• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasa aracı olmak

33yk

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
30
25
3
37
Kardesim gibi sevdiğim bir arkadasıma 30larında ve bekar. Görüntüye takık durumda. Evlenememesi depresyona sürüklüyor, Sürekli umutsuzluk, sinir. Huyu değişti, Ben de guvenilir uygun birileriyle arkadasa görüşme ayarlamak istiyorum. Çünkü kendine uygun eş arayan beyler var yakınlarımızda. Ama eşim karsı çıkıyor. Bu işlere bulaşma arada kalırsın tabiri caizse sorun olursa kabak senin basına patlar diyor haklı mı. Cok duzgun biri olsa da ben kefilim falan demem zaten sadece aracı oldugumu belirtirim. Arkadasım için de varsa yolsa tip fizik zaten. Sizce ne yapmalıyım

Valla esiniz hakli ama ben olsam tanismalarina vesile olur aradan cekildigimi acikca soylerdim iki tarafa da.

Yani tabiki arkadasınızı cok cok iyi tanıorsanız neden olmasın, ama cok cok iyi tanımsk dedim dikkat.Kulturu, beklentileri vb. seyleri göz onune alın.Mesela bana bi arkadasım birisini gösterdi.Adam tamamen tamamen olaz bu kadar deddıgım bieisi.Ha nedir bu da arkadas.Ama dediğim cok cok iyi tanımak.
Yani gidip hırslı bir kıza sen gider saldım cayıra mevlam kayıra kafasındaki birini gösterirsin adama kufrederler. Bu bi gerçek.Ben ettim cunku, ordan biliyorum:KK12:

Tanıştırmanızda bi sakınca yok bence. sonuçta olup olmayacağına onlar karar verecek. siz tanıştırın ve aradan çekilin sadece.

Eşin haklı

Hiç bulaşma bile. Madem takık, bulsun kendi. Böyle takık takık depresyona girer tabi.

Kesinlikle tanistirmalisin. Mutsuz olacaklarsa seni suclayacak değiller kocaman insanlar sonuçta . Ya bence cevrenizdeki Bekarları evlendirme ye bakın toplum huzuru için ve Allah rızası için yapın bunu

üstünüze vazife olmayan işlerden uzak durun

Ayy o çöpçatanlığı ben de yapmaya kalktım sizin düşündüğünüz gibi araci olduğumu tanışıp oluruna olmazina kendilerinin bakmaları gerektiğini söyledim ve aradan çekildim, rolüm bitmisti güya. Tabi ki öyle olmadı, anlaşamayıp yollarına baktılar ama arkadaş hala daha laf dokundurur "acı çektim bos yere senin yüzünden kııızz" diye diye kafamı gözümü yarar o taşlar. Hiicc karışma esin haklı.

Kardesim gibi sevdiğim bir arkadasıma 30larında ve bekar. Görüntüye takık durumda. Evlenememesi depresyona sürüklüyor, Sürekli umutsuzluk, sinir. Huyu değişti, Ben de guvenilir uygun birileriyle arkadasa görüşme ayarlamak istiyorum. Çünkü kendine uygun eş arayan beyler var yakınlarımızda. Ama eşim karsı çıkıyor. Bu işlere bulaşma arada kalırsın tabiri caizse sorun olursa kabak senin basına patlar diyor haklı mı. Cok duzgun biri olsa da ben kefilim falan demem zaten sadece aracı oldugumu belirtirim. Arkadasım için de varsa yolsa tip fizik zaten. Sizce ne yapmalıyım
haklı eşin

İyi de ne alaka? Bu kefil olmak değil. İki yetişkin insani buluşturuyorsunuz gerisi de onlara kalıyor. Konuşma biliyorlarsa anlaşabilirler, anlaşmıyorlarsa da ayrılırlar. Sizinle alakası olmaz herkes kendi hür iradesiyle evlenir, siz zorla evlendirmiyorsunuz ki!

böyle seylerden bende cok korkarim.tamam vesile olmak guzeldir yuva kurana ama, iyi olur Allah tan, kötü olur kuldan malesef..sonradan sen yaktin basimi gibi bir durum olmayacaksa tanistirin aradan cekilin bence.

Kesinlikle tanistirmalisin. Mutsuz olacaklarsa seni suclayacak değiller kocaman insanlar sonuçta . Ya bence cevrenizdeki Bekarları evlendirme ye bakın toplum huzuru için ve Allah rızası için yapın bunu
Ben de öyle düşünüyorum aslında. Tabi bazı annelerin evlatlarının evliliğine aracı olanlara beddualarını da duydum. Ama öyle bir aile değil

Ayy o çöpçatanlığı ben de yapmaya kalktım sizin düşündüğünüz gibi araci olduğumu tanışıp oluruna olmazina kendilerinin bakmaları gerektiğini söyledim ve aradan çekildim, rolüm bitmisti güya. Tabi ki öyle olmadı, anlaşamayıp yollarına baktılar ama arkadaş hala daha laf dokundurur "acı çektim bos yere senin yüzünden kııızz" diye diye kafamı gözümü yarar o taşlar. Hiicc karışma esin haklı.
Cok fena

görüntüye takıksa kendi etmiş kendi bulmuş demektir.
kimseye şans tanımayıp hemen eleyen kızlar sonradan üzüntülere boğuluyor böyle..
onu reddet bunu reddet nereye kadar?

Mükemmeli arıyorsa bırak kendisi bulsun madem.

Artık kadına nasıl bi bıkkınlık geldiyse:KK53:
Allah rızası için falan.
Tabii haklı hergün KK'da milyonlarca ''evde kaldım, beni kimse beğenmiyor, bana kimse bakmıyor'' konularını görmekten midemize öküz oturdu artık yeterrr:KK67::KK67:

Bence sıkıntılı ben artık bulaşmıyorum. Ya suçlu olarak görmeseler bile kötü olursa tanıma yolu direk tanıstıran kisi olduğu için keskeler devreye giriyor. İnsan mahçup oluyor.

Back
X