Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben lise mezunu değilim girdim canım egersen girceksen girme pişman olursun canım çok yorucu berbat saatleri pazar tatilin yok
Arkadaş durumlarınızda bir değişme yok mu?? Kızlar dün eşimle oturuyordum birden canım sıkıldı ve gidecek tek bir arkadaşım olmadığı aklıma geldi.Aslında arkadaşlar var ama onların hayat meşgalesiyle benimkisi hiç birbirimize uymuyor.İçim çok burkuldu anlatamam bu duyguyu oturup ağlamak geldi içimden![]()
![]()
bana gel sen ..bnde aynı durumdayım ...yaf....:26:off nie böle olduk kii....
aynen çalışıyordum işi bıraktım öle boştayım siz nasılsınız napıyonuz
cmartesi başladım pazartesi bıraktım
Niye yahuu:26::26::26:
Nasılsınız kızlar ?? Benim bugün çoook canım sıkılıyor.İki çocuk,yorgunluk ve en önemliside kendime ayıracak 1 saati bile zor bulmam.Bulsam da anca burda kadınlar kulubunde vakit geçirmem.Durum çok vahim![]()