Arkadaşı olmayanlar buraya.

Merhabalar
Şu arkadaş kavramının a'sına bile sahip olamadım

ayy canım benım oyle dusume bak bız varızz benım arkadasım oldu da ne oldu sankı cocukluk arkadasımdan kazık yedım ufff gectı qıttı zaten onunkı de cıkar ılıskısıydı amaan be ne doluymusum

Merhabalar
Şu arkadaş kavramının a'sına bile sahip olamadım

ayy canım benım oyle dusume bak bız varızz benım arkadasım oldu da ne oldu sankı cocukluk arkadasımdan kazık yedım ufff gectı qıttı zaten onunkı de cıkar ılıskısıydı amaan be ne doluymusum

bencede tatlım biz varız ole düşünme bende kimlerden kazık yemedım kı gozumun onunde hala hemde
bosver gıtsınnnnn hayatt herseye ragmen devam edıyo ve gusell:82:

Sende aynı benim gibi kazık madurusun ha.Ama hata bende onları hiç hayatıma sokmamalıydım.
Bu arada iyiki varsınız resmen içimde bir umut belirdi.Bu mesajı yazarken bile cevap alabileceğimden umutlu değildim.

Sende aynı benim gibi kazık madurusun ha.Ama hata bende onları hiç hayatıma sokmamalıydım.
Bu arada iyiki varsınız resmen içimde bir umut belirdi.Bu mesajı yazarken bile cevap alabileceğimden umutlu değildim.

tanısabılırız tatlım benım de ıhtıyacım var aslında yakın bı arkadasa okulu baska yerde okuduqum ıcın sewdıqım tum arkadaslarım uzaklarda veya yurt dısında yanımdakıler ıse malum.....ınsan ıkı cay ıceceqı bırını arıo bazennn

Ben öyle şeyleri unutalı çok oluyor.Bir arkadaşla dışarı çıkmak,birlikte birşeyler yapmak...Unuttum gitti hepsini.Keşke az daha sabırlı bir insan olsaydım o zaman bu kadar zor olmazdı herhalde yaşamım.

Tanışmak istemene çok sevindim ve zaten anlamışsındır da ne kadar hevesli olduğumu tahminimce.

kızlarrrrrr daha eve gidicem saçımı basımı yapıcam giyinicemm aksam yıldönümümüz ne aldım bılıon mu hayatım o kalplı kagıtları yaptım bı de dıgıtal foto cercevelı anahtarlık aldım ustune de calısırken,araba kullanırken bıle unutma benı dıcemm nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…