Arkadaşı olmayanlar buraya.

mesele arkadaşının olmaması değil yiğen, mesele sevgilin yokken arkadaşının da olmaması öögghh

ben arkadaş buldum ama ınsanın ıstediği gibi olmuyor hiç bir zaman.şuan okadar zor günler geçiriyorum ki içinde olduğum bu zor durumu bildiği halde birkere olsun sormuyor bile.herkes kendini düşünüyor.etrafımdakı ınsanlar kuru kalabalık olmaktan başka bir şey olmuyorlar.

mavimser hos geldın canım. malesef oyle oluyor gercekten dedıgın gibi.. ama burdakı arkadaslarım daha yakınımdalar sankı uzaklar ama daha yakınlar..

mavimser hos geldın canım. malesef oyle oluyor gercekten dedıgın gibi.. ama burdakı arkadaslarım daha yakınımdalar sankı uzaklar ama daha yakınlar..

hoşbulduk sende hoşgeldin.
aslında çok şey istemıyoruz, zor olanıda istemiyoruz.bana tek faydaları varsada okadar problemin içinde anlık gülümsetmeleri oluyor.ve hepte isteyeceğiz şöyle dostum olsun böyle dostum olsun derken en güzel günleri geçirmemiz gereken zaman akıp gitmiş ne yazık değilmi.bizim gibi düşünceli olanlar ancak bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar olacaktır.

Gerçekten çok haklısın canım. insan bir şeyi yaşamadığı zaman ne olduğunu anlayamıyor. aslında önemli olan çok arkadaş değil bir tane olsun sevindiğimde üzüldüğümde yanımda olsun ben de onun yanında olayım.ama alıştım yalnızlığa da napalım..

Hayatıma kolay kolay kimseyi sokamıyorum. En iyi arkadaşım eşim sabah akşam sıkılmadan dinler beni ama işe gidince gündüz yalnızım evde tek başıma sessiz oturuyorum işler bittimi yapacak bişeyde yok çok yalnızımmmmmmmmmmmm ... Ailem uzakta aşkım işte üff...

valla benim de dostum arkadaşım diyebilecem 1 ya da 2 kişi var..ben evli de değilim..annem ve kardeşimle yaşıyorum..yaş da oldu 40..
herkesi kendim gibi sanıp öyle davranıyorum ,sonra da bir güzel kazık yiyorum maddi-manevi...

ben ankaradayım kızlar..
isteyen buyursun valla

Ben de geldim..
Utangaçlık mükemmeliyetçilikle bir arada olunca arkadaşsız kalmak kaçınılmaz oluyor..

yaş kemale ermış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…