Arkadaşı olmayanlar buraya.

Benim kaynanamda bana takti kafayi hap felan kullanma cocuk olsun diyo kafayi yicem yaw cocugu yaparkende ona soracam nasil yapiyim ana diye

düsünüyomusunuz cocuk canım

yok canim daha erken ben evliligmin tadini yasicam hemde regleri duzene sokmam lazim zayiflayip ondan sonra. seneye de misira gidicez piramitleri merak ediyrm:26: cocuk olursa gidemem gidersemde sicaktan bronzlasir evladim

yok canim daha erken ben evliligmin tadini yasicam hemde regleri duzene sokmam lazim zayiflayip ondan sonra. seneye de misira gidicez piramitleri merak ediyrm:26: cocuk olursa gidemem gidersemde sicaktan bronzlasir evladim

ayyy öldürdün beni gülmektennn canım benım ben de çok istiyorum oraya gitmeyi ya yurtdışında 1. görmek istediğim yer

ay kesinlikleee
bende böyle düsünüyorum
kaynanada beklesn dursunn hahayyytttt

Beraber gidelim ozlem sende gel canim kaynananida al piramitlerin icinde kaybolsun kurtulursun ondan

yazık kadın çıkamaz vala bir daha

senden benden iyi bulur o yolunu
kmseyide istemez yanında alır kızını yanına gezerde gezer

kısmetse önümüzdeki yıl ağustos ayında kuzum.. sende ankaradasın demek çok mutlu oldum yaaa burda kimseyi tanımıyorum

evet tatlım ankaradaym k.örende
benimde pek kmseyi tanıdığımız söylenemez canım
zaten daha 1 aydır fln giriyorum buraya

kizlarr ben gidiyorum aksam gelirimm sizleri seviyorum optum sizi kocaman gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…