Arkadaşı olmayanlar buraya.

ben tv yi kapattim basim sisti sesten azicik sesi kaldiramiyorum artik usttekilerde gitar calip duruyo tavana bi tane terlik attim

öyle diyosun tamamda insan akadaş dostta arıyo yanına canım ya.var ama çalışıyo onlarda görüşemıyoz sık sık.

ankaraliyim ben pariste yasiyorum evlenince geldim. 20 yasindayim adimda GuL.. evet ama hic yoktan iyidir evde bi nese olur benim ev sessiz sedasiz belkide cocuk olsa o zamanda sessizligi ozlerim her seyin yeri ayri iste

insanoğlu işte hep olmayanı istiyo.bende ankaradaydım evlenınce ist ye geldim halıyle çok sıkıntı çektim değişikbi ortam sonuçta.ama artık alıştım diyelım 5 yıl oldu nerdeyse.

insanoğlu işte hep olmayanı istiyo.bende ankaradaydım evlenınce ist ye geldim halıyle çok sıkıntı çektim değişikbi ortam sonuçta.ama artık alıştım diyelım 5 yıl oldu nerdeyse.

bende evlenince istanbula geldim..banada 1 buçuk yıl olacak......

burasi dahada degisik ortam dilin ayri o yonden zor ama alistim bende yavas yavas dilimde biraz var idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…