git o zaman onla kuzum güzel güzel kıyafetler eşyalar alınn
güzel heycanlar bunlarrr
aman o benim icn bakmazki orda kendine bide kızına bakar kokoş seyy
Benim kaynanamda bana takti kafayi hap felan kullanma cocuk olsun diyo kafayi yicem yaw cocugu yaparkende ona soracam nasil yapiyim ana diye
sen evlimisin canımm
yas kac
nerdensin
aman o benim icn bakmazki orda kendine bide kızına bakar kokoş seyy
ben 23 yaşındayımmm nişanlıyımmm vee ankaradayım canımm
düsünüyomusunuz cocuk canım
yok canim daha erken ben evliligmin tadini yasicam hemde regleri duzene sokmam lazim zayiflayip ondan sonra. seneye de misira gidicez piramitleri merak ediyrm:26: cocuk olursa gidemem gidersemde sicaktan bronzlasir evladim
yok canim daha erken ben evliligmin tadini yasicam hemde regleri duzene sokmam lazim zayiflayip ondan sonra. seneye de misira gidicez piramitleri merak ediyrm:26: cocuk olursa gidemem gidersemde sicaktan bronzlasir evladim
ayyy öldürdün beni gülmektennn canım benımben de çok istiyorum oraya gitmeyi ya yurtdışında 1. görmek istediğim yer
Beraber gidelim ozlem sende gel canim kaynananida al piramitlerin icinde kaybolsun kurtulursun ondan
ayy hemserimm
düğün nezaman hayatım
yazık kadın çıkamaz vala bir daha
Beraber gidelim ozlem sende gel canim kaynananida al piramitlerin icinde kaybolsun kurtulursun ondan
yazık kadın çıkamaz vala bir daha
kısmetse önümüzdeki yıl ağustos ayında kuzum.. sende ankaradasın demek çok mutlu oldum yaaa burda kimseyi tanımıyorum
firavunlarin arasinda gaiplere karisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?