sagoll hayatımmm
guzel oldun mu bakiyim ne giydn anlat hele. ayy sarap ne romantik olmus kizee bu kadarmi opusmediniz mi
vala hayatım sırtı açık bir body gıydım pantolon kısa bot gıydım sacımı ve makyajımı kuaforde yaptırdım. saçımı düz fön aralarına su dalgası yaptırdımsonra benı aldı restauranta gıttık işte yemek yıyoduk bır baktım garson onume cıcek getırdı bunlar size diye benimki önceden ayarlamış her şeyi yani sonrada yüzügü falan cıkardı taktı cok romatıktı. öptüm tabi canım öpmez miyim sen de çok çok öptüm hem de
aaahhh ne kadar romantikkkins devamida gelirrr Allah mesut etsin.. bende gelmeyince pul koleksiyonunu gosterdi sornada gazozla uyuttu sandimdi
ayyy bitanem öldüm gülmektenn yok yok ertesi gün arkadasıma gittim ondan bakamadım hayatım buraya . aminn inşallah o zmanları da görürüm
benimde pek arkadaşım yok yaaaaaaaaaaaa:2:
güllllll yine kaçmıssın kuzucummyine nerelere kaybolmustun
tek başına sinemaya giden varmı . ben çok severim .sadece yalnız alışverişe çıkmayı sevmiyorum..Yalnız yapılabilen şeyleri yazıp paylaşalım. gazete falan alıp parka gitmeyi severim .yeni şeklim yalnız takılıyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
.
tek başına sinemaya giden varmı . ben çok severim .sadece yalnız alışverişe çıkmayı sevmiyorum..Yalnız yapılabilen şeyleri yazıp paylaşalım. gazete falan alıp parka gitmeyi severim .yeni şeklim yalnız takılıyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
.
geldim bidenem ya ev isi bitmiyo ki disari ciktim yemek temizlik felan erkek milleti cesit cesit yemek istiyo ya sabah kahvaltida bile hergun farkli seyler yapmak zorundayim biktim anasini satiyim
kıyamamm kuzummmbenimkide çok sever yemeği bakalım ben evlenince napcamm ama yaparım ben ona her gün güzel şeyler ya yerim yerim
gunaydin hayatimmmnasilsinnn
Günaydınnnn canım benimmmmerkencisin iyi vala çalısıyorum bitanem sen neler yapıosun
bugun erken den bi bakayim dedimayyy acliktan migdem karnima yapisacakk biseyler yiyim ben gel beraber yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?