- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Sevgili değiliz bu kişi erkek. Arada bir gezer tozarız. Üniversiteyi beraber okuduk bu kişiyle. Sonra davranışları değişti defalarca dedim benimle erkek arkadaşlarınla konuşur gibi konuşma diye ama dinlemedi. Sonra gezmeye gelmiş beni de davet etti o son geldiği gün biz buluştuğumuz her gün tartışmaya başladık. Sonra ben buna mesaj yazdım bir çıkıştı bana ilk defa küfür etti, dövmediğime dua et seni diye yazdı. Her şeyi yanlış anlar oldu güya ben bunun tipiyle dalga geçmişim ama oysa ki konu bambaşkaydı. Sonra beni takipten çıkmış bende her yerden çıkardım takipten ve numarasını sildim. Ne bir özür ne bir pişmanlık üstelik üste çıkıyor. Yaşı da 27. İlçede yaşıyor ve zaman zaman bulunduğum şehre geliyor gezmek için çok uzun olmasın diye özet geçtim. Arkadaşlığımız da 2 yıl önce falan başladı. Daha önceden denk geliyorduk ama konuşmuyorduk. Bir sorunun bir sıkıntın mı var diyordum yok bir şey diyordu sanki karşımdaki kişi 27 yaşında bir yetişkin değildi. Sevgilisi yok bu arada. İçimi dökmek istedim sadece moralimi çok bozdu bu olay. Artık görüşmek istemiyorsa bunu konuşarak belirtebilirdi diye düşünüyorum.