- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
valla ben hic oyle seyler yasamadim ki :97: oyle kafana fazla takma buyutme hediye olayini gonlundne ne koparsa al iste
araştırmalarıma devam etmeliyim demek ki bulamıyom bir türlü canım
Ben çalıştığım için yetişemiyorum size burdan yazmaktan amma zor bende memnun oldum gültwo_che senle hafta sonu muahbbetimiz olmuştu ama çok tanıyamadık birbirimizi adın neydi cnm senn :)
Ben çalıştığım için yetişemiyorum size burdan yazmaktan amma zor bende memnun oldum gültwo_che senle hafta sonu muahbbetimiz olmuştu ama çok tanıyamadık birbirimizi adın neydi cnm senn :)
Bir ask mektubu yaz
ayyy güll harikasın hayatım bunu hemen uygulamalıyım
two_che_89 canım bornovadayım ben, yeni taşındık burlara 1,5 ay oldu İstanbuldan geldim.Yalnızlık çekiyorum hep arkadaşlarım olurdu ama şimdi yalnızım yabende tek gezmeyi sevmeyenlerdenim
Kalici olur baktikca seni hatirlar sonunada bir opucuk kondur kirmizi rujla
Mrb kızlarrr ben de geldimmmmm
Benim de 2 çocukluk arkadaşım var çok çok samimi olduğum, herşeyimi paylaştığım. Biri evli biri de şehir dışında okuduğu için anca telde görüşebiliyoruz.
Onlar dışında bütün samimi arkadaşlarım malesef erkek. Tamam paylaşım iyi, samimiyiz ama şöylee kız kıza çıkmak sinemaya gitmek alışveriş yapmak ne bilim işte takılmak istiyorum arada. Bazı şeyler erkek arkadaşla, sevgiliyle yapılmıyor, aynı tadı vermiyor. Ama yaşadığım tecrübeler sonucu kızların dostluğuna güvenemez oldum
Mrb kızlarrr ben de geldimmmmm
Benim de 2 çocukluk arkadaşım var çok çok samimi olduğum, herşeyimi paylaştığım. Biri evli biri de şehir dışında okuduğu için anca telde görüşebiliyoruz.
Onlar dışında bütün samimi arkadaşlarım malesef erkek. Tamam paylaşım iyi, samimiyiz ama şöylee kız kıza çıkmak sinemaya gitmek alışveriş yapmak ne bilim işte takılmak istiyorum arada. Bazı şeyler erkek arkadaşla, sevgiliyle yapılmıyor, aynı tadı vermiyor. Ama yaşadığım tecrübeler sonucu kızların dostluğuna güvenemez oldum
melez güzel sen hangişehirdesin sen de gelbütün yalnızlar buluşsun
Hosgeldinnnn ..
aa görüşürsek sevinirim vallaayy nasıl mutlu oldum ben de sana özeldem msn adresimi vercem ama tüüüh ki mesaj sayım yüz olmamış özelden atamıyorum
Ben gidiyorum evin altini ustune getircem anca geceye gelirimHoscakalinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?