- 30 Mayıs 2019
- 191
- 315
- 23
- Konu Sahibi Ogretmenim123
-
Söyledim önemsemedi. Cikmiyoruz dedi. Söylesende söylemesende farketmez dediBen olsam söylerdim, senin başına böyle bir durum gelse ve söylemesen ben kötü hissederdim o yüzden söylemek istedim derdim.
Büyütülecek bir durum vs yok ama bilgin olsun yazardım
Gicik oldum Bende. Madem önemsemiyorsun görüsmeyelim dedim. Uzun uzun yazinca telefonda konusalimmi dedim. Yok dedi simdi konusmak istemiyorum dedi. Iyi geceler dedi cikti
Erkekler böyle işteSöyledim önemsemedi. Cikmiyoruz dedi. Söylesende söylemesende farketmez dedi
Neden böyle tepki Verdi bilmiyorum. Demek ki umrunda degilim mis. Görüsmeyi kestim bendeBence arkadaşına sinir oldu .. senin de söylemen iyi oldu adını koymasanızda(çıkmak) görüşüyorsunuz neticede
Ben söylemiştim, üstelik biz ilişki durumu yapmıştık o zamanlar, askerden arkadaşı (öyle çok da samimi olmayan bi arkadaşıymış ben tanımam etmem) slm yazmış. Ne konuşabilirsin ki benle? Iyi bi niyeti yoktu anlarım ben. Sadece emin olmak için demiştim ki arkadaşın bana slm diye mesaj yazdı bu duruma ne diyosun? Vay ş.... dedi ve çıkardı arkadaşlıktan vs. onu. Yani niyeti iyi olanlar yoruma yazıyordu bu niye bana slm? Hayırdır. Kısacası şimdi söylersen daha iyi olur, bilsin. Saklayacak bir durum değil. Dosdoğru ol.Merhabalar
Daha önceki konularimi okuyanlar biliyorlar. Su an biriyle tanisiyoruz.
Bugün sosyal medya dan tanistigim kisinin arkadasi bana arkadaslik teklifi yolladi. Ve mesaj da Yolladi. Ben kabul etmedim tabii.
Yollayan kisi arkadasiyla su an Tanistigimizi bilmiyor cünkü cok yeniyiz henüz.
Ben Bugün söyliycektim kendisine. Cekindim söylemedim. Arkadasi beni mesaj dan bi gruba davet etti. Ve arkadas teklifi yolladi. Ben kabul etmedim. Mesaja da dönmedim.
Bunu kendisine söylemem gerekir mi sizce? Siz ne diyorsunuz. Kardesim söyle dedi. Ben kararsizim.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Durduk yere çirkin bi olay yaratmak istemiyorum. Ama gizlemek de istemiyorum. Nasıl tepki verir onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?