Arkadaşı olmayanlar buraya.

guzel oldun mu bakiyim ne giydn anlat hele. ayy sarap ne romantik olmus kiz ee bu kadarmi opusmediniz mi

vala hayatım sırtı açık bir body gıydım pantolon kısa bot gıydım sacımı ve makyajımı kuaforde yaptırdım. saçımı düz fön aralarına su dalgası yaptırdım sonra benı aldı restauranta gıttık işte yemek yıyoduk bır baktım garson onume cıcek getırdı bunlar size diye benimki önceden ayarlamış her şeyi yani sonrada yüzügü falan cıkardı taktı cok romatıktı. öptüm tabi canım öpmez miyim sen de çok çok öptüm hem de

aaahhh ne kadar romantikkk ins devamida gelirrr Allah mesut etsin.. bende gelmeyince pul koleksiyonunu gosterdi sornada gazozla uyuttu sandimdi

aaahhh ne kadar romantikkk ins devamida gelirrr Allah mesut etsin.. bende gelmeyince pul koleksiyonunu gosterdi sornada gazozla uyuttu sandimdi

ayyy bitanem öldüm gülmektenn yok yok ertesi gün arkadasıma gittim ondan bakamadım hayatım buraya . aminn inşallah o zmanları da görürüm

güllllll yine kaçmıssın kuzucumm yine nerelere kaybolmustun

geldim bidenem ya ev isi bitmiyo ki disari ciktim yemek temizlik felan erkek milleti cesit cesit yemek istiyo ya sabah kahvaltida bile hergun farkli seyler yapmak zorundayim biktim anasini satiyim

tek başına sinemaya giden varmı . ben çok severim .sadece yalnız alışverişe çıkmayı sevmiyorum..Yalnız yapılabilen şeyleri yazıp paylaşalım. gazete falan alıp parka gitmeyi severim .yeni şeklim yalnız takılıyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
.

ben yanlızken hava da güzelse yürüyüş yapmayı çok severim.. onun dışında yalnız yapılan hiçbişeyi sevmem

parkta oturmayi ben de severim ben surekli yanliz oldugum icin yanliz takilmayi pek sevmiyorum bazen disari cikiyorum yuruyuse felan iste..

geldim bidenem ya ev isi bitmiyo ki disari ciktim yemek temizlik felan erkek milleti cesit cesit yemek istiyo ya sabah kahvaltida bile hergun farkli seyler yapmak zorundayim biktim anasini satiyim

kıyamamm kuzummm benimkide çok sever yemeği bakalım ben evlenince napcamm ama yaparım ben ona her gün güzel şeyler ya yerim yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…