• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim bana yalan söyledi

Kırılası var zaten konu sahibinin. Ne söylenirse söylensin kırılacakmış.

Böyle konularda yalandan nefret ederimci beğenmedim kasan hatunlara bayılıyorum. Evet evet hiç yalan söylemediniz, hepiniz dünyanın en dürüst insanlarısınız, yalandan nefret edersiniz, beyaz yalan diye birşey olmaz. Taam inandık 😂😂
Boş yapma hadi işine bak gereksiz

Dümdüz ailemle pikniğe gideceğiz demeliydi. Böyle yalanlara sığınan biriyle de çok samimi olmayın. Ayrıca böyle yalan söyleyenler hiç korkmuyor mu, kardeşi gerçekten ameliyatlık olursa.. Çevremde çok fazla gördüm. Mesela yalandan rapor alıp, sonra gerçekten raporluk hasta olanı.

Piknik fotoğraflarını attığını görünce yazmadınız mı ameliyat ne oldu diye? Ben olsam gördükten sonra ameliyat nasıl geçti diye sorardım sanırım :D
Planı varsa keşke direk planım var, başka zaman seninle plan yapalım deseydi ne gerek var ki yalana?

Ben ist yaşıyorum oda sakarya dedim geleyim hafta sonu gezeriz. Oda dedi kardeşim ameliyat olacak ben anemem gidicem bu arada evli. Şimdi baktım piknikte izgara yapmış. Oysaki geçen eşi geldi Almanya'dan bende yemeğe çağırdım kırıldım haksız miyim
O günkü planı vardır iptal etmek istememistir bilemeyiz ufak yalanlar söyleyebiliriz karsıdakine üzmemek icin direkt gelme diyemiyoruz 🤷🏼‍♀️

Kırılası var zaten konu sahibinin. Ne söylenirse söylensin kırılacakmış.

Böyle konularda yalandan nefret ederimci beğenmedim kasan hatunlara bayılıyorum. Evet evet hiç yalan söylemediniz, hepiniz dünyanın en dürüst insanlarısınız, yalandan nefret edersiniz, beyaz yalan diye birşey olmaz. Taam inandık 😂😂
bunun nesi beyaz yalan ? başka seçeneği varsa söylesin böyle arkadaşı kırılıyorsa kırılsın böylemi iyi yani şimdi soğudu bir daha görüşmek istermi arkadaşı iyimiş valla hiç tasnip edemeyeceğim birşey bana istemiyorsa dahi dürüst olacak kırılcaksam öyle kırılmayı tercih ederim şahsen hiç hoş olmamış

bunun nesi beyaz yalan ? başka seçeneği varsa söylesin böyle arkadaşı kırılıyorsa kırılsın böylemi iyi yani şimdi soğudu bir daha görüşmek istermi arkadaşı iyimiş valla hiç tasnip edemeyeceğim birşey bana istemiyorsa dahi dürüst olacak kırılcaksam öyle kırılmayı tercih ederim şahsen hiç hoş olmamış
Arkadaşının pek umursayacağını sanmıyorum 🙄

Valla inanın dediğiniz gibi soğudum bitti gözümde düştü

Piknik fotoğraflarını attığını görünce yazmadınız mı ameliyat ne oldu diye? Ben olsam gördükten sonra ameliyat nasıl geçti diye sorardım sanırım :KK70:
Planı varsa keşke direk planım var, başka zaman seninle plan yapalım deseydi ne gerek var ki yalana?
Yani ben ilk defa evine gidecektim mesela. O ban 2 kere geldi

Cidden sorsam ne der
Bence sorun, söylediği yalanı unuttuysa dank eder bakalım ne diyecek hemde alıngan görünmemiş olursunuz sonuçta ameliyat olacak demiş sağlığını sormanızdan daha doğal bir şey yok😄 ben olsam safa yatar sorardım cevaba görede patlatırdım pikniği

Darbe üzerine darbe yiyorum
Allahıma teşekkür ediyorum çevremde sizin gibi insanlar olmadığı için. Bu abartmalar nedir?
Belki onlar da bu hallerinizden bıkmış nefret etmiş ondan yalan söyleme gereği duyuyorlar, gerçeği söyleseler eminim çok daha büyük şok olursunuz ama ben diyeyim sizi sevmiyorlar bence.

Allahıma teşekkür ediyorum çevremde sizin gibi insanlar olmadığı için. Bu abartmalar nedir?
Belki onlar da bu hallerinizden bıkmış nefret etmiş ondan yalan söyleme gereği duyuyorlar, gerçeği söyleseler eminim çok daha büyük şok olursunuz ama ben diyeyim sizi sevmiyorlar bence.
İlk defa dedim sakasyaya gideceğim diye. Valla beni tanıyor musun yorum yapıyorsun. Ay benimde iyiki senin gibi bi arkadaşım yok emin ol :(

İlk defa dedim sakasyaya gideceğim diye. Valla beni tanıyor musun yorum yapıyorsun. Ay benimde iyiki senin gibi bi arkadaşım yok emin ol :KK43:
İki üç mesajınla tanıdık Tubiş. İnsanlar böyledir işte sevmediklerini başlarından atmak için türlü yalanlar söylerler, sevdikleri için de ameliyat masasından kalkar fedakarlık ederler. Boşver kendine göre birini bulursun elbet, o sana küser sen ona anlaşır gidersiniz abasjslsla

Back
X