• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş

Tesekkur ederim kendimi bana kotu hissettirmisti iyiki varsiniz arkadaslar
onların en büyük gücü bu zaten vicdana oynayıp sizi haksız hissettirmek
siz de tamamen iyi niyetli görüyorsunuz çünkü önceden yakın arkadaşınızdı normal...
ama artk vadesi dolmuş belliki arkadaşlığınızın..

çok yüz vermişsiniz herhalde ya da kendi kişilik özelliği bu. görüşmeyin. ben olsam selam da vermem şahsen.
sadece işi düşünce beni arayan biri gözümde insan bile değildir.
hem suçlu hem güçlü olduğu halde aramalarınıza cevap vermeye de tenezzül etmemiş.
sorunlu bir tip belli. evden kaçmalar falan. bundan arkadaş olmaz. kesinlikle görüşmeyin. o konuşursa he he deyin o kadar. bence böyle.
Sirf bu yuzden isi bile birakmayi dusunur oldum inanin .

onların en büyük gücü bu zaten vicdana oynayıp sizi haksız hissettirmek
siz de tamamen iyi niyetli görüyorsunuz çünkü önceden yakın arkadaşınızdı normal...
ama artk vadesi dolmuş belliki arkadaşlığınızın..
Simdi dusunuyorumda bana diger arkadaslarla konusma felan yapiyodu beni dogrrlerindende uzaklastirdi iyiki ogun hayir demisim.

Sirf bu yuzden isi bile birakmayi dusunur oldum inanin .

yol artık. görmezden gelin olsun bitsin. onun için neden işi bırakasınız? ayıp eden o. sizlik bir sıkıntı yok. içinizi rahat tutun. çok etkilenmişsiniz ama o kadar büyütülecek bir durum değil.
kalitesizliğini belli eden bir arkadaş bozuntusu sadece. böyle niceleri var. yokmuş varsayıp işinizi gücünüzü yapın. hiç takılmayın.

Ay bana fenalıklar geldi. İnsan önce bencil olmalı kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa başkasına sonsuz yardim etmeli. Muhtemelen sizin oruç tutmak için izin aldiginizi öğrendi. Hemen fırsattan istifade etti.

İnsanlara sizi istismar edecek açık kapıları bırakmayın. Nefret ediyorum böyle insanlardan .

Çalışmadan önce ev hanımıyım diye eşimin is arkadaşlarının eşleri de sürekli çocuklarını bana kitlemeye çalışıyorlardı.

Artik tavır koydum daha kıymetli oldum.

Ay bana fenalıklar geldi. İnsan önce bencil olmalı kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa başkasına sonsuz yardim etmeli. Muhtemelen sizin oruç tutmak için izin aldiginizi öğrendi. Hemen fırsattan istifade etti.

İnsanlara sizi istismar edecek açık kapıları bırakmayın. Nefret ediyorum böyle insanlardan .

Çalışmadan önce ev hanımıyım diye eşimin is arkadaşlarının eşleri de sürekli çocuklarını bana kitlemeye çalışıyorlardı.

Artik tavır koydum daha kıymetli oldum.
Izin aldigimi biliyor kendisi ve diyoki ..senin yaptiginda dogrumu bilmiyorum yaptigimi yanlis buluyormus.

yol artık. görmezden gelin olsun bitsin. onun için neden işi bırakasınız? ayıp eden o. sizlik bir sıkıntı yok. içinizi rahat tutun. çok etkilenmişsiniz ama o kadar büyütülecek bir durum değil.
kalitesizliğini belli eden bir arkadaş bozuntusu sadece. böyle niceleri var. yokmuş varsayıp işinizi gücünüzü yapın. hiç takılmayın.
Onume bakcam artik bu yastan sonrada kolay kolay biriyle arkadaslik yapamivam galiba .

Ona kalmamış senin iznine yorum yapmak. Patronun, izin veren kimse o düşünüp de izin vermiştir zaten. Versin parasını tutsun bakıcı. Enayi var sanki karşısında. Bi de vicdan sömürüsü yapıyo hasbam
Izin aldigimi biliyor kendisi ve diyoki ..senin yaptiginda dogrumu bilmiyorum yaptigimi yanlis buluyormus.

Son düzenleme:
Bana biri böyle davranırsa ben cok mesafeli davranirdim. ekstra ise girmeseymis az degil sabahtan aksama kadar cocuguna bakacakmissin seni zor durumda biraktigini anlamak bile istemiyor. ise gidince ortaya selamimi verirdim beya gunaydin der gayet neseli davranirdim onunda yanindan gecer otururdum. aklinca vicdan yaptirmak istiyor size ay ayni cocuk gibi cevap vermedim küstüm modu. hic takmayin muhatap olmayin dayanamaz gelir sizinle konusursa " canim ben bana cevap verme gayretinde bulunmayanlardan soguyorum biliyormusun boyle bibhuyum var sen beni az idare et" diyin

Valla o bunaldiginda gozu hicbisey gormuyen biri cunku bi anne ne olursa olsun ilk once evladini dusunmesi lazim .cocugunu evde birakip cikmis disari
Deli midir nedir..
Uzak dur böyleleri tehlikeli olur..
Her türlü naneyi yerler, daha sonrada tereyağından kıl çeker gibi işin içinden çıkıveriyorlar, olan sana bana oluyor...
Başımıza binbir çeşit çorap örüldüğüyle kalıyoruz.
Salıver ipini gitsin...

Back
X