arkadaşım aldatılıyor..

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
dün akşam eşim eve geldi sana mutlu haberım var dedi.
ne oldu dedım.5 ay once tanıstıgım arkadasımın hamıle oldugunu soyledı 3 aylık
bende kızla dugununde eşim sayesınde tanısıp arkadas olmustum
cok guzel ve ıyı bır kız cok sevıyordum cok sevındım.
ne guzel dedım.tebrık edeyım dedım
sonra esım bırsey daha var dedi
onemlı bırsey dedı ılk once soylemk ıstemedı
bende ısrar ettım
kızın eşi hamıle oldugunu soyledıgınde sohbet ederken
boğazında morluk gormus
bu ne dıye sormus esım
oda ılk once soylememiş. bes dakıka sonra dayanamamıs demıskı
arkadaslar kız getırdi.
onunla bırlıkte oldum demiş.
duyunca şok oldum cok moralım bozuldu daha 5 aylık evlıler
bende dugun fotografları var.
bırde utanmadan eşime anlatmış.
arkadaşım ıcın cok uzuldum :( gercekten cok ıyı bır kız hıc hak etmıyor.
sızce ne yapayım?
eşim sakın soyleme dedı. soylersem ayrılırlar zaten demek ıstemıyorum
oyle seylere karısmak ıstemıyorum

dün akşam eşim eve geldi sana mutlu haberım var dedi.
ne oldu dedım.5 ay once tanıstıgım arkadasımın hamıle oldugunu soyledı 3 aylık
bende kızla dugununde eşim sayesınde tanısıp arkadas olmustum
cok guzel ve ıyı bır kız cok sevıyordum cok sevındım.
ne guzel dedım.tebrık edeyım dedım
sonra esım bırsey daha var dedi
onemlı bırsey dedı ılk once soylemk ıstemedı
bende ısrar ettım
kızın eşi hamıle oldugunu soyledıgınde sohbet ederken
boğazında morluk gormus
bu ne dıye sormus esım
oda ılk once soylememiş. bes dakıka sonra dayanamamıs demıskı
arkadaslar kız getırdi.
onunla bırlıkte oldum demiş.
duyunca şok oldum cok moralım bozuldu daha 5 aylık evlıler
bende dugun fotografları var.
bırde utanmadan eşime anlatmış.
arkadaşım ıcın cok uzuldum :( gercekten cok ıyı bır kız hıc hak etmıyor.
sızce ne yapayım?
eşim sakın soyleme dedı. soylersem ayrılırlar zaten demek ıstemıyorum
oyle seylere karısmak ıstemıyorum

bence karışmayın her şey biter araları düzelir, kadın affeder, ara bozan yuva yıkan günah keçisi siz olursunuz. zaten adam o yolun yolcusuysa bi şekilde yakalanır, baksanıza boynunun morarmasından bile çekilmeyen adam aldattığını çok uzun süre gizleyemez..

söyleme asla .adamla eşini görüştürme ayrıca eşinide yolsan çıkarır gel sana kız bulalım der bunlar kendileri yaptığı gibi milletide yoldan çıkarır valla ben olsam eşime kızardım öle birinle görüştüğü için .

bence karışmayın her şey biter araları düzelir, kadın affeder, ara bozan yuva yıkan günah keçisi siz olursunuz. zaten adam o yolun yolcusuysa bi şekilde yakalanır, baksanıza boynunun morarmasından bile çekilmeyen adam aldattığını çok uzun süre gizleyemez..

aynen öyle cok uzuldum nerdeyse esımle kavga edecektım o kadar sınırlendım bu erkekler neden boyle ya
eşide o kadar guzelkı su gibi kız

Ayrıca eşini aldatan adam doktor kontrolüne gitse iyi olur. Malum bir sürü hastalık kol geziyor... Yazık karısı da hamileymiş, mahvetmesin kızın hayatını da...

aynen öyle cok uzuldum nerdeyse esımle kavga edecektım o kadar sınırlendım bu erkekler neden boyle ya
eşide o kadar guzelkı su gibi kız

kadında kesin çirkindir .erkekler eşlerinden daha çirkin kadınlarla aldatırmış bir yerde okudum gördüğüm örneklerde bunu doğruladı hep .çirkin kadınlar daha seksiymiş de bilmem ne .şu sibel kekilli mi ne çirkinin önden gideni ama beğenen çok .

ya şunları okudukça bu erkek milletinden ve evlenmekten iyice tiksiniyorummmmmmm!!!!!!! :S

