- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.002
- 83
- Konu Sahibi Caresizve yorgun
-
Pardon da ne yapmam lazım diyen sizsiniz bu soruya cevap vermek içinde kendimizi sizin yerinize koymamız gerekir yani empati yapmak gerekir. Kimsenin kendine pay çıkardığı yok, bu kişilikte birine yazacak sözüm de yok. İyi forumlar.Siz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zaten
Arkadaşınız haklıMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Karşılıklı özür dilemek? Hiç barışmaması gerekirdi.. Ayrıca onun özür dilemesini gerektirecek bir durumu yok.Siz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zaten
Siz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zaten
Hem kızın çantasını satıp hem de kıza özür mi dilettinizSiz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zaten
Hem kızın çantasını satıp hem de kıza özür mi dilettiniz
gün gelecek arkadaşının nasıl biri olduğunu öğrenecek ama o zamana kadar kızın bütün çantalarını satmaz inşallahhayır madem pahalı çanta ve kızın da hesabı var demek ki konu sahibine çok değer veriyor ki satıp para kazanmaktansa ona hediye etmeyi seçmiş.
kızın saflığına üzüldüm.
Genelde dost kazığı yiyenler konu açar, burda kazık atan konu açmışgün gelecek arkadaşının nasıl biri olduğunu öğrenecek ama o zamana kadar kızın bütün çantalarını satmaz inşallah
Hayır bir de haksız mıyım diye soruyor cevap verince " size soran mı oldu" diyor. Kinik vakaGenelde dost kazığı yiyenler konu açar, burda kazık atan konu açmış
Arkadaşınız bilmiyor muydu satmayı size vermiş ki kullan sizde satışa çıkarmışsınız . Hiç hoş bir davranış değil. Kendi özel eşyalarınızı satabilirsiniz ama başkasının eşyasını satamazsınız . Size verilmesi bunu değiştirmez. Arkadaşınıza haksızlık yapıyorsunuzMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
Veren satmasını bilmiyor muydu der giderimAynı durumda ben olsam
Sizin kadar ağız dalaşına giremem. Üste çıkmaya calısmayın
Kullanmayacaksanız söyleseydiniz.
Arkadaşınızda bır garip hesap sorduğu için
Vermiş artık ondan cıkmış
Madem gözü varmış niye vermiş ki.
Her ikinizde garıpsiniz bence :)
Biri verdiği kulanılmış bir şeyin hesabını soruyor
Diğeri satmaya kalkıyor
Bence ayıp etmişsin o sana kullanılmıs da olsa vermiş onun görecegi yere koymussun bence ayıp canımmMerhaba hanimlar gecen yil arkadaşım bana kullanmadigiı bikac kiyafet ve bi canta verdi bende cantayi bikac kez kullandim v bi uygulama var 2.el satis d....uygulamasini kullanıyorum ayrica o arkadaşımıda orda takip ediyorum bana verdigi cantayi oraya yüklenmiştim oda orda görmüş neden benim cantami satıyorsun ben ona cok para verdm kullanmayacaksan geri ver ben kullanirim dedi bende bana verdigin seyi geri mi istiyorsun tamam veririm sorun değil yazdm sen deger bilmiyorsun dedi ben sana sordum kullanirmisin evet dedin diye verdim dedi bende dedim ki sonucta sen bana sifir canta vermedin hediyede vermedin kullanılmış bisey yani madem senin icin kiymetli değerli neden bana verdn dedm aramiz açıldı biraz bana mesafeli davraniyor ben aksine kalbini kirmak istemiyorum ben kucuk seyleri gormezden gelirim olmuş yaşanmış seylerin pesine düşmem ama bilmiyorum ne yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?