- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Çok arkadaşa gerek yok. Samimi olduğunuz sizi anlayan az ve öz kişiler yeterliMerhaba arkadaşlar. Konuya hemen geçiş yapayım. Neden bilmiyorum çok arkadaş toplayamıyorum çevreme.. Yani insanları yönlendirebilen, etkileyebilen birisi değilim. Aldığım eğitim, konumum aslınds çok müsait ama ben de kendimi geri çektiren birşey var. Sanırım sosyal ilişkilerim de çok başarılı değilim bundan kaynaklanıyor. Annem çok baskıcı bir kadındı bunun çekingenliğini hala atamadım üzerimden. İnsanların bana yaptıkları bazı hareketler aşırı zoruma gidiyor o an cevap veremiyorum kendimi geri çekiyorum bı da bence çok etkili bir yöntem değil bence.. Fena depşkşö
Bende böyle düşünüyorum amz bu aralar sanırım ortam da geri planda kaldığımı hissetmeye başladımÇok arkadaşa gerek yok. Samimi olduğunuz sizi anlayan az ve öz kişiler yeterli
Fena depşkşö
İyi hissetmek kitabını nolur okuyun şemaları yapın hayatınız değişecek ...10 günde özgüven kitabını da okuyabilirsiniz ....Merhaba arkadaşlar. Konuya hemen geçiş yapayım. Neden bilmiyorum çok arkadaş toplayamıyorum çevreme.. Yani insanları yönlendirebilen, etkileyebilen birisi değilim. Aldığım eğitim, konumum aslınds çok müsait ama ben de kendimi geri çektiren birşey var. Sanırım sosyal ilişkilerim de çok başarılı değilim bundan kaynaklanıyor. Annem çok baskıcı bir kadındı bunun çekingenliğini hala atamadım üzerimden. İnsanların bana yaptıkları bazı hareketler aşırı zoruma gidiyor o an cevap veremiyorum kendimi geri çekiyorum bı da bence çok etkili bir yöntem değil bence.. Fena depşkşö
arkadaş edinilir toplanmaz.arkadaş toplamak deyince ilgiyi üstümüze çekmek için etrafta insanlar olsun demek anlamına geliyorMerhaba arkadaşlar. Konuya hemen geçiş yapayım. Neden bilmiyorum çok arkadaş toplayamıyorum çevreme.. Yani insanları yönlendirebilen, etkileyebilen birisi değilim. Aldığım eğitim, konumum aslınds çok müsait ama ben de kendimi geri çektiren birşey var. Sanırım sosyal ilişkilerim de çok başarılı değilim bundan kaynaklanıyor. Annem çok baskıcı bir kadındı bunun çekingenliğini hala atamadım üzerimden. İnsanların bana yaptıkları bazı hareketler aşırı zoruma gidiyor o an cevap veremiyorum kendimi geri çekiyorum bı da bence çok etkili bir yöntem değil bence.. Fena depşkşö
bnde öyleyim malesefMerhaba arkadaşlar. Konuya hemen geçiş yapayım. Neden bilmiyorum çok arkadaş toplayamıyorum çevreme.. Yani insanları yönlendirebilen, etkileyebilen birisi değilim. Aldığım eğitim, konumum aslınds çok müsait ama ben de kendimi geri çektiren birşey var. Sanırım sosyal ilişkilerim de çok başarılı değilim bundan kaynaklanıyor. Annem çok baskıcı bir kadındı bunun çekingenliğini hala atamadım üzerimden. İnsanların bana yaptıkları bazı hareketler aşırı zoruma gidiyor o an cevap veremiyorum kendimi geri çekiyorum bı da bence çok etkili bir yöntem değil bence.. Fena depşkşö
Bence kaveden kavgaya adam toplamak anlamina da geliyoarkadaş edinilir toplanmaz.arkadaş toplamak deyince ilgiyi üstümüze çekmek için etrafta insanlar olsun demek anlamına geliyor
Ne kadar çok arkadaş o kadar dert vallahi. Herkes bana uzak olsun iyi olsun sizde öyle yapın inanın daha mutlu olacaksınızMerhaba arkadaşlar. Konuya hemen geçiş yapayım. Neden bilmiyorum çok arkadaş toplayamıyorum çevreme.. Yani insanları yönlendirebilen, etkileyebilen birisi değilim. Aldığım eğitim, konumum aslınds çok müsait ama ben de kendimi geri çektiren birşey var. Sanırım sosyal ilişkilerim de çok başarılı değilim bundan kaynaklanıyor. Annem çok baskıcı bir kadındı bunun çekingenliğini hala atamadım üzerimden. İnsanların bana yaptıkları bazı hareketler aşırı zoruma gidiyor o an cevap veremiyorum kendimi geri çekiyorum bı da bence çok etkili bir yöntem değil bence.. Fena depşkşö
Ne gerek var amaaan gerçektenMerhaba arkadaşlar. Konuya hemen geçiş yapayım. Neden bilmiyorum çok arkadaş toplayamıyorum çevreme.. Yani insanları yönlendirebilen, etkileyebilen birisi değilim. Aldığım eğitim, konumum aslınds çok müsait ama ben de kendimi geri çektiren birşey var. Sanırım sosyal ilişkilerim de çok başarılı değilim bundan kaynaklanıyor. Annem çok baskıcı bir kadındı bunun çekingenliğini hala atamadım üzerimden. İnsanların bana yaptıkları bazı hareketler aşırı zoruma gidiyor o an cevap veremiyorum kendimi geri çekiyorum bı da bence çok etkili bir yöntem değil bence.. Fena depşkşö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?