- 18 Kasım 2020
- 72
- 28
- 18
- 33
- Konu Sahibi Caresizve yorgun
-
Arkadaşınız haklı. Siz beğendiniz diye vermiş ama siz satmaya kalkmışsınız. Yaptığınız terbiyesizlikMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Ben o arkadaşın yerinde olsam birdaha senle kesinlikle gorusmezdim büyük ayip etmissinizMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Yok artik!!! yuzsuzlukte nirvanaya ulasmissinizMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Arkadasınız orda hesabı olduğu halde satmaya kıyamayıp size vermiş demek ki değerli görüp vermiş yoksa o da satardı ordan. Yani bu meseleyi açıkça ben öylesine kullanmıyorsun diye verdin zannettim değer yükleyip hediye ettiğini düşünemedim. Değer verdiğin halde bana hediye etmen beni mutlu etti. Öyle olduğunu bilseydim zaten oraya koyup satmazdım deseniz hallolurduMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Merhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Bence hatalı davranmışsınız. Oda bunu ikinci el olarak satabilirdi ama onun yerine size vermiş madem kullanmayacaktıysanız almasaydınız. Ayıp etmişsiniz. Özür dilemelisiniz.Merhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Ozur diledim zatenPişkin pişkin arkadaşınızın da sizi takip ettiği uygulamaya nasıl yüklediniz çantayi pes valla. Madem kullanmayacaksiniz kadının sizi göreceğini bildiğiniz yere yüklemek yerine arkadaşınıza söyleseydiniz o yükleseydi satış olursa siz onun yerine kargolardınız. Bir de üste çıkmışsınız özür dileyeceginize.
Verdigi.mal ne olursa olsun peşinde ise ki, siz isterseniz 1 gün kullandıktan sonra da satabilirsiniz bu sizin insiytfnze kalmış. Dostluk Dinamiklerinizi tam bilmediğim için.yorum yapmıyorum ama arkadaşınz çocukça davranmış.Merhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Bir çantadan gelecek para için arkadaşınızı kırmayı nasıl göze alabildiniz ? Ben arkadaşınız yerinde olsam yüzünüze bakmazdım çok net. Ben size hediye etmişim, kullanılmış veya kullanılmamış. Sizde benimde bulunduğum uygulamada gözüme sokarcasına satmaya kalkmışsınız. Arkadaşınıza ilana koymadan önce 'canım bana hediye ettiğin çantayı kullanmıyorum, istersen geri vereyim almayacaksan da uygulama da satacağım' demiş olsaydınız şuan hiç bir sorun olmazdı. Yüzsüzlük yapıp üste çıkmaya çalışmayın çünkü haksızsınız. Özür dileyin affederse ne âlâ, size değer veren bir arkadaş kaybetmiş olursunuz
Yok artik!!! yuzsuzlukte nirvanaya ulasmissiniz
Siz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zatenAynı durumda ben olsam
Sizin kadar ağız dalaşına giremem. Üste çıkmaya calısmayın
Kullanmayacaksanız söyleseydiniz.
Arkadaşınızda bır garip hesap sorduğu için
Vermiş artık ondan cıkmış
Madem gözü varmış niye vermiş ki.
Her ikinizde garıpsiniz bence :)
Biri verdiği kulanılmış bir şeyin hesabını soruyor
Diğeri satmaya kalkıyor
Ben arkadaşımın bu konuda bana tavır alacagini hic düşünmedim aramizda bi samimiyetlik var yani yaptigim hareketi yanlis anlayacağını düşünmedimVerdigi.mal ne olursa olsun peşinde ise ki, siz isterseniz 1 gün kullandıktan sonra da satabilirsiniz bu sizin insiytfnze kalmış. Dostluk Dinamiklerinizi tam bilmediğim için.yorum yapmıyorum ama arkadaşınz çocukça davranmış.
Çok ayıp etmişsiniz arkadaşınızın yerinde ben de olsam ben de mesafeli olurdumMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Ben zaten ben olsam ne yapardim’i soylemedim size, sizin davranisiniza dair bir sey soyledimSiz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zaten
İğrenç bir tavir serrgilemissiniz, yüzünüze bile bakmam su soylediginiz lafları duyuncaMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
sana vermiş ve sen istediğini yapma konusunda özgürsün çantaya
Ama muhtemelen şu düşünce ile vermiştir 'satacagima sevdiğim bir arkadaşıma vereyim' demistir senden de aynı hassasiyeti görmeyince kendini 'enayi' hissetmis çantayı alıp kendi satacaktır
Bilemedim ki bakış açısına göre değişir burda ki haklı haksız olayı
Arkadaşınız haklı. Siz beğendiniz diye vermiş ama siz satmaya kalkmışsınız. Yaptığınız terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?