• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim bana yalan söyledi

tugbaoyku

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
450
-13
13
28
Ben ist yaşıyorum oda sakarya dedim geleyim hafta sonu gezeriz. Oda dedi kardeşim ameliyat olacak ben anemem gidicem bu arada evli. Şimdi baktım piknikte izgara yapmış. Oysaki geçen eşi geldi Almanya'dan bende yemeğe çağırdım kırıldım haksız miyim

Geçen gün; benim de yeğenim ameliyat olacaktı, tüm planlarımı iptal ettim hatta son dakika olduğu için bazı işlerimde de maddi kayıp yaşadım. Fakat yatış yapıldı vs derken bazı büyük aksiliklerden ötürü ameliyat olmadı, biz de o günü güzelce değerlendirdik.
Yani neden bu kadar kesin yalan söyledi diyorsunuz? Sordunuz mu?
Ayrıca bu kadar kötü kullanmayın şu güzelim dili rica ederim etlerimi koparacaktım tamamen okuyana kadar :KK17:

Dümdüz gelme dese de arkadaşım beni istemedi diye kızıp kırılacaktınız muhtemelen.

İnsanlar bazen, karşılarındaki kişileri kırmamak için yalan söyleyebilirler. Bunu büyütüp devlet meselesi haline getirmenin anlamı yok.
Niye ameliyat olacak diyor bin bir türlü yalan konuştu

Geçen gün; benim de yeğenim ameliyat olacaktı, tüm planlarımı iptal ettim hatta son dakika olduğu için bazı işlerimde de maddi kayıp yaşadım. Fakat yatış yapıldı vs derken bazı büyük aksiliklerden ötürü ameliyat olmadı, biz de o günü güzelce değerlendirdik.
Yani neden bu kadar kesin yalan söyledi diyorsunuz? Sordunuz mu?
Ayrıca bu kadar kötü kullanmayın şu güzelim dili rica ederim etlerimi koparacaktım tamamen okuyana kadar :KK17:
Anlıyorum....

Bir mucize oldu ve ameliyat ertelendi kardesi iyilesti heralde, diger turlusunu dusunmek istemiyorum yalandan nefret ediyorum ,her seyde yalan soyluyorlar ,patavatsiz olsun azicik kaba olsun ama yalanci olmasin insanlar ya cok cirkin cok

Konustugunuzda durust olmasini isteyin kuzum duzgunce anlatin derdinizi

Bir mucize oldu ve ameliyat ertelendi kardesi iyilesti heralde, diger turlusunu dusunmek istemiyorum yalandan nefret ediyorum ,her seyde yalan soyluyorlar ,patavatsiz olsun azicik kaba olsun ama yalanci olmasin insanlar ya cok cirkin cok

Konustugunuzda durust olmasini isteyin kuzum duzgunce anlatin derdinizi
Yani keşke doğru söyleseydi en azından 2 gündür piknik paylaşıyor kırıldım açıkçası kendisi bilir

Dümdüz gelme dese de arkadaşım beni istemedi diye kızıp kırılacaktınız muhtemelen.

İnsanlar bazen, karşılarındaki kişileri kırmamak için yalan söyleyebilirler. Bunu büyütüp devlet meselesi haline getirmenin anlamı yok.

kırılmasın diye yalan söylemek….şimdi kırıldı ne olacak o_O

kırılmasın diye yalan söylemek….şimdi kırıldı ne olacak o_O
Kırılası var zaten konu sahibinin. Ne söylenirse söylensin kırılacakmış.

Böyle konularda yalandan nefret ederimci beğenmedim kasan hatunlara bayılıyorum. Evet evet hiç yalan söylemediniz, hepiniz dünyanın en dürüst insanlarısınız, yalandan nefret edersiniz, beyaz yalan diye birşey olmaz. Taam inandık 😂😂

Back
X