Arkadaşı olmayanlar buraya.

Ben çalıştığım için yetişemiyorum size burdan yazmaktan amma zor bende memnun oldum gül two_che senle hafta sonu muahbbetimiz olmuştu ama çok tanıyamadık birbirimizi adın neydi cnm senn :)

Ben çalıştığım için yetişemiyorum size burdan yazmaktan amma zor bende memnun oldum gül two_che senle hafta sonu muahbbetimiz olmuştu ama çok tanıyamadık birbirimizi adın neydi cnm senn :)

Bize takil hayatini yasa durun size bir fikra patlaticam

two_che_89 canım bornovadayım ben, yeni taşındık burlara 1,5 ay oldu İstanbuldan geldim.Yalnızlık çekiyorum hep arkadaşlarım olurdu ama şimdi yalnızım ya bende tek gezmeyi sevmeyenlerdenim

tuğçe canım adım evet haftasonu taa 6.30larda çıktım işten. olsun yazıon ya o bile iyi canım benim

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hoca camide vaaz veriyor; kizlariniza pantalon giydirmeyin,saclarini actirmayin,makyaj yaptirmayin.
Cemaatten birisi; hocam sizin kizda sacini aciyor makyaj yapiyor.
Hoca;ALLAH için benim kiza yakisiyor.

two_che_89 canım bornovadayım ben, yeni taşındık burlara 1,5 ay oldu İstanbuldan geldim.Yalnızlık çekiyorum hep arkadaşlarım olurdu ama şimdi yalnızım ya bende tek gezmeyi sevmeyenlerdenim

canımm yakınmısız bır metroya bakar görüşmemiz vala aynen bende öyle tek çıkamıyom zaten işten de fırsat kalmıyor ya

Mrb kızlarrr ben de geldimmmmm

Benim de 2 çocukluk arkadaşım var çok çok samimi olduğum, herşeyimi paylaştığım. Biri evli biri de şehir dışında okuduğu için anca telde görüşebiliyoruz.
Onlar dışında bütün samimi arkadaşlarım malesef erkek. Tamam paylaşım iyi, samimiyiz ama şöylee kız kıza çıkmak sinemaya gitmek alışveriş yapmak ne bilim işte takılmak istiyorum arada. Bazı şeyler erkek arkadaşla, sevgiliyle yapılmıyor, aynı tadı vermiyor. Ama yaşadığım tecrübeler sonucu kızların dostluğuna güvenemez oldum

aa görüşürsek sevinirim vallaayy nasıl mutlu oldum ben de sana özeldem msn adresimi vercem ama tüüüh ki mesaj sayım yüz olmamış özelden atamıyorum

Hosgeldinnnn ..

hoşgeldin canım gel gel :87:

Ben gidiyorum evin altini ustune getircem anca geceye gelirim Hoscakalinnn

aa görüşürsek sevinirim vallaayy nasıl mutlu oldum ben de sana özeldem msn adresimi vercem ama tüüüh ki mesaj sayım yüz olmamış özelden atamıyorum

olsun sekerım burdan haberleşirizz sen neler yapıosun çalısıyor musun evde misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…