• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşı olmayanlar

hiç sanmıyorum canım.sen foruma girince bildiriminin olduğunda kıpkırmız gözüne çarpmıo mu ?illaki görmüşlerdir yani ki bir hafta oldu nerdeyse.

sen napıosun nasılsın canım ?

yani evet ama kötü düşünmemek lazım..
iyiym canım teşekkür ederim sen nasılsın

hep öyle sıkıntıdan ama bana kk bağımlılık yaptı diyebilirim:)))

benim anlamdığım şey ne biliyo musunuz? burda arkadaşım yok diye yakınan bazı arkadaşlara aynı şehirde olmamızı göz önünde bulundurarak özel mesaj attım ama geri dönen olmadı.o zaman buraya yazmayın arkadaşım arkadaşım yok tanışalım buluşalım diye.forumu ziyaret etmiş ama nedense bi mesaj yazma zahmetinde bulunmamış.en azından görüşmek istemiyorum tanışmak istemiyorum diye yazabilirsin yani di mi ??

çok ilginç gerçekten....

nerdesiniz tek kaldım burda nöbetçi arkadaş oldum yokmu derdi olan canı sıkılan:9:

herkese meraba buraya yazmama gerek olmadığını düşünüyodum hep ama varmış yeni yeni anlıyorum.)

herkese meraba buraya yazmama gerek olmadığını düşünüyodum hep ama varmış yeni yeni anlıyorum.)

sana da merhaba=) çoğu insanın kaderi sanırım yalnız kalmak.dönem dönem de olsa bu duyguyu yaşıo insanlar :52:

benim de arkadaşım yok. her gün yalnızlığın dibine vuruyorum :)

kızım var 3 yaşında. onunla geçiriyorum günlerimi. ama insan bir arkadaş arıyor illa ki...

can sıkıntısından sürekli farklı tarifler deniyorum en güzel yanı bu bence:1:

benim de arkadaşım yok. her gün yalnızlığın dibine vuruyorum :)

kızım var 3 yaşında. onunla geçiriyorum günlerimi. ama insan bir arkadaş arıyor illa ki...

can sıkıntısından sürekli farklı tarifler deniyorum en güzel yanı bu bence:1:

sende ilgilenilcek bir bebek varmış bende o da yok :27: hangi şehirdesin sen canım ?

Back
X