selam canim hosgeldinhayirli olsun bebegin benimde yok arkadasim ben gurbetteyim bide uzulme arkadas cevren olur yavas yavas.. hele bi bebisin olsun buyumeye baslasin okula felan gidicek daha cok arkadasi olur
Tam aradıgım konuya düştüm.şunu çözdüm. Güzelsen eşinle mutluysan seviyor ve seviliyorsan çocukların başarılıysa ekonomik durumun iyiyse akıllıysan istenmiyorsun.
sen bizden degilsin muamelesi görüyorsun.allah istemiş vermiş .kıskançlıga gerek yok allahın hazineleri bitmez .ama anlayamazlar kadın milleTİ KISKANÇ olur .dost most istemiyorum hep ben kazık yiyorum ama ben hic kazık atamıyorum allah korkusu mu desem kendine yakıştıramamak mı desem yapamıyorum yapamam zaten ben kaleyim bütün goller bana
hoşbuldum canım
teşekkür ederim bebiş için güzel dileklerine
İnşallah çevre yaparım ama hiç sanmıyorum böyle gelmiş böyle gider
Çocukluktan beri kendimi başkalarının yanında sıkar dururum
tuce nerdesin buraya gel cabukmerakla bekliyorum haberlerini ins hersey yolundadir gazozuna ilacmi attilar yoksa gelemedin
hg canim gel bize katillmerhaba kızlar forum a yeni katıldım ve bu başlığı görünce de hemen atladım çünkü benimde hiç kzı arkadaşım yok hadi kız ı geçtim arkadaşım yok 2 yıllık sevgilim dışında amma velakin insan çevresinde farklı kişilerde istiyor
selam kizlartuce bidenem anlat hadi kiz neler oldu :112:
bitanemm ayy benim sevgilimm nasıl romantik bir insanmıss bir daha hayran oldum ona basbasa yemek yedık sarap içtik sıkı dur bana ne almıs tek taş
huhuuuu nereye gittinn sen yineee
yehuuuuu tuce evlenicekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?