- 19 Kasım 2013
- 18.833
- 33.978
- 798
Ben öğrenebilirmiyim hazır bulmuşken tavsiye edilen bir mekan? Avrupa yakasındayım bende. Bize yakın 1 yer var (çok araştırmadım ama belki vardır) orasıda karanlık,kasvetli geldi hoşlanmadık pek. Şimdi havalar düzeldi,büyükçe bir parkımız var orada vakit gećiriyoruz ama kışa lazım olur bizede.Biz parti evinde buluşuyoruz valla. Aynı zamanda oyun evi. Çocuklar oyun ablası gözetiminde oynarken biz de rahat rahat sohbet ediyoruz. İstanbul Avrupa yakasındaysanız tavsiye edebilirim bir yer. Evse çok zor çoluk çocukla.
ya ben kabul etmis bulundum aman diyim hiç akil isi degil evdeiyi oluyor burda böyle okumalar.ben de katlanamazmışım düşündüm de şimdi.Böyle bir ortam oluşursa en iyisi en baştan girmemek :)
yok cnm o kadar sürmuyor bazen 2 haftada 1 oluyor yani max 3 ayda bir sira bana geliyorsize yılda bir sıra gelir anca
benimde kafa dengim olmayanlar var iste bir de cocuklari cok yaramaz ev basimiza yıkılıyor resmen..benim cocugum küçük ona kotu ornek oluyorlar bir de o var.Ayyy edimin is arkadaslari ve esleriyle yaptik biz de. Ilk benden basladi simdi tur dondu yine bana gelecekler. En son oturmamizda buyrun gelin bekleriz, ama artik havalar isindi ev beni basiyo disarlara atalim artik kendimizi dedim.
Bir aydir kimseden cit yok
Galiba pintiler. Ohhh canima minnet.
Zaten kadinlarin hicbiri kafa dengim degil
aynenn bizimde oyle oldu once 2 aile basladik sonra büyüdü iste.Bizde yeni evliyken esimin akrabaglariyla yaptik bu toplantilari once 6 kisiydik guzeldi sonra evlenenler katildi tabi eslerimizde vardi bi baktim 15 20 kisi olduk biraktim ben katilmadim halada soylerler ne guzeldi eskiden toplanirdik eskiden sen biraktin bilmem ne hep elestirirler
Açık açık söylersem kırılırlar diyorsanız o zaman şehir dışında olan akraba veya aile büyüklerinizi öne sürün.aynenn bizimde oyle oldu once 2 aile basladik sonra büyüdü iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?