sağolun katılıyorum yakın değilmişizKöprü mü kalmış ayol
Yak gitsin gemileri
Sandığın kadar yakın değilmişsiniz
Bide ortamdaki tek yakın olandı güya,yalnız kalacağım şimdi çekindiğimden değil ama işte yalnızım sonuçtaArkadasin degilmis demek uzulmene gerek yok iletisimi kes hayatinda bir kisi eksilmis olur ama kafan rahat eder
Guvenemeyecegin bir arkadasin olmasindansa yalniz kal. Inan daha huzurlu olursun. Baska bir ortama gir cevre edin mecbur degilsin boyle biriyle arkadaslik etmeyeBide ortamdaki tek yakın olandı güya,yalnız kalacağım şimdi çekindiğimden değil ama işte yalnızım sonuçta
teşekkür ederim,neyseki son senem sonra istesek de istemesek de ayrılıyoruzGuvenemeyecegin bir arkadasin olmasindansa yalniz kal. Inan daha huzurlu olursun. Baska bir ortama gir cevre edin mecbur degilsin boyle biriyle arkadaslik etmeye
gece gece güldürdünüz yıldız tilbe ya
valla haklısınızÜzülme işte gül arkadaş dediğin böyle olur
bencede.erkekler her konuda rahat ben bazen samimiyet ilerledikçe sevgilimişiz gibi hissediyorum kızlarla... Garip garip tripler ne bileyim niye sonuna şöyle yazdın niye bana yazmıyosun hep ilk mesajı ben atıyorum niye şu kızla konuşuyosun 3 saattir vatsaba girmedin napıyosun? gibi şeylerle karşılaşıyorum diyorum bende mi sorun var ? ama bazı arkadaşlarımda var derdimiz oldu mu açık açık konuşup yeri geldi mi eğlendiğimiz birbirimize gereksiz tripler atmadığımız.sanırım bana çok arıza tipler denk geldiBenzer bir durum başımdan geçti.Ama ben sessiz kalmadım,kalmamda.Ne düşünüyorsam yüzüne söyledim.Sonra ilişki laçkalaşıyor.İstesende eskisi gibi olamıyorsun.En son içimde kalan ne varsa kustum.Mutluyum,huzurluyum. Erkek-erkek arkadaşlığına her zaman özenmişimdir.Biz kadınlar beceremiyoruz bu işi.İstisnalar hariç.
Yakın bile değiller de işte...bence uzak dur hiç yüz verme artık...yakında o mesajlaştığı kızla da başkalarına birbirleri hakkında atıp tutarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?