM YOLU ALMIS YARILAMISTA DAYANMAK ICIN DEGNEK ARIYOR KENDINE SEN BU MUSUN demıstı

Anneni dinle anneler bilir .. şimdi değil.ama.sonra anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…