Bir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dediNe konuştunuz ki ölecek gibi konuşmuşsunuz?
ya ne alakası var :)Bir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dedi
Ne bileyim ya çok korkuttu beni zaten tekim yaya ne alakası var :)
Bunu hepimiz söyleriz
Ben de her memleketten dönüşte babama kardeşime söylüyorum :)
Maalesef ben alıyorum baya anksiyetem varHer boş konuşanı ciddiye alırsanız ohoo...
Korkmayın :)Ne bileyim ya çok korkuttu beni zaten tekim ya
Teşekkür ederimKorkmayın :)
hayatın günlük akışında olan şeyler
Helallik istemekle ölünseydi herkes ölürdü :)
Amaaan ben de sandım hastasınız ölümcül bir sorun var. Ne alaka yav absjsskBir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dedi
Ooo tatlım bunun için olsaydı dünyada kimse kalmazdı asıl onun ölümle derdi neymiş de seni öldürüyor belliki onun gözünde herkes ölü bı o yaşıyorBir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dedi
Ölmek istemiyorsanız bir daha helallik istemeyin o zamanBir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dedi
O öyle birazOoo tatlım bunun için olsaydı dünyada kimse kalmazdı asıl onun ölümle derdi neymiş de seni öldürüyor belliki onun gözünde herkes ölü bı o yaşıyor
Ya ajdjskdÖlmek istemiyorsanız bir daha helallik istemeyin o zaman
Bosver takma sen onu var böyle karamsar değişik bazı insanlar he de geçO öyle biraz
Bu yüzden mi öleceğinizi düşünüp konu açtınız? Anksiyete teşhisini kim koydu?Bir kavga yaşamıştık hakkını helal et ahını almak istemem dedim ona dedi
Arkadaşınız müneccim b.ku mu yemiş. Hayatımda böyle saçma bir öngörü duymadım. Ölecek insanlar nasıl konuşuyormuş ki?Bir tane erkek arkadaşım normal konuşurken aynı ölecek gibi konuşuyorsun dedi korkuyorum dedi aklıma şüphe soktu bütlerden dolayı kyk da 1 haftadır tek kalıyorum ve zaten gerginim öyle diyince içime şüphe düşürdü sizce ölür müyüm ya saçma bir soru ama anksiyete sahibi biriyim
Tartisma sonrasi arkadasina hakkini helal et demis konu sahibi. Arkadasi da olecek gibi konuşuyorsun demis. Olay bu.Arkadaşınız müneccim b.ku mu yemiş. Hayatımda böyle saçma bir öngörü duymadım. Ölecek insanlar nasıl konuşuyormuş ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?