Arkadaşım a haksizlikmi ettim

Siz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zaten
Pardon da ne yapmam lazım diyen sizsiniz bu soruya cevap vermek içinde kendimizi sizin yerinize koymamız gerekir yani empati yapmak gerekir. Kimsenin kendine pay çıkardığı yok, bu kişilikte birine yazacak sözüm de yok. İyi forumlar.

Yazmak istediğim her sözü arkadaşlar yazmış arkadaşiniz yerinde olsam büyük bir mesafe katarım arkadaşligimiza

Arkadaşınız haklı

Arkadasınızın beynı sizin kadar calısmıyordu cunku size verecegıne kendı koyardı sıteye satardı degıl mı? Size hediye olarak verılen seyden kâr elde etmek istemek ? Ben olsam sizi komple silerdim hayatımdan net..!!!! Hayatta bazı seylerin FİYATI OLMAZ hanımefendi....Saygı gibi,sevgi gibi,fedakarlık gibi,kıymet bilmek gibi...Aman beni yanlış anlamasında kalbini kırmayayım demek gibi

Siz olsaydiniz ne yapardiniz diye sorulmadi bundan da kendinize pay cikarmayin lütfen arkadaşımla karşılıklı ozur dileyip barıştık zaten

ay akıl tutulması !
ne yapsam diye soran insana empati yapılarak cevap verilir.
hem sizin hem arkadaşınızın yerine kendimi koydum ve sizi külliyen haksız hatta fırsatçı buldum.
arkadaşınızın hesabı varmış, satmak istese satardı. muhtemelen beğendiniz diye, incitmeden size vermiş. yoksa hesabı varken ve para kazanacakken tutup beleşe verecek değil herhangi birine. demek gönülden hediye etmiş.
millete atar yapacaksanız, hoşlanmadığınız cevaplara terslenecekseniz de sormayın.
madem barışmışsınız bu neyin tafrası buradaki üyelere.

hayır madem pahalı çanta ve kızın da hesabı var demek ki konu sahibine çok değer veriyor ki satıp para kazanmaktansa ona hediye etmeyi seçmiş.
kızın saflığına üzüldüm.
gün gelecek arkadaşının nasıl biri olduğunu öğrenecek ama o zamana kadar kızın bütün çantalarını satmaz inşallah

Arkadaşınız bilmiyor muydu satmayı size vermiş ki kullan sizde satışa çıkarmışsınız . Hiç hoş bir davranış değil. Kendi özel eşyalarınızı satabilirsiniz ama başkasının eşyasını satamazsınız . Size verilmesi bunu değiştirmez. Arkadaşınıza haksızlık yapıyorsunuz

Veren satmasını bilmiyor muydu der giderim

Kullanılmış da olsa hediye hediye edilmeceği gibi verileni satmaya kalkmak aboo... Kavgada söylenmeyecek cinsten..

Bence ayıp etmişsin o sana kullanılmıs da olsa vermiş onun görecegi yere koymussun bence ayıp canımm

Arkadaşınız haklı. Geri istediğinde vermeliydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…