arkadaşım aldatılıyor..

Belki Saka yapmistir ? Yani sizcede Olamazmi :26:

Eger sizin esiniz o lekeyi görmüsse onun hanimida yüzde yüz görmustür bence Yani ilk aklima saka oldugu geldi insallah gercektende sakadir .

belki hava atmak icin yalan soylemistir erkeklerin arasinda var boyle muhabbetler bence siz hic karismayin..

Ben olsam söylerdim...
Çünkü onun yerinde ben olsam arkadaşım tarafından aptal yerine konmak istemezdim, söylesin isterdim...
Bile bile bana söylemeyen arkadaş değildir bana...

dün akşam eşim eve geldi sana mutlu haberım var dedi.
ne oldu dedım.5 ay once tanıstıgım arkadasımın hamıle oldugunu soyledı 3 aylık
bende kızla dugununde eşim sayesınde tanısıp arkadas olmustum
cok guzel ve ıyı bır kız cok sevıyordum cok sevındım.
ne guzel dedım.tebrık edeyım dedım
sonra esım bırsey daha var dedi
onemlı bırsey dedı ılk once soylemk ıstemedı
bende ısrar ettım
kızın eşi hamıle oldugunu soyledıgınde sohbet ederken
boğazında morluk gormus
bu ne dıye sormus esım
oda ılk once soylememiş. bes dakıka sonra dayanamamıs demıskı
arkadaslar kız getırdi.
onunla bırlıkte oldum demiş.
duyunca şok oldum cok moralım bozuldu daha 5 aylık evlıler
bende dugun fotografları var.
bırde utanmadan eşime anlatmış.
arkadaşım ıcın cok uzuldum :( gercekten cok ıyı bır kız hıc hak etmıyor.
sızce ne yapayım?
eşim sakın soyleme dedı. soylersem ayrılırlar zaten demek ıstemıyorum
oyle seylere karısmak ıstemıyorum

nasıl arkadaşları varmış o adamın öyle ya, bencede altı boş bi erkek geyiği dönmüş olabilir
söyleyeceksende emin olmalısın
ama bence söyleme
benzer bişey başıma geldi, söyledim ben kabahatli oldum
o da yetmezmiş gibi kocası kıymete bindi
o olaydan sonra aman dedim ya, kim ne hali varsa görsün
kötü haber getiren hiç bi zaman iyi olmaz, çünkü o kötü olayla özdeşleşirdin
aman ben kötü olayımda arkadaşım yine de gerçeği bilsin dersen o zaman bilemem
söyleyeceksen çok sonra söyle bence, hamile hamile üzülmesin

Ya eşin görüyor da o izleri karısı görmeyecek mi ben inanmıyorum şahsen kız yapmış olayına adam aklınca hava atmış.

Kendi gözünüzle görmediniz, en önemlisi kadına sunabileceğiniz somut bir kanıtınız yok, söylemeyeceksiniz elbette. -miş ve -muş ile hareket etmek çoğu zaman pişmanlığı da beraberinde getirir.

elinizde kanıt yok söylemeyin,kadın affeder sonra suclu sen olursun..Karı koca arasına gırmemek gerek bence..

Bos erkek muabbeti bu sadce. Belki morlugu karisi yapti???
Oda kocaniza boyle dedi. Bunu yapan erkek var ve asagilik kompleksini boyle yeniyolar:)
Bence araya girmeyin zaten dogruysa karisida illaki gormustur

Söyleseniz kadın hamile evliliği ve sağlık durumu nereye gelir bilinmez. Söylemeseniz kadın kimbilir daha kaç kere aldatılacak. Zor bir durum Allah en kısa zamanda cezasını buldurur inş adamın...

kadında kesin çirkindir .erkekler eşlerinden daha çirkin kadınlarla aldatırmış bir yerde okudum gördüğüm örneklerde bunu doğruladı hep .çirkin kadınlar daha seksiymiş de bilmem ne .şu sibel kekilli mi ne çirkinin önden gideni ama beğenen çok .

Erkekler eşlerini çirkin kadınlarla aldatır çünkü güzel kadın erkek bulamayacak mi ki milletin göbekli kel kocasına kalsin. Sadece bir teori.

sen söyleme ama bilmeyi hak ediyor umarım bi şekilde bi yerden duyar daha 5 aylık evliyken böyle yapan ilerde neler yapacaktır:47:

Back
X