Arkadaş toplayamıyorum..

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
31
Merhaba arkadaşlar. Konuya hemen geçiş yapayım. Neden bilmiyorum çok arkadaş toplayamıyorum çevreme.. Yani insanları yönlendirebilen, etkileyebilen birisi değilim. Aldığım eğitim, konumum aslınds çok müsait ama ben de kendimi geri çektiren birşey var. Sanırım sosyal ilişkilerim de çok başarılı değilim bundan kaynaklanıyor. Annem çok baskıcı bir kadındı bunun çekingenliğini hala atamadım üzerimden. İnsanların bana yaptıkları bazı hareketler aşırı zoruma gidiyor o an cevap veremiyorum kendimi geri çekiyorum bı da bence çok etkili bir yöntem değil bence.. Fena depşkşö

Çok arkadaşa gerek yok. Samimi olduğunuz sizi anlayan az ve öz kişiler yeterli

Bu kisma katilmiyorum depşkşö degil yani bence ajdjfj
Çok arkadaştan ziyade samimiyet önemli bence.
Ne arkadas gruplari goruyoruz arkasindan konusup yuzune canim cicim olan
Boylesi uzak dursun

Gruplarda ya da arkadas ortamlarinda cok sivrilmek de tamamen karakterle ve grupla alakalidir bence
Hatta bir arkadas grubunda lider ozellikleri sergileyen biri bir baska grupta barinamayabilir
Bu da tamamen grubun ozelliklerine gore degisir

İyi hissetmek kitabını nolur okuyun şemaları yapın hayatınız değişecek ...10 günde özgüven kitabını da okuyabilirsiniz ....

Yorumlar mizaç falan denilmişte mizaç değişebilir ....Özgüven problemleri halledilebilir bilginize

arkadaş edinilir toplanmaz.arkadaş toplamak deyince ilgiyi üstümüze çekmek için etrafta insanlar olsun demek anlamına geliyor

Arkadaş toplamak diyince toplayıp çıkışta başka okul basmak gibi olmuş. Arkadaş toplamana tavsiye kahve diyebilirim ben, kahveden arkadaş/adam toplanır. Birde çevreme arkadaş toplayamıyorum deyince türk filmleri geldi aklıma. Dikkat ette çevrene toplandıklarında seni birbirlerine itip hahaha hahaha diye gülmesinler

bnde öyleyim malesef

Ne kadar çok arkadaş o kadar dert vallahi. Herkes bana uzak olsun iyi olsun sizde öyle yapın inanın daha mutlu olacaksınız

Ne gerek var amaaan gerçekten
Yeter bir iki

Buna benzer konular çoğalmaya başladı. Sosyal medyada takipçi beğeni sayısı gibi arkadaş sayısı da mı yarıştırılıyor anlamadım. Gercekten samimi bir tane arkadaşınız olsun yeter. Benim sözde yığınla arkadaşım var ama zor günümde belki 1 2 tanesi arar. Ne gerek var yani. Benim çevrem geniş diye boy boy foto paylaşmak mi istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…