Arkadaşı olmayanlar buraya.

Benim de arkadaşım,dostum yok. Bekarken ders notlarımı, ailemle ilişkimi kıskanıp küstüler. Sözlendim evlendim bu sefer de hepten terk ettiler. Kimim kimsem yok valla okul haricinde bütün gün evde kedimle oturmaktan başka bi faaliyetim yok :))

canım günaydın nerelisin seni ailen terk mi etti merak etme herşey düxelir sen onların çocuğusun affederler ama aşkın gözü kör işte önemli olan eşini sevmen ve mutlu olman

Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime.... Je T'aime....

Son düzenleme:
Benden baska yazan yokmu ya :26: arkadas isterimmmmmmm :84::84::84::84::84::84:

günaydınnnn canlarımmm canım ben de ıstıyorum o tarıfı nasıl güzel oldu mu

merhaba kızlar ben de geldim, bende okul,iş,eş derken ordan oraya o şehirden bu şehre derken hep yalnız kaldım. hadi çevre yap hooop tekrar baştan.inşallah bu son olur hayırlısıyla

İlk defa böyle bi siteye üye oldum daha yeniyim ama iyi insanlarla tanışıp iyi arkadaşlara sahip olacağımı düşünüyorum umarım olur :) olur dimi :))

günaydınnnn canlarımmm canım ben de ıstıyorum o tarıfı nasıl güzel oldu mu

Ama nedenn karsilasmiyoruzz neden nedennnnn
evet hayatim cok guzel oldu esim bayildi ama kakaolu oldugu icin ben yemedim kakao dan nefret ederim :97: tabiki veririm tarifi

merhaba kızlar ben de geldim, bende okul,iş,eş derken ordan oraya o şehirden bu şehre derken hep yalnız kaldım. hadi çevre yap hooop tekrar baştan.inşallah bu son olur hayırlısıyla

hosgeldinn canimm

İlk defa böyle bi siteye üye oldum daha yeniyim ama iyi insanlarla tanışıp iyi arkadaşlara sahip olacağımı düşünüyorum umarım olur :) olur dimi :))

hosgeldin canim.. bende yeni sayilirim.. olur olurr neden olmasin :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…