Geç olmadan söylemelisin

Affedilir bir yanı yok

Ayrıca düşünsene,bu olay senin başına gelmiş olsaydı (Allah göstermesin) sana söylemelerini ister miydin ? (somut bir belgeyle karşılarına geldiklerini varsay)

Düşüncesi bile kötü

Şuan için susmanız;o kişinin suçluluk derecesiyle aynı
:34:

sebebi sen olma
bide hamileymiş eşi bebğine bi şey olsa sebebi sen olursun
öküz herifffff demeden kendimi alamadım.
asıcaksın böylelerini kalleşşşşşş:27::27::27::27:

ee eşin görmüş de onun karısı görmemiş mi boynundaki morluğu:26:

sorar tabi.
eşimin dedıgıne gore 4 tane morluk varmıs hemde
hemde o morluklar 1 haftadan once gecmıyor.
ne cvp verecek bılmıyorum.

evet biliyorum hemen de geçmez onlar:17:
demek eşiniz olayın üstüne karşılaşmış
offf kadın görünce ne kadar kötü olmuştur kim bilir
zaten sizin bişey demenize gerek kalmıyo bu durumda
salak değilse anlamıştır aldatıldığını:14:

İyice evlenmekten soğudum bu tür konulardan.
Senin söylemene gerek kalmadan arkadaşın dediği gibi eşi morluklardan anlamıştır.:50:
Ne biçim insanlar var bu hayatta, Allah hiç birimizin karşısına böylelerini çıkarmasın. Evde kalayım daha iyi.

Ben olsam bende söyleyemezdim.
Kadın inanmaz adam yalanlar felan.
Olan sana olur kötü olursn.
İnşallah yakın zamanda öğrenir .
Bide kadın hamile yazık günah ya.
Bu erkeklerde olan mide değilde ne onu bilmiyom işte.

Geç olmadan söylemelisin

Affedilir bir yanı yok

Ayrıca düşünsene,bu olay senin başına gelmiş olsaydı (Allah göstermesin) sana söylemelerini ister miydin ? (somut bir belgeyle karşılarına geldiklerini varsay)

Düşüncesi bile kötü

Şuan için susmanız;o kişinin suçluluk derecesiyle aynı
:34:

Tamamen size katılıyorum. Ayrıca kadının size inanmaması gibi bir durum söz konusu değil adamın boğazı mormuş... İnanmak istemezse o ayrı bir konu ama içten içe bilir. Bence söyleyin arkadaşınızsa o sizin sizinle arası bozulcak bile olsa ona doğruları söylemek boynunuzun borcu her ne kadar zor olsada. İlerde neden söylemedim diye pişman olmaktansa iş işten geçmeden açıklamak en doğrusu gibi göründü bana.

durumunu anlıyorum, söylemezsen sanki eşini aldatan kocanın tarafında ve suçlu hissedeceksin kendini, söylersen de belki de ayrılacaklar ve sen kendini gene suçlu hissedeceksin, ama suçlu iki durumdada sen değilsin aslında :) haksızlığa ben de hiç gelemem ve susamam fakat gözümle görmediğim şey için eşim bile söylese yüzde yüz emin konusmam fakat sana tavsiyem şu olabilir, hamileyken bir kadına aldatıldığını söylemek biraz insafsızca olabilir, fakat eşini ikna edebilirsen, ve eşin, arkadaşına bir anlık zevki icin karısını ve çocugunu kaybedebilecegini anlatırsa belki biraz akıllanır, yok diyorsa ki ben yaparım erkeğim, bence eşiniz de görüşmesin, ne hali varsa görsün zaten yakalanmayan ve aldatan erkek yoktur, aldatmasına göz yuman kadınlar vardır, asla unutmayın, devam edecek olursa mutlaka anlayacaktır karısı da.

Son düzenleme:
Of ki ne off hakikaten evlilikten soğuyor insan. ben kararsız kaldım.arkadaşların dediği gibi salak değilse zaten anlamıştır.sen karışma senin hakkında bile dedikodu çıkar iftira ederler.

hamile .söylemeyin bence.üzüntüden bebeğe bir şey olur falan.ama şu varki arkadaşım kız getirdi demiş.telekız sanırım.korunmadıysa ve eşine bir hastalık geçirirse işte buda düşünülmesi gereken bir konu.bunun aidsi bile var..şerefsizlik ne diyeyim.

Back
X