Darbe üzerine darbe yiyorumAbart biraz daha
Şehirlerarası birbirinize gidip gelecek samimiyetteyseniz bence de kırıcı ve gereksiz olmuş o bana geldi kaldı 2 gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darbe üzerine darbe yiyorumAbart biraz daha
Şehirlerarası birbirinize gidip gelecek samimiyetteyseniz bence de kırıcı ve gereksiz olmuş o bana geldi kaldı 2 gun
Cidden sorsam ne derKardeşinin ameliyatı nasıl geçti diye sor![]()
Boş yapma hadi işine bak gereksizKırılası var zaten konu sahibinin. Ne söylenirse söylensin kırılacakmış.
Böyle konularda yalandan nefret ederimci beğenmedim kasan hatunlara bayılıyorum. Evet evet hiç yalan söylemediniz, hepiniz dünyanın en dürüst insanlarısınız, yalandan nefret edersiniz, beyaz yalan diye birşey olmaz. Taam inandık![]()
SanmıyorumAnlıyorum....
O günkü planı vardır iptal etmek istememistir bilemeyiz ufak yalanlar söyleyebiliriz karsıdakine üzmemek icin direkt gelme diyemiyoruzBen ist yaşıyorum oda sakarya dedim geleyim hafta sonu gezeriz. Oda dedi kardeşim ameliyat olacak ben anemem gidicem bu arada evli. Şimdi baktım piknikte izgara yapmış. Oysaki geçen eşi geldi Almanya'dan bende yemeğe çağırdım kırıldım haksız miyim
İşim yok, buraya bakcemBoş yapma hadi işine bak gereksiz
bunun nesi beyaz yalan ? başka seçeneği varsa söylesin böyle arkadaşı kırılıyorsa kırılsın böylemi iyi yani şimdi soğudu bir daha görüşmek istermi arkadaşı iyimiş valla hiç tasnip edemeyeceğim birşey bana istemiyorsa dahi dürüst olacak kırılcaksam öyle kırılmayı tercih ederim şahsen hiç hoş olmamışKırılası var zaten konu sahibinin. Ne söylenirse söylensin kırılacakmış.
Böyle konularda yalandan nefret ederimci beğenmedim kasan hatunlara bayılıyorum. Evet evet hiç yalan söylemediniz, hepiniz dünyanın en dürüst insanlarısınız, yalandan nefret edersiniz, beyaz yalan diye birşey olmaz. Taam inandık![]()
Arkadaşının pek umursayacağını sanmıyorumbunun nesi beyaz yalan ? başka seçeneği varsa söylesin böyle arkadaşı kırılıyorsa kırılsın böylemi iyi yani şimdi soğudu bir daha görüşmek istermi arkadaşı iyimiş valla hiç tasnip edemeyeceğim birşey bana istemiyorsa dahi dürüst olacak kırılcaksam öyle kırılmayı tercih ederim şahsen hiç hoş olmamış
Valla inanın dediğiniz gibi soğudum bitti gözümde düştübunun nesi beyaz yalan ? başka seçeneği varsa söylesin böyle arkadaşı kırılıyorsa kırılsın böylemi iyi yani şimdi soğudu bir daha görüşmek istermi arkadaşı iyimiş valla hiç tasnip edemeyeceğim birşey bana istemiyorsa dahi dürüst olacak kırılcaksam öyle kırılmayı tercih ederim şahsen hiç hoş olmamış
Yani ben ilk defa evine gidecektim mesela. O ban 2 kere geldiPiknik fotoğraflarını attığını görünce yazmadınız mı ameliyat ne oldu diye? Ben olsam gördükten sonra ameliyat nasıl geçti diye sorardım sanırım
Planı varsa keşke direk planım var, başka zaman seninle plan yapalım deseydi ne gerek var ki yalana?
Bence sorun, söylediği yalanı unuttuysa dank eder bakalım ne diyecek hemde alıngan görünmemiş olursunuz sonuçta ameliyat olacak demiş sağlığını sormanızdan daha doğal bir şey yokCidden sorsam ne der
Allahıma teşekkür ediyorum çevremde sizin gibi insanlar olmadığı için. Bu abartmalar nedir?Darbe üzerine darbe yiyorum
İlk defa dedim sakasyaya gideceğim diye. Valla beni tanıyor musun yorum yapıyorsun. Ay benimde iyiki senin gibi bi arkadaşım yok emin olAllahıma teşekkür ediyorum çevremde sizin gibi insanlar olmadığı için. Bu abartmalar nedir?
Belki onlar da bu hallerinizden bıkmış nefret etmiş ondan yalan söyleme gereği duyuyorlar, gerçeği söyleseler eminim çok daha büyük şok olursunuz ama ben diyeyim sizi sevmiyorlar bence.
İki üç mesajınla tanıdık Tubiş. İnsanlar böyledir işte sevmediklerini başlarından atmak için türlü yalanlar söylerler, sevdikleri için de ameliyat masasından kalkar fedakarlık ederler. Boşver kendine göre birini bulursun elbet, o sana küser sen ona anlaşır gidersiniz abasjslslaİlk defa dedim sakasyaya gideceğim diye. Valla beni tanıyor musun yorum yapıyorsun. Ay benimde iyiki senin gibi bi arkadaşım yok emin ol![]()
O günkü planı vardır iptal etmek istememistir bilemeyiz ufak yalanlar söyleyebiliriz karsıdakine üzmemek icin direkt gelme diyemiyoruz![]()
aman keyfi bilir ben görüşümü dedim eğer mutlu edecekse beyaz yalanlara varımArkadaşının pek umursayacağını sanmıyorum![]()
Sormadığın nerzen boliordunÖnce "müsait misin şu gün, geleyim mi?" diye sorsaydınız keşke.
Musaitim gel mi dedi bastan?Sormadığın nerzen boliordun