Arkadaşı olmayanlar

benim hiç arkadaşım yok yalnız olanlar arkadaşı olmayanlar gelin burda tanışalım kaynaşalım benim gibi kendini yalnız hissedenler
slm benımde yok arkadasım ankaradan evlenıp amasyaya geldım 3sene oluyor hıc cevre edınemedım henuz..yanlızım ama oglusum var:nazar:
sohbet ıcın bende burdayım adım esra

Bende istanbul'danım. Ve sanırım yalnızlığın en kötüsü İstanbul'da yalnız olmaktır bilen bilir :43:
Yok mu benim gibilerr :10:

Bende istanbul'danım. Ve sanırım yalnızlığın en kötüsü İstanbul'da yalnız olmaktır bilen bilir :43:
Yok mu benim gibilerr :10:

ben :43: kesinlikle haklısın yalnızlığın en kötüsü istanbulda olmak,duygularıma tercüman oldun vallahi :49:

tanışalım o halde cnm :)) ben 19 yaşımdayım üni.de okuyorum... aslen izmitliyim ailem orada :) sen kaç yaşındasın ?

Hanımlar 38 yasındayım, Ankara da yasıyorum arkadas cevremi degıstırmek&genısletmek ıstıyorum..buradan tanısmak ısteyebılecek kısılerle önce yazısıp tanısabılırız.. (internetten karsıcınslerın tanısmasını cok da saglıklı bulmuyorum ama hemcınslerımle tanısmaya gercekten kafa arkadaslar edınmek ıcın sıcak bakabılırım...)

tanışalım o halde cnm :)) ben 19 yaşımdayım üni.de okuyorum... aslen izmitliyim ailem orada :) sen kaç yaşındasın ?

25 yasindayim canim.evliyim 2.5 yillik. bebek yok.ve evlenerek geldim istanbula :)) valla bugun cevahirde yalniz yalniz alisveris yaptim cok sıkıcı :) ben sisli, maslak civarindayim.sen nerdesin canim?

istanbuldayım ama canım diyebileceğim bir dost edinemedim daha. samimi arkadaşlarım hep büyük hatalar yaptı bana karşı.
en kötüsü de onların zor zamanlarında hep yanındaydım. benim zor zamanlarımda telefonum hiç çalmadı...
ben de güvenemiyorum artık kimseye.

ankaradayım ve güzel bir arkadaş çevrem olsun çooook istiyorum isteyen arkadaş olursa tanışırım iki laf edip muhabbet etmeye sohbet edip hatta gün yapmaya ,dışarıda kahve içmeye ,alışveriş yapmaya ihtiyacım var arkadaşım diyebileceğim insanlarla...çok da kafa dengiyimdir ama neden böyle anlamıyorum ama arkadaş konusunda bu durumumun düzeleceğine şansımın döneceğine inanıyorum:13:

bende aynı dertten şikayetçiyim..
hep başkaları gelip benimle dostluk kuruyor iyi arkadaş oluyoruz o zaman sıkıntı yok ben farklı bir ortama girdiğimde bir türlü arkadaşlık kuramıyorum
ortam içinde sürekli sessiz olarak anılmaktan bıktım artık kendimi değiştirmeye çalışıyorum ama yapamıyorum
birisi laf atarsa öyle muhabbbet oluyor bu konuda dalga geçilmesinden çok usandım psikologa da gidicek durumum yok öğrenciyim ne yapıcam bilemiyorum

Back
X