Arkadaşı olmayanlar buraya.

Çok teşekkür ederim nihayet anlatabileceğim birileri çıktı.Beni gerçekten dinlemek ister misin,istersen bende seni dinlerim.Ama msj sayım yeterli olsa özel mesaj atmak isterim aştım aşacam sınırı zati

dinlerim tabi tatlım, çok mu özel burdan da anlatabilirsin istersen herkes anlatıyor dert bölümünde :) özel msj atabilmek için sınır kaç, 100 olmuş msj sayın

kızlar anadolu yakasında pazar gunu kk buluşması var.... üskudar hacı sayıdtte saat 11 de.. hepınızı beklıyoruzzzz..

slm kızlar bitürlü herşey yolunda gitmiyor yalnızım hala hafta sonları okulda edindiğim arkadaşlarımın hiç biriyle gezemiyorum çok canım sıkılıyor çok dört duvar arasından bıktım artık.

sllmm kızlar ben geldiiim

nyeki canım okuldan arkadaşlarınla bi samimiyet kuramadınmı? peki onlar kendi aralarında görüşüyorlarmı hafta sonları?

sllmm kızlar ben geldiiim

nyeki canım okuldan arkadaşlarınla bi samimiyet kuramadınmı? peki onlar kendi aralarında görüşüyorlarmı hafta sonları?

aslında hepsiyle çok samımiyiz.evime bile gelirler ama hafta sonlarını anladığım kadarıyla en samimi arkadaşlarıyla değerlendiriyorlar.bugün için daha öncesinden bulşalım demıştım ama hiç birinden ses çıkmadı.başka bır arkadaşımsa canın sıkıldıgında bı msj at hemen gelirim demişti ama ben böyle istemiyorum canım sıkıldıgında değıl tıpkı dıgerlerı gıbı aranılan gezılmek ıstenen bır ınsan olmak ıstıyorum.bana dıyorlar hafta sonları ne yapıyorsun kitap falan okurum diyorum onlar hıç gezmezmısın sen dıyorlar iyide ben kımınle cıkayım dısarı arkadasım yok ki onlardan başka.çok mutsuzum

ankaradan herkese slm.. benimde hiç arkadaşım yok olanlar malesef kendi işleri düşünce hatırlıyorlar
Önümüzdeki ay evleniyorum ama yapa yalnızım..

Çok fedakar olduğum için gerekenden çok verdiğim için mi bilmemm.Şimdi yalnız olan benim.Bir fincan kahveyi yalnız içiyorum.psikolojik durumum s.o.s vermeye başladı aglasam mı gülsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…