Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ameliyat olacak diyor bin bir türlü yalan konuştuDümdüz gelme dese de arkadaşım beni istemedi diye kızıp kırılacaktınız muhtemelen.
İnsanlar bazen, karşılarındaki kişileri kırmamak için yalan söyleyebilirler. Bunu büyütüp devlet meselesi haline getirmenin anlamı yok.
Anlıyorum....Geçen gün; benim de yeğenim ameliyat olacaktı, tüm planlarımı iptal ettim hatta son dakika olduğu için bazı işlerimde de maddi kayıp yaşadım. Fakat yatış yapıldı vs derken bazı büyük aksiliklerden ötürü ameliyat olmadı, biz de o günü güzelce değerlendirdik.
Yani neden bu kadar kesin yalan söyledi diyorsunuz? Sordunuz mu?
Ayrıca bu kadar kötü kullanmayın şu güzelim dili rica ederim etlerimi koparacaktım tamamen okuyana kadar![]()
Niyesini ben bilmem. Belli ki hafta sonunu sizinle geçirmek istememiş, istemek zorunda da değil.Niye ameliyat olacak diyor bin bir türlü yalan konuştu
Anlıyorum....
Artık kimseye güvendim kalmadiNiyesini ben bilmem. Belli ki hafta sonunu sizinle geçirmek istememiş, istemek zorunda da değil.
Ne alaka?Artık kimseye güvendim kalmadi
Yani gerçeği söyleseydi keşkeHaklısın. İşim var, başka planım var demek bu kadar zor değil.
Beni soğutur böyle yalanlar. Ne gerek var yahu.
Yani keşke doğru söyleseydi en azından 2 gündür piknik paylaşıyor kırıldım açıkçası kendisi bilirBir mucize oldu ve ameliyat ertelendi kardesi iyilesti heralde, diger turlusunu dusunmek istemiyorum yalandan nefret ediyorum ,her seyde yalan soyluyorlar ,patavatsiz olsun azicik kaba olsun ama yalanci olmasin insanlar ya cok cirkin cok
Konustugunuzda durust olmasini isteyin kuzum duzgunce anlatin derdinizi
Abart biraz dahaArtık kimseye güvendim kalmadi
Bence bana söylediğini unutmusturMadem kendi planlari vardi yalan söyledi diyelim niye piknik paylaşımı yapmış, bu kadari biraz utanmazca olmuş.
Şehirlerarası birbirinize gidip gelecek samimiyetteyseniz bence de kırıcı ve gereksiz olmuş.Şimdi baktım piknikte izgara yapmış.
Dümdüz gelme dese de arkadaşım beni istemedi diye kızıp kırılacaktınız muhtemelen.
İnsanlar bazen, karşılarındaki kişileri kırmamak için yalan söyleyebilirler. Bunu büyütüp devlet meselesi haline getirmenin anlamı yok.
Kırılası var zaten konu sahibinin. Ne söylenirse söylensin kırılacakmış.kırılmasın diye yalan söylemek….şimdi kırıldı ne olacak![]()