Arkadaşım bana böyle davranmakta haklı mı?

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
27
merhaba güzel kadınlar
Ben sevgilimle ayrıydım ve barıştım. Sevgilim hpv’li. Kendisiyle cinsel bir ilişkim olmadı ki zaten hpv bana da geçebilir diye bu konuda hep titizdin.
Fakat dün gece arkadaşıma sevgilimle barıştığımı söyledim. Kendisi bana dedi ki : bundan sonra seninle öyle yakın olamam sonuçta hpvli biriyle haşır neşirsin onun pturduğu yere oturuyorsun ona sarılıyorsun. Su içtiğin bardağa bile dokunmam senin dedi. Kalbim çok kırıldı. Sizce haklı mı?

Iyıde hpv her 6 kısıddn 4 ünde var kendınde olmadıgı ne malummuş sankı aıds gercı aıds olsa bıle bu muamele yanlış KESK’e bole özel seylerı yakın bıle olsa söylemesenız

Hastalık hakkında bilgilendirebilirsiniz.
Eğer hala tedirgin olacaksa yapacak bir şey yok ,zorlayamazsınız. Sağlık bu, gereksiz bir korku olabilir ama bilmiyor demek ki

Çok bilgisi yoksa tedirgin olması normal. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz peki? Hpv ciddiye alınması gereken bir hastalık. İlişkiniz evlilik boyutuna geçer mi?

Bu
Herşey söylenmek zorunda mı? Kendinizde olsa hemen ortaya dökecekmiydiniz bulaşıcı rahatsızlığınızı? Kişi sizle paylaşmış siz de hmn arkadsşınıza mı yetişdirfiniz?
bu konuda haklısınız ben de çok pişman oldum keşke söylemeydim ama ayrılunca sinirlenip aöylemiştim öyle ((

Çok bilgisi yoksa tedirgin olması normal. Siz nasıl bir yol izleyeceksiniz peki? Hpv ciddiye alınması gereken bir hastalık. İlişkiniz evlilik boyutuna geçer mi?
Evwt evliliğe gidebilir fakat ben cidden ne yapacağımı bilmiyorun 2 senedir sevgiliyiz ve ciddiye doğru gidiyor sizce nasım bir tutum sergilemeliyim ayrılmalı mıyım sıtf bu yğzden bırakmak istemiyorm (

Bu

bu konuda haklısınız ben de çok pişman oldum keşke söylemeydim ama ayrılunca sinirlenip aöylemiştim öyle ((
Anladım, neyse tecrübe olur bir daha söylemezsiniz. Arkadaşınızla mesafe koyun, çok dıp düşünceli ve cahil. Allah vermesin, maskeyle gezmiyoruz. Her yerden bulaşabilir her türlü hastalık((

Benim de arkadaşım bu durumda olsa bende ister istemez çekimser kalırım arkadaşınız açık sözlü davranmış ve size söylemiş. Belki sözcükleri doğru seçmemiş pat pat konuşmuş ama bence haklı.

Hastalık cinsel ve tensel temasla geçiyormuş ama dediğim gibi bilmediği bir şey karşısında insan biraz tedirgin olabiliyor.

Evwt evliliğe gidebilir fakat ben cidden ne yapacağımı bilmiyorun 2 senedir sevgiliyiz ve ciddiye doğru gidiyor sizce nasım bir tutum sergilemeliyim ayrılmalı mıyım sıtf bu yğzden bırakmak istemiyorm (
Ayrılmayın tabiki ama ihmal etmesinede müsaade etmeyin. Sadece sizi değil gebelik olursa bebeğide etkileyecek bir durum bu

Herşey söylenmek zorunda mı? Kendinizde olsa hemen ortaya dökecekmiydiniz bulaşıcı rahatsızlığınızı? Kişi sizle paylaşmış siz de hmn arkadsşınıza mı yetişdirfiniz?

Bulaşıcı hastalık diye herkesten saklanmalı mı? Tabi ki böyle bir rahatsızlığım varsa ben çevreme söylerim. Adı üstünde bulaşıcı. Susupta mileti de hasta mı edeyim yani.

Ayrıca konuya gelirsek, arkadaşınızın tedirginliğini anlıyorum ama kullandığı kelimeler biraz sert olmuş. Bence siz de iyi düşünün.

Hastalık hakkında bilgi sahibi olmadığı için kendini koruma altına aldığını düşünüyor. Siz bilgi sahibi misiniz peki? Şimdiye kadar bulaşmış bile olabilir, sevgilisiniz, yakınlaştığınızı düşünüyorum.
26 yaşın altındaydaysanız hpv aşısı olabilirsiniz. İlişkinizi sürdürmeye kararlıysanız en kısa zamanda bir jinekologla görüşüp (mümkünse erkek arkadaşınızla birlikte) bilgi edinin ve izleyeceğiniz yolu seçin. En doğru bilgiyi doktor verecektir.

Sevgiliniz bu hastalığı nasıl kapmış? Siz sevgiliyken mi yoksa daha öncesinde mi?

Cinsel yolla bulaştığı, bebeğe de geçtiği yazıyor. İlişkinizi evlilik boyutuna taşımayı düşünüyor musunuz?

Tedavisi de yok bildiğim kadarıyla. Üzücü bir durum.

Arkadaşınız kendi için haklı. Oturma, kalkma ile bulaşıyor sanması cahillik tabii ki. Yine de dikkatli olurdum ben de olsam.

Yahu arkadaşının senin sevgilinin hpv'sinden nasıl ve neden haberi var?
Başka yoldan öğrendi ise ayrı tabiki, fakat eğer sen anlattıysan arkadaşını bilmem ama asıl sevgilinin seninle konuşmaması lazım. Bir insanın bu derece özelini hangi hakla başkasına açıyorsunuz? Bu anlatılacak bişey midir? Bu derece hassas bir konuyu gerekçesi ne olursa olsun başkasına açan bir insan kesinlikle güvenilmezdir.

O sizin tercihiniz. Ben ise en yakınlarımı haberdar edip, bir tık uzaklara da bulaşmaması için de elimden gelen önlemi almaya yorarım kafamı. Davul alıp çalmam yani hastalandım bulaşıcı diye.

Merhaba, aşı devlet yapuyor mu özelse ücreti ne kadar acaba biliyorsanız bilgi vermri misiniz? İnternetten çok baktım ana hep ucu açık kalıyor

aşıyı devlet karşılamıyor diye biliyorum ve ücreti de yüksek bi aşı.

siz neden bu konu hakkında doktorla görüşmüyorsunuz? hpv kadınlar için çok ciddi bir risk. rahim kanseri yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…