Siz sıranızı savmışsınız zaten.Önceden olsa sıra kendisine geldi diye yan çiziyor derlerdi de,şimdi birşey diyemezler.Tek başına zorlanıyorum,çocuklarla zor oluyor dersiniz.mrb kizlar,ne zamandir bu mevzudan rahatsız olsam da esim hatrina katlaniyordum.Bizim bi suredir suren bir toplantımız var ayda 1 dönüyor eşli olarak görüşüyoruz herkes sirayla alıyor.Baya hazırlık yapiyoruz.Ben artik cok bunaldim cunku sonradan eklenenler oldu ve 8 9 tane cocuk arti büyükler 18 19 kisi oluyoruz.Ne sohbet edebiliyoruz ne de cocuklardan rahat oluyoruz ki cocuklarrin cogu da buyuk.Ben zaten tumgun cocuklarla iciceyim eve geliyorum kendi cocugum ustune misafirde de cok cocuk olunca cekemiyorum ne gürültüsünu ne kalabaligini.Bir de cocuklar evimi de batiriyorlar.Bir de 20 kisiye hazirligi evin temizligi vs hep kendim yapmak zorundayim secenegim yok.Kisacasi cikmak istiyorum bu toplantidan ama kirmadan dökmeden ve sanki evine almiyormus gibi gorunmesinden korkuyorum.Sıramı savdim ama daha fazla katilmak ta almak ta istemiyorum Digerleri surmesinden yana ufak bi citlattim daha once.
yok her ay bana gelmiyor ama sorun sık gelmesi degil.Hem ben gittiğimde de bunaliyorum hem de eglenceli gelmiyor artik o kalabalik hem de sevmedigim insanlar da var onlari cekmek zorunda kaliyorum ki bi arkadas yazmis ciddi anlamda mesleğimden kaynakli olarak cok cocuk kaldiramiyorum artik.Çünkü ilk basladigimzda bu kadar cok kalabalik degildik giderek dahil olanlar oldu ve simdi 1 kisi var sonrasında yine ben almak zorundayim o hazirligi vs gözümde büyüyor artikayda 1 derken
8-9 ayda bir sıra geliyorsa bence normal ama
ayda 1 kere size geliyorsa sıraişkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?