Arkadaşım bana tepki göstermekle haklı mı sizce ?

Öyle mi sorulur bu :KK53: Ne kadar şey şey sorular ya :KK53:
Kadin cocugunu terk etse dersin kv birakinca huzursuzlasiyor insan nasi birakirsin terk edersin cocugunu....diye
Ama boyle bi olayda denmez bu...
kaldiki eminim o kadinin hep aklindadir bebesi....
konu sahibi ileri gitmiş. ..kadin az bile demis
ve kadin kapatmaliydi teli suratina:KK45:
Konu sahibine ne oluyosa....

Asil sen azarlamis oldun ilk...farkindaligini takin derim
Ben onu kötü amaçlı söylemedim ayrıca bebeği daha 5 aylıkken istanbula düğüne götürmüştü yine kayınvalidesi , o zaman pişman olmuştu çünkü kendi hasta olmuş çocuğu da hasta etmiş ben biraz da bu olaydan yola çıkarak naasıl izin veriyorsun diye sordum çünkü o zaman bir daha asla yollamam demişti .

Senin sorma şeklin biraz yargılayıcı olmuş.
İnsan babaannesine 2 saat bırakıyor yine de aklı kalıyor dediğin de
Sen 10 gün yollamışsın ne biçim annesin gibi bir kapıya çıkıyor
bu söylediklerin.
Orada sadece aaa neden yolladın diye sorman yeterliydi.
O zaten açıklardı.

Kadin cocugunu terk etse dersin kv birakinca huzursuzlasiyor insan nasi birakirsin terk edersin cocugunu....diye
Ama boyle bi olayda denmez bu...
kaldiki eminim o kadinin hep aklindadir bebesi....
konu sahibi ileri gitmiş. ..kadin az bile demis
ve kadin kapatmaliydi teli suratina:KK45:
Konu sahibine ne oluyosa....
İlk cümle mantıklı ve samimiyetine güvenerek söylemiş. Ben de yakın arkadaşıma söylerdim nasıl gönderdin oralara diye, ama gerisi abartı olmuş bence de.
Endişesini daha da arttırmış neneye dedeye bırakırken bile rahat olamıyor diyerek
Ama kadının anneliğini ben içimde biraz sorguladım 1 yaşında bebek daha Kıbrıs'a tatil ne

İlk cümle mantıklı ve samimiyetine güvenerek söylemiş. Ben de yakın arkadaşıma söylerdim nasıl gönderdin oralara diye, ama gerisi abartı olmuş bence de.
Endişesini daha da arttırmış neneye dedeye bırakırken bile rahat olamıyor diyerek
Ama kadının anneliğini ben içimde biraz sorguladım 1 yaşında bebek daha Kıbrıs'a tatil ne
5 aylikken de dugune yollamis :)
Demek ki oyle yetismis o da...bu konuda bisey diyemiyorum
cunku bazi kisiler anasinin eteginde bazilari da orda burda gezerek buyuyor...hani o yuzden yargilayamiyorum anneyi

5 aylikken de dugune yollamis :)
Demek ki oyle yetismis o da...bu konuda bisey diyemiyorum
cunku bazi kisiler anasinin eteginde bazilari da orda burda gezerek buyuyor...hani o yuzden yargilayamiyorum anneyi
Onu okuyunca içim cız etti 5 aylik bebek emmiyor mu ne işi var düğünde bebeğin. 2 gün hem de.
Çocukları ya paçaya yapışık ya böyle sağa sola atarak büyütüyorlar okul zamanları biz uğraşıyoruz o yüzden yorum yapıyorum.
Kimler kimler anne oluyor işte :)

samimi de olsanız sizin haddiniz olmayan birşey yapmışsınız.
babaanne demek anne demek bence. ya da anneanne aynı şey.
o evladını sizden kat kat iyi düşünür.
şayet fikrin ne sen olsan ne yapardın dese tamam o vakit diyebilirsiniz. ama onun haricinde gereksiz bir yorum olmuş.

Bi deli cesaretiyle gaza glemiş yollamış ama sonrasında çok zorlanmış sanırım
Duygular şelaleyken bir de üstüne sen böyle eleştirince
Benim içim çok mu rahat sen çok biliyosun tarzı açmış ağzını

Ozur dileyecek bir durum yok. Hepimiz az cok bu tur yorumlar eger kendimiz bu konuda hassas isek yapariz. Kendi rahat degil hirsini sizden cikarmis.

Gülerek konusmanız sanki kinaye varmıs gibi algılanabilir. Karsı tarafa sorma seklınız de yargılar sekılde.. Tepki de haklı gördüm arkadaşınızı.. Amacınız dertlesmek değil de anneliğini yadırgamak..

Gülerek konusmanız sanki kinaye varmıs gibi algılanabilir. Karsı tarafa sorma seklınız de yargılar sekılde.. Tepki de haklı gördüm arkadaşınızı.. Amacınız dertlesmek değil de anneliğini yadırgamak..
Öyle amacım asla olamaz ama öyle anlaşıldıysa da yapacak bir şeyim yok .

