Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olurkızlar hiç arkadaşım yok olsun istiyorum zamanla yakın arkadaşlarım olur mu?
Önemli olan gerçek arkadaş edinmek . Yakın arkadaş diye seversiniz sahiplenirsiniz sonra bir de bakmışsınız ki kazığı yemişsiniz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınkızlar hiç arkadaşım yok olsun istiyorum zamanla yakın arkadaşlarım olur mu?
Olsun da hayırlı senin her daim yanında olabilecek bir arkadaş olsunkızlar hiç arkadaşım yok olsun istiyorum zamanla yakın arkadaşlarım olur mu?
ayy inşallah :)Olsun da hayırlı senin her daim yanında olabilecek bir arkadaş olsun![]()
okuyorum canım 23 yaşındayımOkuyor musunuz, çalışıyor musunuz, kaç yaşındasınız? Zamanla elbette arkadaşlarınız olur herkesin kendine göre kafa dengi anlaşabileceği bir insan vardır
Ooo tam yeni insanlarla tanışabilecek yaş ve çevredesiniz. Size tavsiyem olabildiğince yeni kişileri hayatınıza dahil edebileceğiniz alanlarda takılın örneğin sosyal kulüpler, arkadaş ortakları vbokuyorum canım 23 yaşındayım