Arkadasdan sogumak

Millet ne anlamış da cevap yazmış, anlamadım. . Ne soğuması? Kim kimden neden soğumuş??

Anlamadigim ikinci konu.Bu sabah iyi cikis yakalayamadim

Cok soguyup isinmayin devreler yanabilir...

Vah vah uzak dur o arkadaştan sen

Bence konu sahibi devamını sen tamamla etkinligi yaptırıyor. Benim öyküm şöyle :Merhaba universie ogrencisiyim ve ordaki arkadasliklari herkes bilir.. beninki de bunlardan biri işte.. şimdi benim bir grubum var 2 erkek 2 kiziz. Kıza gama, erkeklere alfa ve beta diyelim. Gamanin 2 yıllık sevgilisi vardi ve hatta aralarında yüzük takmışlardı. Sevgilisi başka sehirdeydi ve çok kıskanıyordu bizimle takılmasını istemiyordu. Sonra bir gün bunlar kavga ettiler. Gama alfanın omzunda ağladı. Sonra ayrıldıklarını söyledi ve alfayla ikisi bizi ekip ekip takılmaya başladılar. Biz betayla çok sinirlendik. Biz de beraber takılalım dedikodu bunlara inat. Gittiğimiz her yerde selfiler çekilip fb a attık... Sonra bi baktık gama sevgilisiyle barışmış! Alfa da tekrar yanımızda. Bu arada aynı zamanda gamanin dersleri çok kötüydü hep benim notlarimla geçinirdi. Şimdi finaller yaklaşıyor ve gama durmadan yanıma gelmeye başladı. Bu durunda alfa ve gamaya nasıl davranmalıyız? Betayla da çok iyiydik acaba sevgili mi olsak ki?

yarildim

sen mi soğudun seninki mi soğudu erkek misin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…