Böyle cevresine sürekli sürekli arkadas toplayan insanlar cok menfaatci geliyo. Gereksiz gereksiz samimiyetler, havalar sonları belli. Gerek yok, 1 adet yeter.
Böyle cevresine sürekli sürekli arkadas toplayan insanlar cok menfaatci geliyo. Gereksiz gereksiz samimiyetler, havalar sonları belli. Gerek yok, 1 adet yeter.
1 tane de çok az değil mi?benim aile üyelerim haricinde 4 5 dost diyebileceğim arkadaşım var.bir kaç tane de sık görüşmediklerim var.ha burada tanıştıklarımda var.1 adet ha vayy canınaaa.ya başına bir şey gelirse diye uyuyamam geceleri ayoll
1 tane de çok az değil mi?benim aile üyelerim haricinde 4 5 dost diyebileceğim arkadaşım var.bir kaç tane de sık görüşmediklerim var.ha burada tanıştıklarımda var.1 adet ha vayy canınaaa.ya başına bir şey gelirse diye uyuyamam geceleri ayoll
Hatta 1 bile cok geliyomus gibi hissediyorum böyle en en en yakın dediklerimden 1 adet yetiyo. Burdan tanıstıgım arkadasım var 7 yıl oldu tanışalı 7 yıldır 7/24 konusuruz. Ama aile üyelerinin icinden falan allah korusun zaten buz torbasıyım insan seven bi canlı değilim ağır geliyo
Ben de sizin gibiyim. Arkadaş edinemiyorum, çevreme insan toplayamıyorum. Bazı insanların da o kadar çok arkadaş çevresi var ki şaşırıyorum. Bir de sevilip sayılıyorlar. ''Yahu bu kadar çevre edinmeyi kendini sevdirmeyi nasıl becerdin?'' diye sormak istiyorum onlara.