Arkadaşım aldatılıyorsa ne yapmalıyım?

muzurtilki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
6.237
15.572
248
10 yıllık arkadaşım ve eşi 8 senelik evli. 6 yaşında bir çocukları var. Ailece görüşmüyoruz, eşini 2 sene öncesine kadar toplam 4-5 kere görmüşümdür. Fakat tesadüfen son 2 senedir (arkadaşımın eşi ile) aynı yerde çalışıyoruz. Arkadaşımın eşinin son zamanlarda iş yerinden bir bayanla çok samimi olduğunu gözlemliyorum. Bayan bekar. Her öğlen birlikte çıkıyorlar, birlikte dönüyorlar. İş çıkışı birlikte gidiyorlar, yanyana geldiklerinde acayip bakışıyorlar, resmen gözlerinin içi gülüyor birbirlerine karşı. Yani arkadaşım aldatılıyor mu tam emin olamıyorum ama ortada bir flört olduğu kesin. En son, geçen hafta öğlen yine birlikte çıktılar ve birlikte işe geç kaldılar. Çok sinirleniyorum, ama adam farkında değil, zaten pek samimiyetimiz de yok.
Ben ne yapayım bilemiyorum, fikir verirseniz çok sevinirim.

Samimi olmasak da arkadaşımın eşi ile konuşayım mı? Buna bir son vermesini yoksa arkadaşıma söyleyeceğimi söyleyeyim mi?
Arkadaşıma söylediğimi hayal bile edemiyorum :( ama benim bir arkadaşım benim eşimle ilgili bir şey bilse bana söylemesini isterdim....
Tabi ortada bir de çocuk var, acaba hiç karışmayayım mı? Fakat çok gözüme batıyor, çok rahatsız oluyorum, arkadaşıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi...

bence söylemeyin açık açık size patlar sonra.arkadaşınızla karşılaştığınızda ya da telefonda 'nasılsın, eşin nasıl,samimi olduğu kız nasıl, çok iyi araları maşallah.selam söyle ikisine de' gibi şeyler söyleyin anlar heralde.

sen söyleme ama bilmesini sağla.
arkadaşın süprizler yapıp gelsin eşinin yanına mesela. ya da sen kahve içmeye çağır. eşine söyleme onada süpriz olsun de. o kızada x'in eşi benim 10 yıllık arkadaşım. çok severim falan diye konu aç. anlar heralde eşek değilse. ama yapacak olan her türlü yapar onuda deyim.

Kendi açımdan arkadaşım böyle bir şey bilip bana söylemezse onu da silerdim.
Söyledikten sonra siz de tepki alabilirsiniz böyle bir ihtimal var. Tepkiler kişiye göre değişiyor sonuçta. Ama söylemen gerektiğini düşünüyorum.

Kız adamın evli olduğunu mutlaka biliyordur. Onu sertçe uyarmanın sonuç getireceğini pek sanmıyorum.

Nasil yaparsaniz yapin ama arkadasinizin ögrenmesini saglayin... Kendiniz diyorsunuz ben olsam bilmek isterdim diye... Kimi arkadaslarin dedigi gibi bi öglen süpriz yapsin esine, yada bi görüsme ayarlayin hepberaber konuyu isyerine getirin ve cok cool bi sekilde arkadasinizin esine dönüp, sende x le baya iyi anlasiyorsun sürekli dipdibesiniz öglen yemeklerini kacirmiyorsunuz gibi laf sokun, yada aaa bugün x yokmu ben oda gelir saniyordum hani cok iyi anlasiyorsunuz ya falan gibi.... Ayy ne bileyim ne yaparsaniz yapin arkadasinizin gözünü acin... Su evli adamlarla takilan kadinlar ne anliyorlar anlamiyorum böyle islerden yaaa...:KK14:

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Direkt olarak kadına bu konuyu açabileceğiniz bir durum yok. Bence adam o kadınla berbaerken yanlarına gidip eşine birşey gönder mesela. Uzun süredir eşinle de görüşemedim rica etsem bu emaneti ona teslim eder misin filan de. Kek poğça bile olur bişey gönder. Ya da o kadının yanındayken adamın eşinden bahset arkadaşların dediği gibi.