Öyle amacım asla olamaz ama öyle anlaşıldıysa da yapacak bir şeyim yok .

Yapacak birseyım yok cevabınız aslında arkadasınızın sızın ıcın cok muhım olmadıgını gosterır nıtelıkte.. Burada konu acmanız haklı oldugunuzu duymak amacıyla o zaman..Kazanmak yada telafi amacınız yok ...

bence istemeyerek gönderdiği için size patlamış
ve herkeste böyle dediyse buda ihtimal
bana sormadığı sürece karışmam
sende haklısın arkadaşında

Ben de olsam kızardım.
Yani ben şunu böyle yapamıyorum sen nasıl yaptın mealindeki karşılaştırmalı cümleler insanı çok sinirlendirir. Hele kendinle mukayese etmek çok sinir bozucudur.
Haklı kızmakta.
Size anormal gelebilir ama ona normal gelmiş. Ay ben olsam yapamazdım demeniz anneliğini sorgulamak gibi olmuş, size fikrinizi sormamış ki kendinizi katmışsın bir kere.
A öyle mi on gün çabuk geçer gibi teselli cümleleri gerekirdi.
Size hata mı ettim dese evet bu cevabı verebilirdiniz.
Ama size fikriniz sorulmadan anneliğini sorgular gibi kendinizle kıyaslamanız hiç hoş değil.

İyi geceler kızlar .
Arkadaşımın kayinvalidesi ve kayinpederi arkadaşımın bir yaşındaki oğlunu alıp kıbrıs a tatile gittiler 10 günlüğüne falan . Bende arkadaşıma dedim ki; xx nasıl gönderdin küçücük çocuğu taa oralara, insan anneannesine babannesine bikaç saatligine bırakmak durumunda kalıyor cocugunu yeri gelince ama onda bile pek rahat olamıyor dedim tamamen kötü niyetim olmayarak ve gülerek ama arkadaşım bana birden patladı ve şoke oldum ;
2si1arada sen ne demek istiyorsun ben çocuğumu gönderdim diye çok mu içim. Rahat ben onu düşünmüyor muyum ama 2si1arada teyzesi gibi düşünemiyorum tabi sana sormak gerekirdi gönderirken onayini almak gerekirdi gibi saçma sapan şeyler söyledi bana bende senin galiba kendinle alakali sorunların var patlamaya yer arıyorsun senle urasamam deyip suratına telefonu kapadim , sizce arkadaşım bu tepkiyi göstermekle haklı mi ?bana belki karismissin diyeceksiniz ama görüşümu söyledim ve tamamen iyi niyetimle. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar .

Kadin gondermis sonucta geri donusu yok siz keske igneleyici yorum yapmasaydinizda, aa oylemi peki keyfi nasilmis, sensiz huysuzlaniyormuymus falan gibi seyler sorsaydiniz arkadasinizin gercek derdiniz dusuncesini anlardiniz ama siz sirf dikine dikine laf soylemissiniz oda yanardag gini lavlarini sacmis. Siz yanliz konusmussunuz kadinda asiri tepki vermis. Arkadasta olsa kimsenin ozel hayatina siniri asacak yanlis anlasilacak yorumlar yapmamak lazim.
Siz tamamen iyi niyetimden soyledim diyorsunuzda kadin cocugu 10 gunlugune gondermis yani yetiskinmiki geri cagirsin ? Anne babasina tatilinizi yarida kesin gelin mi desin kadinin kalbine vesvese vermekten icini dahada huzursuz etmekten ve hatta kotu annelik ettigini soylemekten baska sey yapmamissiniz o ''iyi niyetli'' yorumunuzla.
Bundan sonra lafinizin nerey gittigini dusunerek konusursunuz artik.

çocuk gönderilmiş daha bunun üstüne aa nasıl gönderdin vs gibi yorumlar kimseye düşmez..
göndermeden önce böyle böyle bir durum var vs gibi bir konuşma geçseydi aranızda o zaman fikrinizi söyleyebilirdiniz..
artık çocuk gitmiş yargılar gibi nasıl gönderdin demek olmaz..
kadın belli ki zaten huzursuz sizde üstüne çam dikmişsiniz bir de kalkmış ergen gibi telefonu yüzüne kapatmışsınız..
elbet özür dilemeniz gerekir..

Yani bazen anlayamıyorum, insanlar konu açıyor, haksız mıyım diye soruyor, ama aslında kendileri cevaplamışlar bu sorularını.. Kendi düşüncesine ters bi yorum gelince beğenmiyor ama, onun düşüncesinde yorum gelince daha da bi pekiştiriyor düşüncesini.. Böyle birsürüüüü konu var

Kardeş niye konu açtın o zaman, sen kendini haklıyım diye bellemişsin, ee bize niye soruyorsun?

Back
X