Merhaba yine bana kızanlar olacak bu konudan dolayı ama yine de konumu açayım..
1 aydır biriyle konusuyordum, frekanslar ve düşünce yapımızın tuttuğunu hissettim...Her erkek gibi başta çok kibar, çok ilgili ve çok sıcaktı...Dediğine göre biri formalite 3 evlilik yapmış..İlki çok genç yaşta kısa sürmüş, ikincisinde de eşi arkadaslarıyla kızlı erkekli cok fazla dısarı cıktıgı için anlaşamamışlar...
Başta ben pek konuşmak istemedim pek internetteki adamlara güvenim yoktu ama o vazgecmedi ve zamanla tanıdıkca konusurken sanki kendimle konusuyormusum gibi bir his içinde oldum yani cok benzediğimizi hissettim...Saatlerce ve günlerce konustuk..Görüşme günümüze dair hayaller kurduk..50 yaşında bu arada...ben ise 40
Ben tek yasıyorum ve onun da evden cıkmadıgını dikkat ettiğini gözlemledim o da tek yasıyor evine kimse gelmedi ve buna güvenerek görüştüm 1 ay sonunda...Kahvaltıya çağırdı güzel bir gün oldu sohbet ettik falan..sonra evime döndüm...Bu arada bunun alıngan bir yapısı var.
Ertesi günü 8 aydır küs olduğu ama eskiden çok yakın kankası olan bir erkek arkadaşının evine geleceğini söyledi...Ben de buna tepki gösterdim, gelmese olmaz mı şimdi çünkü ben seni yemeğe de çağırmayı falan düşünüyordum ama başkalarıyla görüşürsen içim rahat etmez corona meselesinden dolayı dedim...Sen de riske girersin ben de dedim...O da sağol düşündüğün için ama ben o arkadaşıma güveniyorum o benim ailem dedi...Ben de görüntülü falan konusabilirsiniz dedim ama asla taviz vermedi ve o kişinin benden cok daha dikkatli oldugunu, titizlik hastası oldugunu soyledi...Ve ben bunları soyledikçe sinirlenmeye başladı ben 50 yaşındayım bana akıl mı vereceksin dedi ben ne yaptığımı bilmiyor muyum dedi ...En son dedim ki kusura bakma ben zaten senin eve gelirken bile 10 defa düşündüm ama sen şimdi görüşürsen senle görüşmeme kısıt koymak zorunda kalıcam dedim...Ve bunu mecbur yapmam gerekir diye düşündüm...
Bunun üzerine bana senin aslında derdin sana ayıracagım vakti o aksam baskasına ayıracak olmam dedi...Benim üzerimde baskı kurmaya çalışıyorsun, her şey senin istediğin gibi mi olacak? Beni bir de görüşmem senle diye tehdit ediyorsun dedi...
Ben kalakaldım çünkü bütün bunları düşünmemiştim sadece coronadan korkuyordum...Ama bunları duyunca tamamen şok oldum...Niyetimin bu olmadığını hangi ara onu kısıtlayacak kadın moduna gireceğimi zaten daha 1 kere görüştüğümüzü söyledim...Bana çok sinirlendiğini söyledi ve o günden beri yani 2 gündür selamı sabahı kesti....
Benle o kadar her saat konuşan, özlüyorum seni diyen, her konudan konuşabildiğimiz, 1 aydır benle çok şey paylaşan, gece yarılarına kadar telde de olsa sohbet ettiğim adam şimdi beni ne arıyor ne soruyor..
Sizce benim tepkim çok mu yanlış ve bu derece küsülecek kadar mı kötü bişey demişim?
İnternetten alışveriş yapmıştık, kendine aldıkları falan benim eve geldi duruyor onu bile sormadı almadı..
Ne yapmalıyım?