Belki de yakın arkadaştırlar ve eşi de biliyordur bu da bir ihtimal. Sen sadece suyu bulandır yeter. Direkt olaya müdahele edersen senin üstüne kalır.

Sen gidip soyleme , ama.ogrenebileegi ortami yarat..

Boyle seylerde kesinlikle emin olmadan sakin ortaligi karistirmayin .
Sonra kabak sizin basinizda patlar
.

Şu "söylememelisin, kabak sana patlar" diyenleri hiç anlamayamıyorum.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye, göz göre göre bir insanın aptal yerine konulmasını mı izleyeyim?

İstediği kadar kabak bana patlasın, dünyanın en kötüsü olayım. Biraz empati yapın böyle durumlarda. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Söylemelisin arkadaşım..Açık açık konuş. Hatta önce adamla bir konuş neymiş durum..

Şu "söylememelisin, kabak sana patlar" diyenleri hiç anlamayamıyorum.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye, göz göre göre bir insanın aptal yerine konulmasını mı izleyeyim?

İstediği kadar kabak bana patlasın, dünyanın en kötüsü olayım. Biraz empati yapın böyle durumlarda. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Söylemelisin arkadaşım..Açık açık konuş. Hatta önce adamla bir konuş neymiş durum..

Tamam ama emin degilim diyor , guluyorlar vs diyor elinde kesin bir durum yok yani. Bunun karsiliginda kadin ve adam bir suru bahane ile bunu curutecektir.

Seni cok iyi anliyorum beterini yasiyorum ama soyleyemiyorum cunku bir kadin degil bir suru kadin var birinden cocuk aldirmis birine ev acti sinir oluyorum bir kadin bu kadarini nasil gormez diye hatta kizlarla tatile bile gidiyor aslinda soylerim ama kizlarin hepsini taniyoruz bu kizda eltim ve kizlardan birini cok seviyorum bir hatta yapti ve simdi evli onun basinada kabak acilsin istemiyorum cunku o pisman lakin digetleri eltimin evine girip cikiyorlar ve eltim ne yazik ki kotu kalpli bir kadin kabak basima patlasin istemiyorum ama cocuklari gorunce icim sizliyor..bu kadar aptal oldugunuda dusunmuyorum bence gormezden geliyor eltim dogum yaptigi siralar digeri bebegi aldirdi eltimin evine geldi hungur hungur agladi da neden agliyorsun diye sormadi bir arkadasimiz var oda biliyor bunun kocasinin pisligini dondu aglayan kadina dediki yaptigini cekiyorsun..bide beni dusun Allah gormelerini nasip etsin ne diyelim..

Seni cok iyi anliyorum beterini yasiyorum ama soyleyemiyorum cunku bir kadin degil bir suru kadin var birinden cocuk aldirmis birine ev acti sinir oluyorum bir kadin bu kadarini nasil gormez diye hatta kizlarla tatile bile gidiyor aslinda soylerim ama kizlarin hepsini taniyoruz bu kizda eltim ve kizlardan birini cok seviyorum bir hatta yapti ve simdi evli onun basinada kabak acilsin istemiyorum cunku o pisman lakin digetleri eltimin evine girip cikiyorlar ve eltim ne yazik ki kotu kalpli bir kadin kabak basima patlasin istemiyorum ama cocuklari gorunce icim sizliyor..bu kadar aptal oldugunuda dusunmuyorum bence gormezden geliyor eltim dogum yaptigi siralar digeri bebegi aldirdi eltimin evine geldi hungur hungur agladi da neden agliyorsun diye sormadi bir arkadasimiz var oda biliyor bunun kocasinin pisligini dondu aglayan kadina dediki yaptigini cekiyorsun..bide beni dusun Allah gormelerini nasip etsin ne diyelim..

:KK57:Ehhh yuh artik...:ssz:

ben olsam söyleyemzdim arkadaşıma, ama onun eşini iş yerinde rahatsız ederdim, bakışlarımla, laf somalarımla. çok üzüldüm aldatmasa bile flört etmesi de iğrenç. bence bi şekilde müdahale etmelisin

Back
X