Arkadaşım bana küstü mü?

Telefonu meşgule atmak adı üstünde meşgul yani ne sebeple olursa olsun :stop: sonrasında dönersin olur biter:KK3: beni kadın olan her arkadaşım herhangi bir saatte arayabilir evlide olsam ! ben ise hangi saatte müsaitsem ozaman açarım ya da sonra dönerim. Gereksiz alınganlık ve gereksiz ince düşünceden nefret ederim bazen düz düşünmek gerekir:KK200::KK50:

Pat diye görüntülü aramalara gıcığım bende
Watsapptan falan konuşun,tel konuşması sıkıcı değil mi ya?
Onun haricinde özel alanını cok abarttin be
Tamam anladık kocanlasin 😊

Buldumcuk mu😁 7de aranir. Ama görüntülü aranmaz. Yanlislikla elim degebilirdi. Kimseyle görüntülü konusmadigim icin alisik oldugum bir durum degil aniden araniyor ve nereye basacağımı bilemiyorum. Yanlislikla acsaydim hoş muydu? Esimi de beni de o halde görseydi. Ayrica kendisi de kapali biri buyuk ihtimalle bası acik ev halindeydi o sekilde esimin onu gormesini de istemezdi. Bu sebeple esimin evde olmadığı saatleri tercih etmeli. Bunlari benim degil onun dusunmesi lazim. Kiz erkek gece ikide sabah beste sizi arayabilirmiş beni kimse arayamaz. Ozel alana saygısızlıktır. Ilerde cok basiniz agrir. Birinin kapisini keyfiyetten o saatlerde çalamazsanız telefonunu da arayamazsiniz. Illa yatak odasi icin degil birlikte film izleniyor sohbet ediliyor olabilir. Bunun bolunmesi hoş degil. Neyse sizin bileceginiz is tabi o.
kimse valla lotusun eşinin evde olmadığı zamanları belirleyelim de ona göre arayalım diye düşünmez bence.
yıllardır evliyim hiç başım ağrımadı benim de aradığım insanların başı ağrımadı özel alana saygısızlık olarak da düşünmedim bunu.
eşimle özel vakit geçirirsem zaten o telefon yanımda bile olmaz.

Back
X