- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
- Konu Sahibi muzurtilki
10 yıllık arkadaşım ve eşi 8 senelik evli. 6 yaşında bir çocukları var. Ailece görüşmüyoruz, eşini 2 sene öncesine kadar toplam 4-5 kere görmüşümdür. Fakat tesadüfen son 2 senedir (arkadaşımın eşi ile) aynı yerde çalışıyoruz. Arkadaşımın eşinin son zamanlarda iş yerinden bir bayanla çok samimi olduğunu gözlemliyorum. Bayan bekar. Her öğlen birlikte çıkıyorlar, birlikte dönüyorlar. İş çıkışı birlikte gidiyorlar, yanyana geldiklerinde acayip bakışıyorlar, resmen gözlerinin içi gülüyor birbirlerine karşı. Yani arkadaşım aldatılıyor mu tam emin olamıyorum ama ortada bir flört olduğu kesin. En son, geçen hafta öğlen yine birlikte çıktılar ve birlikte işe geç kaldılar. Çok sinirleniyorum, ama adam farkında değil, zaten pek samimiyetimiz de yok.
Ben ne yapayım bilemiyorum, fikir verirseniz çok sevinirim.
Samimi olmasak da arkadaşımın eşi ile konuşayım mı? Buna bir son vermesini yoksa arkadaşıma söyleyeceğimi söyleyeyim mi?
Arkadaşıma söylediğimi hayal bile edemiyorum
ama benim bir arkadaşım benim eşimle ilgili bir şey bilse bana söylemesini isterdim....
Tabi ortada bir de çocuk var, acaba hiç karışmayayım mı? Fakat çok gözüme batıyor, çok rahatsız oluyorum, arkadaşıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi...
Ben ne yapayım bilemiyorum, fikir verirseniz çok sevinirim.
Samimi olmasak da arkadaşımın eşi ile konuşayım mı? Buna bir son vermesini yoksa arkadaşıma söyleyeceğimi söyleyeyim mi?
Arkadaşıma söylediğimi hayal bile edemiyorum
Tabi ortada bir de çocuk var, acaba hiç karışmayayım mı? Fakat çok gözüme batıyor, çok rahatsız oluyorum, arkadaşıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi...