Arkadaşı olmayanlar buraya.

Tam aradıgım konuya düştüm.şunu çözdüm. Güzelsen eşinle mutluysan seviyor ve seviliyorsan çocukların başarılıysa ekonomik durumun iyiyse akıllıysan istenmiyorsun.
sen bizden degilsin muamelesi görüyorsun.allah istemiş vermiş .kıskançlıga gerek yok allahın hazineleri bitmez .ama anlayamazlar kadın milleTİ KISKANÇ olur .dost most istemiyorum hep ben kazık yiyorum ama ben hic kazık atamıyorum allah korkusu mu desem kendine yakıştıramamak mı desem yapamıyorum yapamam zaten ben kaleyim bütün goller bana

selam canim hosgeldin hayirli olsun bebegin benimde yok arkadasim ben gurbetteyim bide uzulme arkadas cevren olur yavas yavas.. hele bi bebisin olsun buyumeye baslasin okula felan gidicek daha cok arkadasi olur

hoşbuldum canım
teşekkür ederim bebiş için güzel dileklerine
İnşallah çevre yaparım ama hiç sanmıyorum böyle gelmiş böyle gider
Çocukluktan beri kendimi başkalarının yanında sıkar dururum

cok gol yemissiniz sanirim :97: ama insan dostuu iyi secmeli secicide olmak sart basarili bir kisiyseniz herkese guven olmaz hatta hic kimseye guvenmiceksiniz bu devirde.. ben oyleyim sahsen esime guvenirim sadece

tatli dil guler yuz bir dostlugu baslatabilir fakat az once dedigim gibi kimseye guven olmaz.. Herkesle iyi gecinirsiniz belki ikiyuzludur arkanizdan kuyunuzu kazar ama kimseye sirrinizi vermezseniz neyle kazacak kuyunuzu.. nerde cokluk orda b.. demisler zaten benimde arkadasim yok valla bi kac tane seviyorumda ama ailemden kendimden hic sir vermeden zamanla insanlarin kisiligi yerlesiyo beynine insanin.. yenimi evlisin ?

Son düzenleme:
merhaba kızlar forum a yeni katıldım ve bu başlığı görünce de hemen atladım çünkü benimde hiç kzı arkadaşım yok hadi kız ı geçtim arkadaşım yok 2 yıllık sevgilim dışında amma velakin insan çevresinde farklı kişilerde istiyor

hg canim gel bize katill

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…